افراد حاضر در فتنه 88 پیاده نظام دشمن بودند/ حماسه 9دی نشان از کارساز بودن همیشگی جریانات مردمی
امام جمعه شاهدیه در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا با اشاره به فتنه 88 گفت: تمام شواهدی که قبل و بعد از فتنه سال 88 افشا شد نشان داد که این فتنه برنامهای از پیش طراحی شده و پیچیده بود که از سال 78 شروع و تا سال 88 ادامه داشت و با این که نمیتوان همه کسانی را که در جریان فته 88 حضور داشتند، عضو این برنامه پیچیده دانست ولی این افراد پیاده نظام این برنامه بودند.
حجتالاسلام علیاکبر ابراهیمی بشکانی ریشه فتنه و فتنه انگیزی را با اشاره به تعبیر امیرالمؤمنین(ع) خودخواهی ، ریاست طلبی و پول دوستی عنوان کرد و گفت: این مسائل موجب میشود انسان به سمت فتنه انگیزی رود و اصلا جنبه دینی، خدایی بودن در آن مطرح نیست.
وی ادامه داد: در کشوری که 30 سال رأی گیری انجام شده و هیچ اتفاق خاصی نیفتاده بود، چرا باید قبل از انتخابات سال 88 رسانههای زیادی اعلام کنند که اگر فلانی رأی نیاورد دلیل بر تقلب است، یا یکی از کاندیداها رأی نیاودن خود را دلیل بر تقلب بداند؟
حجت الاسلام بشکانی با یادآوری انتخابات سال 88 و فتنه ای که صورت گرفت یاد آور شد: تمام جریان انحرافی خارج از کشور چه سیاسیونی مانند آمریکاییها، انگلیسی ها و چه منافقین ار فتنه 88 حمایت کردند و باید این سخن امام (ره) را نصب العین خود قرار دهیم اگر دشمن از شما تعریف کرد بدانید دچار انحراف شدهاید.
وی خاطر نشان کرد: فتنه 88 جریان پیچیده ای بود و از شعارهایی که داده می شد مشخص بود که فتنه گران نظام را نشانه گرفتهاند.
امام جمعه شاهدیه تأکید کرد: بخش بزرگی از جریان فتنه 88 حساب شده و از روی برنامهریزی و بخشی از آن از روی نادانی و ناآگاهی بود که متأسفانه برخی در چنبره آن افتادند و تبعات بسیار منفی برای جمهوری اسلامی داشت که به این زودی تلخی آن از کام نخواهد رفت.
وی با بیان اینکه فتنه گران در روز عاشورای سال 88 وقاحت را به سر حد خود رساندند ، ادامه داد: مردم با مشاهده توهین به مقدسات وامام حسین(ع) سکوت را جایز ندانستند و حماسه 9 دی که حماسهای ماندگار و بزرگ در تاریخ است، خلق کردند و این نشان میدهد که امواج جریانات مردمی همیشه کارساز بوده است.
حجت الاسلام بشکانی با اشاره به مرز فتنه گران و اصلاح طلبان گفت: واژه اصلاح طلب واژه شبهه برانگیزی است و مشکل بزرگ اصلاح طلبان این است که مشخص نمی کنند چه چیز را می خواهند اصلاح کنند و این صفت فرد عاقل و مؤمن نیست و به همین دلیل ظرفیت را برای هر نوع انحرافی فراهم می کنند و هر نوع سوء استفادهای را میتوان از این جریان برد.
وی با بیان اینکه برخی اصلاح طلبان هنوز هم حاضر نیستند فتنه 88 را محکوم کنند، تصریح کرد: فتنه گران تحت عنوان اصلاحات دست به این اقدامات زدند و برخی از سردمداران فتنه گران وابسته به جریانات اصلاح طلبان بودند ولی با این که در جلسات خصوصی خود اذعان می کنند که تقلبی انجام نشده بود، شهامت آن را ندارند که به طور رسمی اعلام کنند به هیچ وجه تقلب نبوده و عمدی و یا سهوی فریب این جریان را خوردهاند.
امام جمعه شاهدیه با بیان اینکه محکوم نکردن برخی مسائل توسط اصلاح طلبان شبهه انگیز است، تأکید کرد: برخی که مدعیاند در فتنه 88 نقش نداشتند و حتی در برابر کوچکترین جریانات واکنش نشان می دهند، چرا مسائلی را که در رسانههای بین المللی و سازمانهای جاسوسی مطرح میشود رسما محکوم نمیکنند و مسلما این شبهه نگیز است.
وی ادامه داد: کسانی که مدعی اند حامی جریان فتنه نبودند، باید سازمانها و جریانات و افرادی که از آنها به عنوان سردمدار فتنه نام میبرند را محکوم و از آنها اعلام بیزاری کنند و گرنه شکی در آن نخواهد بود که شبهه حامی بودن جریان فتنه باقی خواهد ماند.
حجت السلام بشکانی در پایان یاد آور شد: فتنه گران بدانند اگر مشکلی در داخل کشور است باید در داخل حل شود و اجنبی هرگز مشکلی را حل نخواهد کرد و اگر فکر میکنند از آمریکایی ها و انگلیسیها چیزی به آنها میرسد، اشتباه میکنند.
وی ادامه داد: کسانی که می خواهند به نام انقلاب هم از سفره انقلاب و هم از توبره بیگانه بخورند، تنها نردبانی برای باطل شدهاند و نه تنها از جانب بیگانگان به جایی نمیرسند، بلکه کنار زده خواهند شد.
مطالب مرتبط:
- تکرار تاریخ ضرورت حماسه ۹ دی را ملموس تر می کند/ «اصلاح طلبان»مراقب مرز خود با«فتنه گران»باشند
- 9 دی تبلور بصیرت سیاسی ملت ایران است/فتنه 88 از جهت اشخاص، خیلی اهمیت ندارد
- «میرحسین موسوی» و «ولایتفقیه»
- خوی استبدادی آمریکا مانع توافق است/ مذاکرات نشان داد آمریکا هم دیگر امیدی به تحریم ندارد
- تصاویر دیده نشده از 9دی 88/ خواستههای مردم در 9 دی+عکس
- ۹ دی روز محاکمه سران فتنه و انتخابات ۹۲ مهر ابطالی بر فتنه ۸۸ بود/رأی مردم فقط در سال ۹۲ حقالناس نبود
- دیدار تشکلهای اصلاح طلب با خاتمی، سید حسن خمینی و هاشمی رفسنجانی
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|