شناسه : 10523355
گزار

وظیفه ما برای استمرار و دوام انقلاب چیست؟/از توجه به مراکز علمی و دانشگاهی تا مقابله با تحریف انقلاب به دست برخی دوستان


در عالم هستی دو جبهه بیشتر وجود ندارد که یکی جبهه حق است و یکی دیگر جبهه باطل. انقلاب ما همواره در جبهه حق بوده و در مقابل جبهه شیطان یا همان جبهه باطل همیشه تلاش کرده تا به هر نحوی از انحا به این انقلاب خلل وارد کند.

به گزارش یزد آوا به نقل از راه دانا؛  در عالم هستی دو جبهه بیشتر وجود ندارد که یکی جبهه حق است و یکی دیگر جبهه باطل. انقلاب ما همواره در جبهه حق بوده و در مقابل جبهه شیطان یا همان جبهه باطل همیشه تلاش کرده تا به هر نحوی از انحا به این انقلاب خلل وارد کند. ما باید ضمن به جا آوردن شکر به درگاه الهی به جهت دادن چنین نعمت بزرگی باید ادامه دهنده این راه باشیم تا مبادا روزی به خون شهدا خیانت کنیم.

امروزه دیگر هدف براندازی جمهوری اسلامی ایران از میان آرزوها و اهداف مستکبرین جهان به موضوعی غیرقابل تصور تبدیل شده است. مستکبرین و عوامل خود فروخته از همان سال های ابتدایی انقلاب هرکاری که توانستند انجام دادن و از اعمال هر اقدامی علیه نظام فروگذاری نکردند. تحریم‌های متعدد، کارشکنی‌های گوناگون، تهدیدات متعدد و... از جمله اقداماتی است که عوامل بیگانه برای از بین بردن و تضعیف نظام انجام دادند.

اما در مقابل ایران اسلامی در حال حاضر در جامعه جهانی از شکل انفعالی خارج شده و به عنوان یک قدرت فعال مطرح شده است. امروزه دشمنان  ما به دنبال مهار ما هستند نه از بین بردن ایران چرا که توانایی چنین کاری را نیز ندارند.

شعائر، اهداف و انگیزه‌های ما طی این چند سال نه تنها پیر نشد بلکه روز به روز غنی تر از گذشته شده است. تاثیر انقلاب اسلامی دست مایه افول امپراطوری شرق بود و ان شاءالله به زودی افول امپراطوری غرب را نیز مشاهده خواهیم کرد.

امروزه ما در جهان به نقطه ای رسیدیم که 13 برابر معدل پیشرفت علمی دنیا در ایران است. ایران طی این چند سال در زمینه‌های مختلف مثل علم و فناوری از نانوتکنولوژی گرفته تا فناوری‌های پزشکی، هسته‌ای‌ و نظامی رشد دائم داشته است.

نسل های جدید و آینده ما نیز قطع به یقین محکم تر و معتقد تر از گذشته پای آرمان های نظام ایستاده اند که همه این ها به برکت رهنمودهای امام و رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای است و البته ملتی که پیروی از آنان را سرلوحه خودش قرار داد و دید که ضرر هم نکرده بلکه همواره سربلند و مغرور بوده است.

اما نکته قابل توجه اینست که وظیفه ما برای استمرا و دوام انقلاب چیست؟ باید دانست که غفلت موجب آسیب می‌شود و با توجه به این مسئله باید دید که برای بقای این انقلاب چه باید کرد!

در اینجا به چند نکته اشاره می‌شود:

 

* دفاع از اسلامیت نظام

طی این چندین سال که از انقلاب می‌گذرد بارها و بارها عناصر بیگانه و خود فروخته داخلی با طرح نقشه‌های بسیار پیچیده سعی کردند تا به اسلام ضرر بزنند. حمله به مجالس عزای حسینی و ائمه معصومین، رواج فرقه‌های ضاله مثل وهابیت و بابیت و ... از جمله این اقداماتبود که هدفی جز ضربه زدن به نظام نداشت. وظیفه دولت و مسئولان ، روحانیون، مساجد، هیئت های مذهبی و همه و همه اینست که اعتقادات و دین مردم را تقویت کرده و اسلام ناب را در جامعه حاکم و برای آحاد مردم تبیین کنند.

از علل به وجود آمدن گروهک هایی همچون داعش یکی همین مسئله غفلت مسئولان و متولیان امر بوده که دشمنان اسلام به ویژه استکبار با سواستفاده از این بی توجهی درصدد ضربه زدن به نظام برآمده است.و

*تقویت رابطه مردم با نظام

نقش مسئولان در ایجاد رابطه با مردم بسیار مهم است و این مهم تحقق نمی‌یابد مگر با راستگویی و صداقت مسئولان. مسئولان همانطور که امام فرمودند باید از طبقه محروم و متوسط جامعه باشند چرا که این افراد درد مردم را بهتر درک می‌کنند و تمام توان خود را برای رفع مشکلات بدون پرداختن به حواشی به کار می‌بندند.

اما در برخی اوقات شاهد هستیم که مسئولان که البته تعدادشان از انگشتان دست هم کمتر است منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح داده و ثروت اندوزی می‌کنند.  برخی از مسئولان که معمولا دارای ثروت های هنگفت هستند، درد مردم را خوب متوجه نمی‌شوند و لذا تصمیماتی می گیرند که گاهی به مردم فشار وارد می‌کند.

 

* حاکمیت نگاه درون زا و تولیدی

ایران اسلامی برای اینکه تحت سلطه هیچ کشور بیگانه ای نباشد دست به انقلاب زد. لذا باید برای عبور از مشکلاتش از توان و پتانسیل داخلی استفاده کرد. رهبر معظم انقلاب بارها در سخنانشان بر لزوم حمایت از تولید داخل و مد نظر قراردادن الگوی اسلامی ایرانی در تمامی موضوعات تاکید کردند و در همین راستا سیاست های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند اما این مهم، کمتر مورد توجه مسئولان در زمینه اجرا قرار گرفته است. به ویژه در دولت جدید که بیشتر تمرکز بر راه حل دیپلماسی معطوف شده این خلا احساس می‌شود. لذ انتظار می‌رود مسئولان با بکارگیری نیروی داخلی و فرهنگ ایرانی اسلامی و مطیع رهبری بودن در هرعرصه‌ای قدم بگذارند چرا که همین موارد باعث پیروزی انقلاب شد.

 

* تقویت روحیه مقاومت

ایران اسلامی با روحیه جهادی  و مقاومتی خودش به این جایگاهی که الان در جامعه جهانی دارد رسیده است.متاسفانه در دولت جدید محور دیپلماسی برد برد مطرح است در حالیکه طی این مدت می بینیم که آمریکا چندین بار بیشتر نسبت به قبل ایران را تهدید نظامی کرده و وقاحت خود را نیز بیش از پیش اضافه کرده است. لذ ا باید با حفظ غرور ملی و اعتماد به نفس بالا درعرصه بین المللی وارد شد و با قدرت‌های جهان سازش ناپذیر بود تا آنان مقابل ایران سر فرودآورند.

 

*تلاش برای بازنشر و انتشار گفتمان انقلاب به نسل جدید

گفتمان انقلاب گفتمان همراه با منطق، عقل، اتکا به داخل و عزت نفس است و اسلام محور اصلی آن بوده و خواهد بود. برخی از مسئولان فرهنگی وسیاسی آنچنان که باید در راه انتشار گفتمان انقلاب مفید و سودمند عمل نکردند. 

برخی از عناصر افراطی نیز بعضا با تحریف این گفتمان آن را  برای جناح خود و به نفع منافعشان بیان کردند. لذا می طلبد که عناصر ارزشی و ولایت مدار که دل در گرو این انقلاب دارند در تربیت نسل جدید انقلاب تلاش کرده و انقلاب اسلامی را با چهره واقعی اش  معرفی کنند.

 

*ترویج و نهادینه سازی اندیشه های رهبری

امروز رهبری ما در بعضی مواقع مظلومیت بالایی دارد. خیلی از افراد که دم از انقلاب  و وفاداری به رهبری و یار دیرینه بودن با ایشان می‌زنند درست در مجامع عمومی مقابل فرمایشات ایشان عمل می‌کنند و نمونه آن هم موضوع انتخابات 88 و حوادث بعد از انتخابات به ویژه سخنرانی "یار دیرین انقلاب" در نماز جمعه بود که علنا مقابل رهبری ایستاد

. لذا نیاز است هر فردی که علاقه مند به نظام است در این زمینه تلاش کند. البته در این مورد نقش مسئولان پررنگ تر از بقیه افراد در جامعه است و انتظار می‌رود این افراد منویات رهبری را سرلوحه کار خودشان قرار دهند و فقط به صورت تبلیغاتی از آن استفاده نکنند و در اخر کار خودشان را انجام دهند.

 

*توجه ویژه به مراکز آموزشی، دانشگاهی و فرهنگی

متاسفانه یکی از مهمترین جایگاه‌ها که همیشه مسئولان توجه زیادی به آن‌ها نداشتند همین مراکز فرهنگی و دانشگاهی است که خوراک فکری انسان‌ها را تامین می‌کنند. متاسفانه تهاجم فرهنگی در نوع پوشش افراد دراین مراکز، نوع کتبی که تدریس می‌شود و ... به حد اعلایی رسیده و مسئولان باید برخوردی ویژه‌ای با این موضوع بکنند.

در بسیاری از دانشگاه‌ها اساتیدی که دل در گرو نظام و انقلاب ندارند رضا خان را به عنوان قهرمان سازندگی معرفی می کنند غافل از اینکه چه جنایاتی علیه مردم و حاکمیت ارضی مرتکب نشد که البته مطمنا این اقدامات آگاهانه و با غرض است و نمی‌توان آن را برپایه واقع بینی فرص کرد.

در این حوزه نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار حائز اهمیت است ولی به نظر می‌آید که عملکرد این وزارت خانه مناسب نبوده است. افزایش فعالیت حامیان فتنه، اکران فیلم های مسئله دار، عبور از خطوط قرمز اخلاقی در تئاترها، چاپ و نشر کتب متضاد با ارزش های نظام به بهانه آزادی، مخالف مجدانه با منتقدان، فیلتر رسانه های منتقد و معترض، و هزاران مورد دیگر از این دست اقدامات در کارنامه وزارت فرهنگ دولت تدبیرو امید به چشم می‌خورد که جای تعمق و تامل دارد!

*مواظبت از تحریف تاریخ انقلاب

بسیاری از جریانات در حال حاضر در حال فعالیت و شکل گیری هستند تا به صورت خزنده تاریخ انقلاب را تحریف کنند. می بینیم که در مراسم اختتامیه فیلم فجر و دیگر جشنواره ها از هنرمندانی یاد می شود که اسطوره بی‌اخلاقی  هستند و بعضا مواضعی علیه نظام دارند.

لذا افراد ارزشی و انقلابی باید مراقبت کنند و به مسئولیت خود واقف باشند که چنین جریاناتی به وجود نیاید و اینجا است که نقش پررنگ امر به معروف و نهی از منکر به کار می‌آید.

 

** راهکار مبارزه با جنگ رسانه ای دشمن

جنگ رسانه ای دشمن روز به روز علیه ملت و کشور ما بیشتر خواهد شد. به طور مثال حماسه عظیم اربعین حسینی در رسانه هایی که همیشه دم از آزادی مطبوعات و استقلال آن می‌زنند سانسور شد و با اقدامی از پیش طراحی شده یک گروگان‌گیری ساده را به یک ایرانی فراری نسبت داده و خواستند ضمن انحراف جامعه جهانی از حماسه حسینی، به مردم القا کنند که ایرانیان تروریست هستند در حالی که غرب و به ویژه آمریکا و انگلیس تروریست پرور بوده و همیشه از حامیان گروهک‌های تروریستی به شمار می‌آیند.

به هر حال باید هوشیار بود و با اتکا به داخل و سرمایه اجتماعی و بهره گیری از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب دشمن را در تمام توطئه ها ناکام گذاشت.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.