صنایع کم آبخواه، اولویت نخست استان یزد در جذب سرمایهگذاری است/ فرصت 223 هزار میلیارد ریالی برای سرمایهگذاری در یزد
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلها برای جذب سرمایههای داخلی و خارجی استان اظهار کرد: این استان با قدمت تاریخی خود، ظرفیتها و پتانسیلهای اقتصادی و سرمایهگذاری مناسبی در بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی، تجارت، گردشگری و خدمات برتر دارد و ویژگیهایی چون معادن غنی، قرار گرفتن در مرکز جغرافیایی کشور و وجود زیرساختهای مناسب، بستری مناسب را برای توسعه استان در زمینههای مختلف فراهم نموده است.
علی نمازی با بیان اینکه با توجه به اسناد بالادستی استان، اولویت نخست استان در جذب سرمایهگذاری صنایع با فناوری بالا و کم آب خواه و خدمات برتر، تعریف شده است، افزود: علاوه بر این، موقعیت جغرافیایی استان، آن را مستعد سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و به ویژه انرژی خورشیدی نموده، قدرت و وسعت تابش خورشید این استان را به بهشت انرژی خورشیدی ایران، تبدیل نموده است.
وی خاطر نشان کرد: موقعیت استراتژیک استان و قرارگیری درکریدورهای شمالی- جنوبی و شرقی- غربی کشور، زیرساخت مناسبی برای ترانزیت و حمل و نقل زمینی و ریلی ایجاد نموده است.
نمازی شناسایی و احصاء فرصتهای سرمایهگذاری استان به منظور ارائه به سرمایهگذاران، یکی از اصلیترین اقدامات صورت گرفته در مرکز خدمات سرمایهگذاری است، ادامه داد: فرصتهای سرمایهگذاری استان در دو بخش فرصتهای سرمایهگذاری شاخص و فرصتهای سرمایهگذاری عمومی شامل بخشهای انرژی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، کشاورزی و همچنین بخش صنعت گردآوری شدهاند.
وی با بیان اینکه فرصتهای سرمایهگذاری مذکور بر روی سایت مرکز خدمات سرمایهگذاری به آدرس www.investinyazd.ir قابل دسترسی است، اعلام کرد: ارزش ریالی مجموع فرصتهای سرمایهگذاری شاخص استان حدود 35 هزار میلیارد ریال و ارزش ریالی مجموع فرصتهای سرمایهگذاری عمومی استان 188 هزار میلیارد ریال میباشد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد ادامه داد: ارزش مجموع فرصتهای سرمایهگذاری شناسایی شده در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 3 هزار و 446 میلیارد ریال، بخش انرژی 21 هزار و 378 میلیارد ریال، بخش کشاورزی 3 هزار و 817 میلیارد ریال و بخش صنعت 159 هزار و 20 میلیارد ریال میباشد.
نمازی شناسایی و تدوین پهنههای آزاد جهت استقرار واحدهای مختلف در استان، با توجه به ظرفیتهای موجود نظیر آب، جریان باد و مباحث زیست محیطی و ....، فراهم آوردن زیرساختهای لازم برای صنایع مورد نظر شامل آب، برق، گاز، راه دسترسی و غیره در این پهنهها، ایجاد سرعت عمل در امور اجرای فرآیند سرمایهگذاری در دستگاههای اجرایی استان از جمله اقدامات برای جذب سرمایهگذاری استان نام برد.
وی افتتاح و راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان، پذیرش هیئتهای تجاری و سرمایه گذاری در این مرکز و احصاء و گردآوری فرصتهای سرمایه گذاری استان و مطالعات آنها به منظور بازاریابی و معرفی به سازمان سرمایهگذاری خارجی و کمکهای اقتصادی و فنی ایران را از دیگر اقدامات برای جذب سرمایهگذاری در استان عنوان کرد.
انتهای پیام/ف
مطالب مرتبط:
- خسارت چند هزار میلیارد تومانی کرونا به استان یزد
- نياز به 22 هزار ميليارد تومان براي اجراي طرحهای آماده سرمايهگذاری در يزد
- سه مجوز سرمایهگذاری خارجی برای استان یزد صادر شد/ استقبال سرمایهگذاران خارجی از احداث نیروگاه خورشیدی
- قوانین مرتبط با حوزه سرمایهگذاری نیاز به شفافسازی دارد/ تغییرات نرخ ارز از موانع سرمایهگذاری در استان یزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|