شناسه : 27636827
طبق گزارش مرکز آمار ایران؛

افزایش 1.6 درصدی نرخ بیکاری در یزد/ بیکاری یزدی ها به 12.8 درصد رسید


طبق جدیدترین گزارش منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان یزد در سال 95 برابر 12/8 درصد اعلام شده است که نسبت به سال قبل 1/6 درصد افزایش یافته است.

به گزارش یزد آوا؛  طبق جدیدترین گزارش منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان یزد در سال 95 برابر 12/8 درصد اعلام شده است که نسبت به سال قبل 1/6 درصد افزایش یافته است.

استان یزد در حالی این میزان بیکاری را تجربه می کند که نرخ بیکاری در کل کشور 12/4 درصد اعلام شده است و از این رو نرخ بیکاری در استان یزد از میانگین نرخ بیکاری کشور فراتر رفته و در جایگاه یازدهم از نظر بیشترین نرخ بیکاری در بین سایر استان‌های کشور قرار دارد.

استان‌ کرمانشاه با نرخ بیکاری 22 درصد بیشترین نرخ بیکاری را در سال 95 به خود اختصاص داده‌ و استان‌ مرکزی با 7.3 درصد کمترین نرخ بیکاری را در این سال داشته‌ است.

بررسی گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت نرخ بیکاری استان‌ها در سال 95 نشان می دهد نرخ بیکاری در 27 استان همچنان ۲ رقمی و بالای ۱۰ درصد است و تنها در 4 استان نرخ‌ بیکاری کمتر از ۱۰ درصد و تک رقمی ثبت شده است.

بررسی اشتغال در بخش‌های عمده اقتصادی استان یزد نشان می‌دهد که بخش صنعت با 46/3 درصد بیشترین سهم اشتغال را در استان به خود اختصاص داده است و بخش خدمات با 45/4 و کشاورزی با 8/3 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. با توجه به سهم شاغلین بخش صنعت در استان یزد می توان گفت این استان صنعتی ترین استان کشور از نظر سهم شاغلین بخش صنعت محسوب می شود.

نکته جالب توجه آن که مقایسه نرخ بیکاری در سال 94 و 95 حاکی از آن است نرخ بیکاری در 21 استان کشور از جمله استان یزد در یک سال گذشته افزایش یافته و در 9 استان وضعیت بازار کار به گونه‌ای بوده است نرخ بیکاری در آن ها کاهش یافته و تنها در استان ایلام نرخ بیکاری تغییری نکرده است.

بیشترین تغییرات نرخ بیکاری مربوط به استان کرمانشاه با 4/4 درصد افزایش بوده و استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با 4/4 درصد بیشترین کاهش را در نرخ بیکاری تجربه کرده است. استان یزد نیز با افزایش 1/6 درصدی در رتبه دوازدهم بیشترین تغییرات نرخ بیکاری قرار دارد.

برای سال 95 نرخ مشارکت اقتصادی در استان یزد 40/8 درصد اعلام شده است که نسبت به سال 94 کاهش یافته است. معمولا کاهش نرخ مشارکت از سوی کارشناسان به ناامیدی جوانان از یافتن کار، انتظار برای کار در دوره ای دیگر، تحصیلات دانشگاهی، استراحت مقطعی و سپس تلاش برای ورود به بازار کار و مواردی از این دست ربط داده می شود.

یزد رسا

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.