36 تشکل مردم نهاد استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعالیت دارند
به گزارش خبرنگار یزد آوا، رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در حوزه مشارکتهای مردمی اقدامات بسیار خوبی در استان انجام داده است، گفت: در حوزه سازمانهای مردم نهاد به مفهوم عام جزء استانهای برتر کشور هستیم و طبیعی است که انتظار داشته باشیم تشکلها با جایگاهی که در استان دارند در حوزه مبارزه با مواد مخدر و بحث پیشگیری و درمان وارد و اقدامات شایستهای انجام دهند.
محمد علی طالبی با بیان اینکه در حوزه پیشگیری و درمان در خصوص مواد مخدر باید اتکای ما بر مشارکتهای مردمی باشد، افزود: 36 سازمان مردم نهاد در استان با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همکاری میکنند که حوزه اصلی فعالیت آنها و یا یکی از محورهای فعالیت آنها حوزه مواد مخدر است.
وی ادامه داد: از مجموع تشکلهای همکار با شورای هماهنگی با مواد مخدر 22 تشکل در حوزه فرهنگی، 12 تشکل در حوزه درمان و دو تشکل در حوزه پیشگیری از مواد مخدر و خصوصا ایجاد اشتغال فعالیت دارند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد عنوان کرد: در سال گذشته 345 میلیون تومان به این تشکلها برای برنامههای مختلف کمک شد که از این مبلغ 55 میلیون در حوزه فرهنگی و مابقی در حوزه درمان و صیانتهای اجتماعی که لازم بود از طریق این تشکلها اعمال شود هزینه شده است.
طالبی تمرکزعمده فعالیت تشکلها در مراکز استان را از مشکلات این حوزه عنوان کرد و ادامه داد: 23 تشکل از مجموع تشکلهای همکار با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در مرکز استان و بقیه در شهرستانها فعالیت دارند، بنابراین برنامههایی برای تقویت تشکلهای مردم نهاد از طریق فرمانداریها داریم.
وی گفت: در سال گذشته چهار جلسه با 25 مصوبه برگزار شده است که همه این مصوبات با محوریت تشکلها در حال پیگیری و انجام است. دوره های آموزشی و توانمندی سازی برای تشکلها طراحی شده که بعضی این دورهها به صورت متمرکز کشوری بود که در چهابهار و تهران برگزار شد و چهار دوره نیز در استان با همکاری دستگاههای مختلف برگزار شد.
طالبی با اشاره به هفته مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: برنامههای مختلف در این هفته با استفاده از تشکلها اجرا میشود که 13 تشکل محوریت اجرای برنامههای هفته مواد مخدر داشتند که برنامههای متنوعی را از برگزاری جشنهای محلی تا برگزاری مسابقات ورزشی، دوره های آموزشی توانمندسازی ویژه خانوادهها و برگزاری نمایشگاه در بحث دستاوردها در خصوص مبارزه با مواد مخدر شامل میشود.
رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از همگرایی سازمانهای دولتی برای واگذاری تصدیهای خود به تشکلها در حوزه مبارزه با مواد مخدر ابراز خشنودی کرد و گفت: مقاومتهایی در دستگاههای دولتی در این زمینه وجود داشت که با برگزاری جلسات مشترک با نمایندگان دستگاهها و تشکلهای دولتی فضای تعامل و همکاری به وجود آورده است که امیدواریم با تداوم آن شاهد ظهور و بروز بیشتر تشکلها در حوزه مبارزه با مواد مخدر باشیم.
طالبی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اعتراض خبرنگاران در خصوص جوابگو نبودن و تعامل نداشتن برخی مدیران با رسانهها گفت: رسانهها باید مدیران غیرپاسخگو را به چالش بکشند و عملکرد دستگاهها را مطالبه کنند و اگر مدیر دولتی وجود دارد که فضای پاسخگویی را فراهم نمیکند و زیر بار مصاحبه با رسانهها و اطلاع رسانی شانه خالی میکند مورد را منعکس کنند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- طرح یاریگران زندگی در 20 درصد مدارس استان یزد اجرا میشود
- 30 خانه ورزشی روستایی در هفته مبارزه با مواد مخدر افتتاح میشود
- پاسخگویی در سطح استان یزد نظاممند میشود
- خبرنگاران صدای مطالبات مردم باشند
- هیچ کوتاهی برای برخورد با تخریبگران خط لوله آب انتقالی یزد صورت نگرفته است
- افزایش 28 درصدی کشف مواد مخدر در استان یزد
- راه برونرفت از مشکلات کشور توجه به اقتصاد به ویژه اقتصاد مقاومتی است
- تحقق شعار سال نیازمند امنیت پایدار است
- کشف بیش از 460 کیلو هروئین و تریاک از سوداگران مرگ در یزد
- مواد مخدر سالانه 50 هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد می کند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|