شناسه : 14912335
واکنش رئیس دفتر شورای نگهبان استان یزد به ادعاهای تابش:

ادعاهای «تابش»، نهایت دخالت دادن گرایش حزبی در اظهارنظر است/ هجمه اصلاح‌طلبان علیه شورای نگهبان از عجز آن‌ها نشأت می‌گیرد


رئیس دفتر شورای نگهبان استان یزد با اشاره به اظهارات «تابش» گفت: تابش افرادی را به عنوان «احمدي ن‍ژادی‌ها»مطرح می‌كند که اين نهايت دخالت دادن گرايش خطي و حزبی در اظهار نظر است و احتمالاً وی توقع دارد كه شورای نگهبان هم مانند ايشان از دريچه خطی و حزبی عمل كنند.

حجت الاسلام سید ناصر محمدی رئیس دفتر شورای نگهبان استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به اظهارات تابش، نماينده مردم اردكان در مجلس شوراي اسلامی که طی مصاحبه ای در روزنامه قانون منتشر شده و در برخی سايت‌های يزدی نيز انعكاس يافت، اظهار کرد:  تابش با چنین اظهاراتی بي طرفی و نظارت دقيق و استصوابی شوراي نگهبان را زير سوال برده است و در اين خصوص آنچه به هيئت نظارت انتخابات و شوراي نگهبان ارتباط دارد اين است كه جای هيچ گونه نگرانی براي مردم وجود ندارد و هيئت های نظارت انتخابات مانند خود شورای نگهبان در تمام دوره ها به «مرّ قانون » عمل كرده اند و در اين دوره نيز به همین منوال خواهد بود و اگر ايشان و امثال ايشان در اين زمينه شك و ترديد دارند، مصداق تخطی از قانون را بيان كنند.

وی با بیان اینکه جناب تابش در این اظهارات افرادی را بعنوان « احمدی ن‍ژادی‌ها»مطرح مي كند، گفت: اين نهايت دخالت دادن گرايش خطی و حزبی در اظهار نظر است و احتمالاً  وی توقع دارد كه شورای نگهبان هم مانند ايشان از دريچه خطی و حزبی عمل كنند.

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: بالاخره دولتی به مدت 8 سال ، با رای اكثريت مردم در اين كشور فعاليت كرده و افراد زيادی هم در اين دولت سمت داشتند و كار می‌كردند. آيا اين انصاف است كه ما الان تمام آن افراد را در تمام سمت‌ها و جايگاه‌ها، حذف كنيم و مردم كشور و آن افراد را صرفاً به عنوان« احمدیي نژادی ها» متهم كنيم و آنها را طرد كنيم ؟

رييس هيئت نظارت انتخابات دوره پنج خبرگان رهبری در استان یزد با بیان این سوال که آيا اين برخورد و اظهار نظر  تابش، غير از بدترين چهره و بدترين نوع گرايش خطی و جناحی نيست؟ تصریح کرد: شوراي نگهبان احمدي نژادی و غير احمدی نژادی برايش فرقی ندارد و صرفاً از افراد صالح و شايسته براي خدمت در هيئت های نظارت انتخابات دعوت به همكاری می كند.

وی یادآور شد: البته اگر آقای تابش يا ساير افراد در خصوص صلاحيت  اعضای هيئت ها موردی يا موضوعی دارند، می توانند كتباً به شورای نگهبان يا هيئت نظارت استان، گزارش كنند تا پيگيری شود. اما اينكه كسی در دولت قبلی سمتی داشته يا حتی سمتی نداشته ولی طرفدار و حامی دولت قبلی بوده، اين توقع درستی است كه بدون هرگونه دليلی، از آنها استفاده نشود؟ و به نظر می‌آيد كه اين حرف ايشان نهايت بی انصافی است و نبايد از هيچ كس توقع داشته باشند كه تا اين اندازه خطی و جناحی عمل كند .

رییس دفتر شورای نگهبان استان یزد در پاسخ به این سوال که چرا اصلاح طلبان قصد دارند نظارت شورای نگهبان را زیر سوال ببرند؟ اذعان کرد: اين حرف و نظر را هم بايد خود اين افراد پاسخ بدهند ولی به نظر ميیرسد اين افراد احتمالاً شرايطی را كه قانون برای صلاحيت در نظر گرفته، در خودشان محقق نمی بينند و از طرفی هم مي‌دانند كه شورای نگهبان بدون هرگونه رودربايستی به وظيفه خود عمل می كند و لذا ناراحت و نگران هستند.

محمدی افزود: اين افراد قصد حضور در انتخابات، بدون صلاحيت های لازم را دارند و از سويی از دقت های شورای نگهبان در خصوص اجرای قانون باخبر هستند، در اينجاست كه چاره ای ندارند كه عليه نهاد شوراي نگهبان هجمه و حمله ايجاد كنند تا اين نهاد را تضعيف كنند و مانع اجرای قانون توسط آن شوند و ما به اين افراد اين ضرب المثل را پيشنهاد می دهيم كه « خود شكن، آينه شكستن خطاست » يعنی بجای اينكه به شورای نگهبان هجمه و توهين كنند، افراد واجد شرايط كه در قانون انتخابات به اين شرايط تصريح شده، در انتخابات ثبت نام كنند.

وی تأکید کرد: قانون انتخابات هم مصوب نمايندگان مجلس است و هم در دسترس عموم می باشد. بروند، قانون را مطالعه كنند و كسانی وارد صحنه شوند كه آن شرايط را دارند و اما كسانی كه آن شرايط را ندارند و به زور و جبر و تهديد و اولتيماتوم و با جو سازی بخواهند آنها را وارد انتخابات كنند و شورای نگهبان را  هم بی اثر كنند و در كشور اختناق و خفقان ايجاد كنند، كه به هر نحوی هست افراد فاقد شرايط و صلاحيت را بر مردم تحميل كنند ، اين كار واقعاً اشتباهی است و چنين روشی در كشور جمهوري اسلامی ايران ، نتيجه نخواهد داد.


رييس هيئت نظارت دوره دهم مجلس شوراي اسلامی در استان يزد با اشاره به معیار انتخاب هیئت نظارت بر انتخابات گفت: هیئت های نظارت انتخابات، در سراسر كشور، طبق قانون انتخاب شده اند. كساني كه تجربه انتخاباتی و نظارت انتخاباتی در چندين دوره را داشته اند. كسانی كه حاضر باشند بار سنگين مسئوليت هيئت نظارت را بپذيرند و ولايتی و معتقد به نظام جمهوی اسلامی باشند. كسانی كه فكر و گرايش سياسی خود را در كار نظارتی خود هيچ گونه دخالتی نمی دهند، انتخاب شده اند .

حجت الاسلام محمدی تأکید کرد: ملاك و معيار انتخاب اعضای هيئت های نظارت انتخابات در استان‌ها و از جمله در استان يزد ، اين بوده كه  افراد در خط ولايت و رهبری، دلسوز نظام، كساني كه گرايش سياسی خود را در انجام وظيفه دخالت ندهند و كسانی كه حاضر باشند بها و هزينه كار نظارت بر انتخابات را كه ممكن است از سوي افراد رد صلاحيت شده ، برايشان پيش آيد،  متقبل شوند.

وی افزود: اين افراد نيز با بررسی و تحقيق انتخاب شده اند. در هيئت نظارت استان يزد، هم اكنون افراد شناخته شده و با تجربه هستند كه در دولتهای متعدد اصلاح طلب و اصولگرا، در هيئت های نظارت و اجرايی و نيز در پست‌های مختلف فعاليت و خدمت كرده اند.

رییس دفتر شورای نگهبان استان یزد با اشاره به اعضای هیئت نظارت بر انتخابات در استان یزد اعلام کرد:  اين افراد قبول زحمت كرده اند كه در انتخابات بعنوان هيئت نظارت خدمت كنند: حجت الاسلام «سيد مهدي صدرالساداتی»، از روحانيون مردمی و دلسوز يزد، «غلامعلی دهشيری»، از قضات با تجربه و خوشنام و رييس كل  دادگستری يزد، «عليخانی»، دبير هيئت نظارت انتخابات شوراهای شهر و روستا  و كسی كه در دولت‌های مختلف در استانداری و فرمانداری يزد، داراي پست‌های اجرايی بوده و صاحب تجربه و توان خوبی هست؛ «تقوايی»، از قراء قرآنی استان و از نيروهای آموزش و پرورشی كه مدتی هم در دولت قبلی در استانداری و در پست مرتبط با انتخابات فعاليت و خدمت نموده است.

وی تصریح کرد: احكام اين افراد توسط هيئت مركزی نظارت صادر شده و فعاليت هيئت نظارت استان يزد، آغاز شده است، بنابراين و در انتها من به آقاي تابش و دوستان ديگر، پيشنهاد می‌كنم كه از اين جوسازی‌ها در آستانه انتخابات خودداری كنند و سعی كنند كه فضای تعامل و دوستانه و همراهی و هماهنگی موجود، خدشه دار نشود و انگ زدن و تهمت زدن و كسی را از صحنه خارج كردن را فراموش كنند.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.