غیر بومیان در 50 درصد پرونده های قضایی استان سهیم هستند/افزایش رشد جرایم خشونت در یزد
به گزارش یزد آوا به نقل از یزدرسا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه یزد، با بیان اینکه نیمی از پرونده های قضایی یزد در ارتباط با افراد غیر بومی است، اظهار کرد: امروز وضعیت پرونده های قضایی استان یزد از ده اتهام اول 4 مورد از آن مرتبط با جرایم خشونت است.
علی اصغر رفاهی افزود: در استان یزد ضرب و جرح عمدی، توهین، تهدید و تخریب نمنه های بارزی از جرایم خشونت می باشد که جز ده اتهام اول استان قرار دارد.
وی در ادامه گفت: میزان جرایم مرتبط با خشونت در 9 ماه نخست سال قبل 5 هزار 342 فقره بوده که در سال جاری در این مدت به 6 هزار 285 مورد رسیده که در مجموع با افزایش 18 درصدی روبرو بوده است.
دکتر رفاهی بارزترین نمونه جرایم خشونت در استان را ایراد ضرب و جرح عمدی دانست و اذعان کرد: در 9 ماهه نخست سال جاری 5 هزار و 36 فقره جرایم ضرب و جرح عمدی در استان داشته ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: در شهرستان یزد میزان جرایم مرتبط با خشونت در 9 ماهه نخست سال قبل یک هزار و 837 مورد بوده که در سال جاری در این مدت به سه هزار و 51 مورد رسیده که با رشد 66 درصدی روبرو بوده است.
معاون اجتماعی دادگستری استان یزد بیشترین میزان ایراد ضرب و جرح عمدی در استان مربوط به شهرستان های یزد و ابرکوه می باشد، افزود: میزان ضرب و جرح در 9 ماهه نخست سال قبل دو هزار و 400 مورد بوده که در سال جاری به دو هزار 905 مورد رسیده که با رشد 17 درصدی در استان مواجه بوده است.
وی با بیان اینکه توهین پنجمین جرم استان یزد می باشد، بیان کرد: بیشترین میزان پرونده های قضایی در این خصوص مربوط به شهرستان های یزد، تفت، اشکذر و ابرکوه نسبت به سال قبل می باشد.
رفاهی ضعف مبانی اعتقادی و پایبندی به مسائل مذهبی، سبک زندگی، تنزل در ارکان خانواده، عدم تربیت صحیح، ضعف مهارت های ارتباطی و پایین بودن روحیه گذشت، تماشای فیلم های خشن از مهمترین عوامل بوجود آمدن اتهامات مرتبط با خشونت دانست و افزود: عدم امنیت شغلی و بیکاری از جمله عوامل زمینه اقتصادی در وقوع جرم های مرتبط با خشونت می باشد.
وی به راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم های مرتبط با خشونت اشاره کرد و گفت: ایجاد مراکز ویژه برای آموزش و مهارت های اجتماعی، تقویت اورژانس های اجتماعی و ارتقای انسجام و سرمایه اجتماعی می تواند در این راستا موثر باشد.
دکتر رفاهی خاطرنشان کرد: ایجاد مراکز فرهنگی و هنری در یزد و شهرستان ها و استفاده از روش های پرورشی نوین و متناسب با نیازهای دانش آموزان در پیشگیری از وقوع جرم کارآمد است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- کاهش میزان جرائم در استان یزد در ایام سوگواری خامس آل عبا(ع)
- ۴+۱ پرونده قضایی برای یک قرارداد/ پروندههایی که هنوز مفتوح است
- ثبت روزانه 18 پرونده دعاوی خانوادگی در یزد
- کاهش 11 درصدی جرایم در ماه مبارک رمضان
- آموزش مهارتهای زندگی؛ لازمه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است
- ممنوعیت دفاتر رسمی ازدواج برای ثبت ازدواج زوجها
- برخورد جدی دستگاه قضایی یزد با متخلفان انتخاباتی
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|