کاهش 25 درصدی حوادث ناشی از کار در استان یزد
محمدجواد حیدری در گفتگو با خبرنگار یزدآوا، تعداد حوادث ناشی از کار در استان یزد را در سال گذشته 164 مورد اعلام کرد و افزود: حوادث ناشی از کار در سال 98 نسبت به سال 97 به میزان 25 درصد کاهش داشته و 95 درصد حوادث ناشی از کار ثبت شده در سال 98 مربوط به مردان و بقیه مربوط زنان است.
وی با بیان اینکه بیشترین حوادث شغلی متعلق به بخش صنعت و تولید می باشد تاکید کرد: بیشترین حوادث شغلی با اختصاص 59 درصد حوادث ناشی از کار اتفاق افتاده مربوط به بخش صنعت و تولید می باشد و بعد از آن بخش ساختمان سازی با 20 درصد حوادث ناشی از کار قرار دارد. همچنین در بخش صنعت بیشترین تعداد حوادث مربوط به فعالیت های توليد ساير محصولات كاني غيرفلزي، صنايع موادغذايي و آشاميدني است.
مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه در حوادث ناشی از کار اتفاق افتاده و ثبت شده سال گذشته بیشترین آسیب دیدگی کارگران جراحت و شکستگی است، در خصوص عوامل حوادث ناشی از کار در استان عنوان کرد: گيركردن داخل يا بين اشياء و ماشين آلات، سقوط كردن و لغزيدن، برخورد با اشياء و تجهيزات، سقوط اشياء به ترتیب اصلی ترین عوامل بروز حوادث ناشی از کار در استان است.
حیدری گفت: بازرسان این اداره علاوه بر نظارت های روتین که از طریق بازرسی از کارگاه ها صورت می گیرد، نظارت غیر مستقیم بر واحد از طریق استقرار مسئول ایمنی در کارگاهها، توجه به نظارت بر تشکیل و فعالیت کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار، نظارت بر عمکرد ایمنی پیمانکاران از طریق صدور صلاحیت ایمنی پیمانکاری، توجه و نظارت بر آموزش ایمنی کارگران و کارفرمایان از طریق مراجع ذی صلاح و نظارت بر رعایت استانداردهای تجهیزات و ماشینآلات و اخذ تأییدیههای لازم از مراجع ذیصلاح را برای کاهش حوادث ناشی از کار انجام می دهند.
وی تشکیل کمیته راهبری ارتقاء ایمنی در کارگاه ها با مشارکت دستگاههای وظیفه مدار به منظور هم افزایی بیشتر بین دستگاهی در موضوع ایمنی، برگزاری جلسات مختلف با تشکلات صنفی جایگاههای سوخت در موضوع رعایت مقرارت حفاظت فنی و درخواست تعقیب قضایی و اجرای ماده 105 قانون کار در خصوص کارفرمایان متخلف در رعایت مقررات ایمنی را از دیگر اقدامات بازرسان این اداره برای کاهش حوادث ناشی از کار عنوان کرد.
مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد خاطرنشان کرد: پیگیری ایجاد ساختارهای ایمنی در کارگاهها بسیار مهم و تأثیرگذار است و لازم است در این خصوص به مواردی همچون آموزشهای مهارتی و ایمنی، استقرار سیستمهای مدیریت ایمنی، ایجاد چارت سازمانی پرسنلی در حوزه ایمنی و بکار گیری مسئول ایمنی در کارگاهها، رعایت استانداردهای تجهیزات و ماشینآلات و اخذ تأییدیههای لازم از مراجع ذیصلاح و نظارت مؤثر بر کار کارگران توجه ویژه گردد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- افزایش 53 درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در استان یزد/ همسر آزاری در دوران کرونا افزایش نداشته است
- کلنگ شرکت تعاونی دامداری و دامپروری برکت بهاباد به زمین زده شد/ ایجاد 215 فرصت اشتغالی در بهاباد
- افتتاح 16 طرح تعاونی در استان یزد به مناسبت هفته تعاون
- کرونا 7هزار نفر از تعداد بیمه شدگان اصلی استان کم کرد/ افزایش 41 درصدی افراد آسیب دیده حوادث ناشی از کار در یزد
- افزایش33درصدی فوتیهای حوادث کار دریزد/ کارگرانی که به دلیل عدم آگاهی جان میدهند
- یزد؛ دومین استان با بیشترین حوادث منجر به فوت کارگران
- ثبت 4 هزار و 194 درخواست بیمه بیکاری از ابتدای سال جاری تاکنون در استان یزد
- ثبت نام بیش از 2 هزار نفر از استان یزد در سامانه کارورزی
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|