شناسه : 23625152
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد:

«جمعیت پیر» استان یزد از میانگین کشور بیشتر است/دعوت 35 درصد سالمندان یزد به طرح توانمندسازی سالمند


معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یزد گفت: میانگین جمعیت سالمندی در استان یزد 9 در صد می باشد که از میانگین کشوری بالاتر می باشد و در آینده نیز احتمال افزایش این جمعیت زیاد می باشد.

به گزارش یزد آوا به نقل از یزدرسا، معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه سالمندی قسمتی از زندگی هر فرد را تشکیل می دهد، اظهار کرد: در دنیا طبق تحقیقات انجام شده و مستندات ثابت شده است این دوران می تواند با کمترین مشکلات سپری شود.

محمد حسن لطفی افزود: ریشه سالم زیستن در دوران سالمندی به میان سالی و نوجوانی بر می گردد که باید در این زمینه بیشترین تلاش و سرمایه گذاری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه احتمال بیماری در این دوران زیاد می باشد و با مراقبت می توان این روند را کاهش داد، گفت: مردم می توانند به مراکز سالمندی دانشگاه علوم پزشکی یزد برای تشکیل پرونده و انجام آزمایشات بدون پرداخت وجه مراجعه کنند.

دکتر لطفی تصریح کرد: میانگین جمعیت سالمندی در استان یزد 9 در صد می باشد که از میانگین کشوری بالاتر می باشد و در آینده نیز احتمال افزایش این جمعیت زیاد می باشد.

وی گفت: زمانی که جمعیت سالمندی از 14 درصد افزایش یابد می توان گفت با جامعه سالمندی روبرو هستیم.

لطفی با بیان اینکه فرد سالمند، خانواده سالمند و نوع حاکمیت، سه ضلع زندگی یک فرد سالمند را تشکیل می دهد، بیان کرد: سالمندان نیاز به حمایت جامعه و دریافت خدمات می باشد که این سه ضلع باید باهم در جامعه تقویت شوند.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: اگر آموزش های لازم به سالمندان و خانواده های آنها داده شود به طور حتم بسیاری از نیازها به خودی خود کاهش و برطرف می شود.

وی ادامه داد: بالغ بر 95 هزار سالمند در استان وجود دارد  و تا کنون 35 درصد از این قشر برای غربالگری و انجام آزمایشات دعوت شده تا بتوانیم بسیاری از مشکلات و بیماری های مطرح در این سن را کنترل و پیشگیری کنیم.

وی با بیان این مطلب که جمعیت کشور رو به سالمندی است و با ادامه این روند سن فعال در جامعه کاهش می یابد، گفت: سن ازدواج، زمان فرزندآوری، میزان طلاق، سقط ها و غیره از مهمترین دلایل افزایش سن در جامعه می باشد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.