امریکاییها در سایه توافق هستهای قصد نفوذ به ایران را دارند/ وجود رهبری و بیداری مردم اجازه نفوذ به کشور را نمیدهند
«مهدی تقوایی» کارشناس مسائل سیاسی استان یزد با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی امریکاییها نه تنها مهمترین متحد سرسپرده خود را در منطقه از دست دادند بلکه با قدرت نفوذ انقلاب اسلامی در منطقه تمام برنامه ها و سیاستهای استعماری و سلطهگرانه خود را شکست خورده دیدند و تمام توطئههای استکباری آنها در منطقه به شکست منتهی شد .
وی با بیان اینکه هیمنه آمریکا در منطقه و جهان با انقلاب اسلامی در هم شکست، افزود: تمام برنامههای راهبردی آمریکا در این سه دهه بر محور براندازی و تغییر نظام اسلامی متمرکز شد که یک نگاه گذرا به رفتار آمریکاییها مؤید این موضوع خواهد بود.
تقوایی با اشاره به حریههای دشمن در براندازی نظام اسلامی، کمک به معاندین و مخالفین انقلاب، کودتاهای متعدد، جنگی تحمیلی، حمله مستقیم نظامی، کمک و حمایت و هدایت فتنه گران مزدور داخلی در سالهای 78 و مخصوصا 88، تحریمهای شدید و فارغ از عرف بین المللی به بهانه های مختلف واز همه مهمتر مسئله هسته ای را از این حربهها نام برد.
وی با تأکید بر اینکه امریکا در هیچکدام از توطئههای خود موفق نشد، خاطر نشان کرد: ملت ایران با هدایتهای رهبر فرزانه انقلاب در ادامه راه امام وانقلاب مصمم تر شدند و نفوذ و قدرت و پیشرفت کشور در سایه مدیریت ولی فقیه روز بروز بیشتر شد و بیداری مردم نخواهد گذاشت آمریکا به اهداف شوم خود برسد.
مدیرکل سابق سیاسی امنیتی استانداری یزد تصریح کرد: درون نظام افراد و گروههایی بودند حتی بقول خودشان از زمان امام به دنبال ایجاد رابطه با آمریکا و حل و فصل اختلافات با آمریکاییها بودند. حتی امروز اعترافات برخی مسئولان آمریکایی و افشاگریهای برخی اصلاح طلبان که آدمهای خود فروخته و خیانتکاری درون جبهه به اصطلاح اصلاحات بودند به دشمن برای فشار بیشتر بر مردم و نظام جاسوسی کردند و گرا می دادند و بعضی دلال تحریم لقب گرفتند لذا آمریکاییها برای رسیدن به خواسته های خود پیشنهاد مذاکره را داد.
تقوایی با اشاره به شروع جریان مذاکره با آمریکا با موافقت رهبری از دولت دهم و ادامه یافتن آن در دولت یازدهم گفت: با رفتارهایی که برخی مسئولان داشتند و پالسهایی که داده می شد طمع آمریکا به انجام مذاکره با ایران و گرفتن توافق بیشتر شد هرچند تذکرات و هدایتهای به موقع رهبری و بیداری مردم نگذاشت مسیر مذاکرات منحرف شود و به منافع ملی خدشه وارد شود اما آمریکاییها با توجه به خوی استکباری خود که همه جا به دنبال منافع یکطرفه به نفع خود هستند و اهداف خود را دنبال می کنند خواستند در سایه توافق هستهای با ایران سیاست نفوذ و براندازی نظام را محقق کنند.
وی با اشاره به اقدامات آمریکاییها در سایه مذاکرات و توافق هسته ای یادآور شد: امریکاییها با کمک رسانههای خود و هم چنین عوامل خود فروخته داخلی به دنبال ایجاد اختلاف بین مردم و مسئولان، تشکیک در اهداف امام راحل و انقلاب، القای وجود اختلاف بین مسئولین نظام و حمایت صریح و علنی از همان طیف نفوذی در ساختار نظام هستند.
کارشناس مسائل سیاسی استان با اشاره به سخنان جان کری و مونیز و سایر مسئولان آمریکایی در محافل مختلف گفت: آنها به دنبال اهداف گذشته خود یعنی تضعیف قدرت انقلاب اسلامی در منطقه، تقویت گروههای همسو با خود در کشور و تغییر نظام ولایی و... هستند و در داخل هم متاسفانه عده ای آدمهای سابقا انقلابی و آسایش طلب مرفه آب به آسیاب دشمن می ریزند که خیانت این خواص عافیت طلب بریده از مردم دین ودنیای مردم را به باد داده و راه نفوذ بیگانگان را بر کشور گشوده است.
تقوایی با اشاره به 28 مرداد سالروز کودتای آمریکایی برعلیه دولت مردمی مصدق تصریح کرد: است حتما باید 60 سال بگذرد وخود آمریکاییها اعتراف کنند تا عدهای بفهمند که آمریکا به چیزی جز سلطه بر کشور فکر نمیکند و انها همان سیاستهایی که آمریکا در آن سالها بکار بردند تا بر کشور و منبع ملی ما مسلط شوند امروز هم به گونه ای بکار گرفتهاند اما با هدایت رهبر فرزانه، عنایت خداوند و امام زمان و اتحاد و انسجام بین مردم امریکا به اهدافش نخواهد رسید.
این کارشناس مسائل سیاسی استان همچنین با اشاره به مذاکرات هستهای یادآور شد: عده ای در آمریکا حتی به این توافق که به زعم خودشان عموما یک طرفه ودر جهت سیاستهای آمریکاییها انجام شده را بر نمی تابند و به چیزی جز تغییر نظام اسلامی و گوشمالی ملت ایران راضی نیستند و گذشته آمریکاییها هم نشان داده هیچگاه به توافقات دو جانبه که منافع دو طرف را در پی داشته باشد پایبند نبوده اند و به دنبال اهداف دیگری است تا در سایه توافق به آن برسد.
تقوایی با بیان اینکه در داخل نیز کشور هم اجماعی بر سر جزییات توافق هنوز صورت نگرفته تصریح کرد: در برخی بندهای توافق خطوط قرمز نظام ظاهرا رعایت نشده، به استقلال وعزت ملی ایران در صورت اجرایی شدن برخی بندهای توافق خدشه وارد خواهد شد در اینکه آیا این توافق با این شکلی که الان هست در مسیر قانونی خود به تصویب برسد یا نه هنوز مشخص نیست و البته همانطور که در امریکا دولت اوباما به تصویب توافق در کنگره اصرار دارد دولتمردان ما هم توافق را فصل الخطاب می دانند و هیچ اعتراضی ونقدی را بر نمی تابند و در بایکوت کردن منتقدین از هیچ کاری دریغ نمی کنند جای تامل دارد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- انتخابات الکترونیکی نیازمند تأمین زیرساختها است/ احتمال کندشدن سرعت برگزاری انتخابات با روش الکترونیکی
- هم زمانی کنگره عظیم اربعین و نامه رهبری از هوشمندی امام خامنهای/ نامه رهبری به جوانان غربی؛ یک سرمایهگذاری فکری برای آینده
- تسخیر لانه جاسوسی، شروع اضمحلال هیمنه امریکا/ برجام، بُعد استکبارستیزی انقلاب اسلامی را کمرنگ نمیکند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|