وزارت اطلاعات رای به عدم احراز صلاحیت «نظری اردبیلی» داده است
سید ابوالفضل موسوی بیوکی در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، درخصوص حاشیههای به وجود آمده در خصوص انتخاب شهردار یزد گفت: روند به گونهای پیش رفته است که ابتدا حکم شهردار امضا شده و از نظر حکمی آقای نظری اردبیلی شهردار یزد است اما چون حکم را به او ندادند و به عبارتی تودیع و معارفه صورت نگرفته است نمی تواند پشت میز شهردار بنشیند و به اموراجرایی شهر برسد.
وی با اشاره به عدم رعایت زمان برای تایید یا احراز صلاحیت ادامه داد: زمانی که شورای شهر، شهردار منتخب خود را به وزارت کشور معرفی میکند، وزارت کشور از وزارت اطلاعات در رابطه با احراز صلاحیت این شخص استعلام می گیرد که معمولا بین 10 تا 20 روز برای احراز صلاحیت مهلت باقی است تا وزارت اطلاعات به این استعلام پاسخ دهد و اگر تا پایان این 20 روز جواب ندهد دست وزارت کشور در صدور حکم شهردار باز است.
موسوی بیوکی افزود: تاکنون وزارت کشور این مورد را رعایت میکرد که حتما جواب استعلام احراز صلاحیت از وزارت اطلاعات مشخص شود تا پس از تایید، حکم را صادر کند اما در رابطه با یزد چون مدت مدیدی است که شهردار ندارد با پیگیریها خود داور نظری اردبیلی و دوستانی در یزد وزارت کشور درست در پایان مهلت 20 روز بدون اعلام نتیجه استعلام وزارت اطلاعات حکم شهردار یزد را صادر میکند.
وی اضافه کرد: اما این حکم باعث شد سر و صدایی به وجود بیاید چرا که روز بعد از صدور حکم، وزارت اطلاعات حکم بر عدم احراز صلاحیت نظری اردبیلی صادر کرد و به همین دلیل هم جمالی نژاد برای مراسم تودیع و معارفه داوری نظری اردبیلی حضور پیدا نکرد.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که وزارت کشور حکم خود را نمی تواند لغو کند بنابراین دو راه حل وجود دارد یکی اینکه خود شهردار استعفا دهد و شورای شهر استعفای او را بپذیرد و دوم اینکه باتوجه به عدم احراز صلاحیت از سوی وزارت اطلاعات، وزارت کشور طبق قانون رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت، پرونده را به هیئت رسیدگی به شکایات شهرداران ارسال کند و حکم شهردار را به حالت تعلیق در بیاورد تا هیئت رسیدگی به اختلافات نظر خود را نسبت به ایرادی که وزارت اطلاعات گرفته اعلام کند.
موسوی ادامه داد: رسیدگی به این پرونده در هیئت رسیدگی اختلافات و اعلام نظر برای آن بین سه تا 6 ماه طول میکشد که مدت زیادی است و داور نظری اردبیلی نیز در این مدت نمیتواند در این مدت امور اجرایی شهرداری یزد را انجام دهد.
وی با بیان اینکه با صحبتهای انجام شده با نظری اردبیلی قرار شده تصمیم شایستهای را بگیرد، تصریح کرد: در این خصوص شورای شهر یزد میتواند تصمیم بگیرد بین سه تا 6 ماه صبر کند تا نتیجه تصمیم هئیت رسیدگی به اختلافات شهرداران مشخص شود و یا اینکه اگر شهردار خود استعفا ندهد این اختیار در دست شورای شهر است که شهردار را استیضاح کند.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت پیش آمده در خصوص انتخاب شهردار یزد گفت: در این میان یک عده ای باید کوتاه بیایند اما متاسفانه اشتباه روی اشتباه داریم پیش میرویم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- باید برای توسعه یزد از تجارب شهرهای میراث جهانی استفاده کرد
- برای انتخاب شهردار استقلال رای دارم/ هدف شهردار یزد تنها باید خدمت به مردم باشد
- طرح معامله قرن به دنبال حفظ مواضع رژیم صهیونیست در منطقه است
- قصور در انتخاب شهردار متوجه دستگاه های نظارتی است/ در شورای شهر اختلاف وجود دارد اما حاشیه نه!
- بعید میدانم طرح استانی شدن انتخابات مجلس، امسال اجرایی شود
- تکمیل طرح فاضلاب شهر یزد مشکل تصفیه خانه شاهدیه را حل خواهد کرد/ گزارش مناطق سیل زده در حال تهیه است
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|