اقتصاد دانش بنیان، استراتژی اولویتدار استان یزد است
به گزارش خبرنگار یزد آوا، اکرم فداکار پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد گفت: اقتصاد دانشبنیان به معنی استفاده از دانش و فناوری در توسعه حوزههای اقتصادی به نحوی که موجب سبب ارزش افزوده بیشتر، رقابتپذیری و کیفیت بالاتر در این حوزهها میشود.
وی ادامه داد: استان یزد به دلایل ظرفیتهای بسیار گسترده مانند نیروی انسان توانمند، جوانان تحصیلکرده و نخبگان در حوزه اقتصاد دانش بنیان و همچنین محدویتهایی که در زمینه آب ومحیط زیست دارد اقتصاد دانش بنیان را به عنوان استراتژی اولویت دار خود پذیرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد با بیان اینکه استان یزد در زمینه گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیان خوب عمل کرده است، افزود: حتی استان یزد توانسته گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیان را در سطح دولت و ریاست جمهوری را به عنوان استان شاخص در این زمینه جلو ببرد.
فداکار ادامه داد: در اقتصاد دانش بنیان ما یک شاخص تجمیعی در کشور نداریم و به همین دلیل نمیتوان در زمینه عملکردها به صورت دقیق ارائه گزارشی داشته باشیم ولی قطعا می توان گفت که امروز اولویت اصلی استان یزد اقتصاد دانشبنیان است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 90 شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت میکنند که یزد به نسبت جمعیت رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است و همچنین استان یزد در شاخص توسعه ارتباطات فناوری و اطلاعات هم در جایگاه سوم کشوری قرار دارد و از وضعیت خوبی برخوردار است.
فداکار افزود: استان یزد در تعداد کارگاههای دارای فعالیت تحقیق و توسعه به نسبت جمعیت رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است و در ارتباط با تعداد محقق به جمعیت هم جایگاه سوم در کشور را داراست که رتبه خوبی به حساب میآید.
وی عنوان کرد: استان یزد در حوزه تعداد محصولات توسعه پیدا کرده در حوزه اقتصاد دیجیتال شاخص بسیار خوبی کسب کرده و پس از تهران برترین استان در کشور است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد تصریح کرد: گفتمانسازی اقتصاد دانش بنیان و تبدیل آن به استراتژی اولویتدار اقتصاد در استان مهمترین اقدامی است که در حوزه دانش بنیان در استان انجام گرفته است.
فداکار در خصوص پروژههایی که در حوزه دانش بنیان در استان انجام شده است، گفت: توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری به عنوان زیربنای رسیدن به شاخصهای حوزههای اقتصاد دانشبنیان از طریق تقویت عناصر از جمله پارک علم و فناوری، صندوق پژوهش و فناوری، نقش آفرینی موثر دانشگاهها، به وجود آوردن شتاب دهندهها و تعامل این عناصر با یکدیگر بستر خوبی را برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مسیر بلند مدت در کشور فراهم میکند.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از کارخانه نوآوری در استان و همچننی ایجاد محله فناوری تحت عنوان پهنه علم و فناوری د رحوزه پارک اقبال از جمله برنامههای شاخصی است که در زمینه توسعه اقتصاد دانش بنیان در یزد دنبال میشود.
فداکار با بیان اینکه مدیران استان باید خود را همگام با اقتصاد دانش بنیان به عنوان استراتژی اولویت دار کنند، افزود: سعی شده است که مدیران باورمند به اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم تا قدمهایی را به سمت جلو در این حوزه برداریم .
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|