شناسه : 30127157
فرماندار یزد عنوان کرد

اشتغالزایی نیازمندان و احداث مسکن برای خانواده‌های بی‌سرپناه در یزد


فرماندار یزد گفت: ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزا برای محرومان موجب حفظ عزت نفس خانواده ها و خروج تدریجی آنان از چرخه حمایتی کمیته امداد و رفع نیازهای مختلف می شود.

به گزارش یزد آوا به نقل از یزدامروز؛ مصطفی سالاری، فرماندار شهرستان یزد با بیان ضرورت مشارکت تمامی مسئولان و دستگاه های اجرایی در انجام امور خیر، بر تعامل بین بخشی برای خدمت رسانی بهتر به نیازمندان تاکید کرد و گفت: فرمانداری همواره آماده همکاری با کمیته امداد در بخش های مختلف از جمله اشتغالزایی نیازمندان و کمک به احداث مسکن خانواده های فاقد سرپناه است.

فرماندار شهرستان یزد با اشاره به اهمیت شناسایی نیازمندان آبرومند در محلات، افزود: افراد محتاج و آبرومندی هستند که کرامت انسانی آنها اجازه نمی دهد به نهادهای حمایتی مراجعه کنند، این اقشار نیازمند باید با مشارکت معتمدان محلی و مردم شناسایی و برای دریافت خدمات به دستگاههای اجرایی مرتبط معرفی شوند.

وی گفت: ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزا برای محرومان موجب حفظ عزت نفس خانواده ها و خروج تدریجی آنان از چرخه حمایتی کمیته امداد و رفع نیازهای مختلف می شود.

محسن علیزاده، مدیر کل کمیته امداد استان یزد نیز در این دیدار با اشاره به رویکردهای اصلی این نهاد در بخش های اشتغال و خودکفایی، احداث مسکن مددجویی و توسعه مشارکتهای مردمی بیان کرد: بیش از سه و نیم درصد از جمعیت استان(40 هزار نفر) تحت حمایت کمیته امداد هستند و حدود 60 درصد آنان در شهر یزد زندگی می کنند، این نهاد در سال گذشته در زمینه ایجاد اشتغال رتبه سوم کشوری، در حوزه توسعه مشارکتهای مردمی رتبه چهارم و در خصوص ساخت مسکن مددجویی رتبه یازدهم را به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به مهاجر پذیر بودن استان یزد و اثرات نامطلوب این معضل اجتماعی بر جامعه آماری افراد تحت حمایت کمیته امداد، گفت: بیش از 65 درصد مددجویان تحت حمایت، افراد غیر بوی هستند که از استان های همجوار و روستاهایی که دچار خشکسالی شده اند به استان یزد مهاجرت کرده اند.

مدیر کل کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه این نهاد به عنوان یک اورژانس اجتماعی عمل می کند و پس از توانمندسازی مددجویان در یک دوره زمانی مشخص به تدریج آنان را از چرخه حمایتی خارج می کند، افزود: کمیته امداد هر ساله حدود 10 درصد از جامعه هدف تحت حمایت را پس از رسیدن به استقلال اقتصادی از چرخه حمایتی خارج و نیازمندان دیگر را جایگزین آنها می کند.

علیزاده ادامه داد: بیش از ۳۵ درصد خانوار تحت حمایت این نهاد با جمعیت هفت هزار و ۸۴۹ خانواده در روستا ها ساکن هستند و ۶۵ درصد آنان ( ۱۳ هزار و ۳۷۰ خانوار) در شهر سکونت دارند، این در حالی است که 38 در صد مددجویان مرد و 62 درصد زن هستند.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.