یزد در سرمایه گذاری عقبتر از دیگر استانها است
به گزارش یزدآوا، سیدمحمد میرمحمدی در نشست سرمایهگذاری استان یزد گفت: سرمایه گذاری در پسا تحریم یکی از ضرورت های امروز و آتی است و متأسفانه در این راه زمانها و فرصتها را به دلایل مختلف از دست دادهایم.
وی ارائه مباحث عملکردی در زمینه سرمایهگذاری را لازم دانست و افزود: باید بررسی شود که چه موانعی بر سر راه سرمایهگذاری وجود دارد و همچنین باید مشخص شود چه ضعفهایی وجود دارد و اکنون باید چه اقداماتی صورت گیرد.
میرمحمدی با انتقاد ازعدم تحقق میزان سرمایهگذاری خارجی مصوب اظهار داشت: عمده رقم میزان سرمایه گذاری خارجی استان مربوط به سال 92 است و هنوز سقف مصوب، محقق نشده است. این در حالی است که باید هر سال شاهد افزایش گرایش به سرمایهگذاری در استان میبودیم.
وی عامل اصلی محقق نشدن سرمایهگذاریها را وجود محدودیت ها بر سر راه سرمایه گذاری و تحریمهای ظالمانه دانست.
میرمحمدی با اشاره به حجم سرمایه گذاری انجام شده در سال های اخیر اذعان داشت: حجم سرمایه گذاری وارد شده رقم قابل ملاحظه ای نیست و نمیتوان روی آن حساب کرد. این میزان سرمایهگذاری نشان از آن دارد که فرصتهای تولید، اشتغال و پیشرفت را از دست داده ایم.
وی با اشاره به ثمرات سرمایهگذاری خارجی بر اقتصاد و اجتماع گفت: نگاه ما به سرمایه گذاری یک نگاه فرایندی است که طیفی از مسائل را در بر می گیرد و به آن ها پاسخ می دهد درواقع لازم است به سرمایه گذاری با همه تبعاتش نگاه کرد.
استاندار با بیان ضرورت انجام آسیبشناسی عدم جذب سرمایهگذاری خارجی ادامه داد: باید آسیبشناسی انجام شود و دلیل عدم جذب میزان مصوب سرمایهگذاری خارجی و ارتباط آن با تحریمها و سایر مسائل مشخص شود. زیرا همیشه یک عامل در نظر گرفته میشود و افراد با آن قانع میشوند. درحالی که شناسایی این عوامل میتواند در تصمیمگیریها به ما کمک کند و موثر واقع شود.
میرمحمدی با اشاره به اقدامات استان آذربایجان شرقی در خصوص سرمایهگذاری خارجی گفت: ما فکر میکردیم که استان یزد نسبت به سایر استانها در این امر جلوتر است درحالی که آذربایجان شرقی حتی از نظر تعداد جلساتی که در این زمینه تشکیل دادهاند قابل مقایسه با استان یزد نیست.
وی با بیان این که استان یزد در بحث سرمایهگذاری عقب مانده است ادامه داد: ما در حرف و حدیث ادعا زیاد داریم اما در عمل عقب ماندهایم. حتی هنوز بعضی از مدیران استان هنوز حساسیت لازم را در این امر ندارند در صورتی که سرمایهگذاری اصلیترین مسائل استان را رقم میزند.
وی اذعان کرد: استان یزد ظرفیت لازم را برای قطب بهداشت ودرمان بودن را دارد و این مجموع مدیران هستند که این هدف را باید محقق کنند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- یزد دومین استان از لحاظ تعداد مسجد/ نماز کلید کاهش جرمخیزی جامعه/ معماری شهری باید مروج فرهنگ اسلامی باشد
- واکنش به آمار غیرواقعی استاندار یزد
- اقتصاد مقاومتی؛ یعنی تولید ثروت و رفع فقر/ درخواست استاندار از جهادگران طرح هجرت
- تعارض عملکرد بانکها با قرار داد وکالتی سرمایه گذارای/ چرا منابع سرمایهای در بخش های پر بازده صرف نمیشود؟
- قوه قضائیه از سرمایه گذاری قانونمند حمایت میکند/کارگران رکن رکین اقتصاد مقاومتی هستند
- جلسهای با حضور نامزدهای تایید صلاحیت شده برگزار میشود
- بهشت سرمایهگذاری ایران کجاست؟
- سه مجوز سرمایهگذاری خارجی برای استان یزد صادر شد
- نياز به 22 هزار ميليارد تومان براي اجراي طرحهای آماده سرمايهگذاری در يزد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|