امضای فرهادی پای نامهای که «رفتار نظام را به دوران ستمشاهی تشبیه کرد»! +سند
به گزارش یزد آوا، رئيس جمهور امروز محمّد فرهادي را به عنوان گزينه جديد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اطلاعات به مجلس معرفي كرد.
دکتر محمد فرهادی، متولد سال 1328 از شهرستان شاهرود است که وی در سال 1347 وارد دانشگاه فروسی مشهد شد و دوره طب عمومی و تخصصی را در همان دانشگاه گذراند و در سال 1359 به عنوان متخصص گوش و حلق و بینی فارغالتحصیل شد و در حال حاضر جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
فرهادی که دارای چهره علمی و پژوهشی است در سال 1370 مرکز کاشت حلزون شنوایی ایران را تاسیس کرد و اولین عمل کاشت حلزون شنوایی را در سال1371 انجام داد. وی همچنین انجمن علمی پزشکی لیزری و نیز انجمن علمی پزشکی خواب ایران را تاسیس کرد.
همچنین او، رییس بخش و رییس مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن مجتمع بیمارستانی رسولاکرم (ص) است و چندی پیش نیز داروی گیاهی «ضدایدز» ایمود توسط گروه تحقیقاتی به سرپرستی این فرد به موفقیتهای چشمگیری دست یافت.
فرهادی در کارنامه اجرایی خود علاوه بر وزیر بهداشت دولت خاتمی، وزیر فرهنگ و آموزش عالی طی سالهای 1364 تا 1368 بود. وی مدتی نیز به عنوان رییس دانشگاه تهران و قائم مقام جمعیت هلالاحمر به فعالیت مشغول بوده است.
در شامگاه چهارشنبه، 13شهریورماه جلسه شورای عالی هلالاحمر با حضور چهار تن از اعضای جدید در ساختمان صلح برگزار شد، در این جلسه که به میزبانی ابوالحسن فقیه برگزار شد، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، علی نوبخت و سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت -که چندی پیش از سوی دکتر حسن روحانی به عنوان نمایندگان رییسجمهور در شورای عالی جمعیت هلالاحمر منصوب شدند- و جمعی از اعضای دیگر از جمله دامادی، حسین مظفر و مفتح (نمایندگان مجلس) برگزار شد.
در این جلسه دکتر فرهادی توانست 14 رای، دکتر ابوالقاسم موسوی 4 رای، اعضای شورای عالی هلال احمر را به خود اختصاص دهند که بدین ترتیب دکتر محمد فرهادی و ابوالقاسم موسوی به عنوان دو گزینه ریاست جدید جمعیت هلال احمر به رییسجمهور معرفی شدند که سرانجام با تایید رییسجمهور، دکترمحمد فرهادی به عنوان جایگزین ابوالحسنفقیه به عنوان رییس جدید جمعیت هلالاحمر معرفی شد.
3مرداد ماه سال 88 نامهای با عنوان «بازگشتِ ایران به دوران سیاه ستمشاهی» از سوی محمد خاتمی، میرحسین موسوی، مهدی کروبی در فضای رسانههای ضد انقلاب منتشر میشود.
این نامه از سوی تنی چند از چهرههای شاخص اصلاحطلب به مراجع عظام تقلید نوشته شد که به بازداشتهای فتنه 88 اعتراض داشت و در راستای تحریک مراجع برای ورود به این مسئله نوشته شده بود.
محمد فرهادی وزیر پیشنهادی روحانی از جمله امضا کنندگان این نامه در کنار افرادی چون مرتضی الویری، سید کاظم اکرمی، رحیم ابوالحسنی، عباس عبدی، محمدعلی نجفی، سید هاشم آقاجری، محسن آرمین، محمدرضا تاجیک، نجفقلی حبیبی، حمید میرزاده و دیگران بود.
در بخشی از این نامه آمده است: همزمان با اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، موج وسیعی از دستگیریها از میان فعالان ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیردولتی و شهروندانی که در راهپیماییهای مسالمت آمیز شرکت جسته بودند آغاز شد که در ادامه، با گسترش موج اعتراضات مردمی نسبت به تخلفات گوناگون و گستردهای که در قبل، حین و بعد از انتخابات صورت گرفت، افزایش یافته و هنوز هم ادامه دارد.
بازداشتهای انفرادی و گروهی، از اقشار مختلف اجتماعی از جمله اساتید دانشگاهها، فعالان سیاسی، روزنامهنگاران، که بدون صدور مجوزهای قانونی صورت گرفته و همراه با برخوردهای خشونتبار و استفاده از شیوههای بازجویی که یادآور دوران سیاه ستمشاهی است و بسیاری از امضاکنندگان این نامه در آن زمان خود بارها قربانی آن بودهاند، به هیچ روی زیبنده نظام و کشوری که داعیه برپایی قسط و عدل دارد نبوده و نخواهد بود و چهره جمهوری اسلامی را در روح و جان هر ایرانی و نیز انظار جهانیان تیره و تار خواهد کرد.
منبع: یزد رسا
مطالب مرتبط:
- تولید واکسن جدید توسط متخصصان ایرانی / واگذاری حوزه آموزش به بخش خصوصی / در برابر فشارها تسلیم نمیشویم
- دولت: 400 هزار شغل جدید ایجاد شده است/ مرکز آمار:690 هزار نفر از تعداد شاغلان کاسته شده است
- رئیسجمهور "دانش آشتیانی" را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرد
- اراده ملت آثار تحریم را به صفر نزدیک کرد/ از فشار تحریم آموختهایم کشورهای غربی قابل اعتماد نیستند
- شبکه ملی ارتباطات هر چه سریعتر در اختیار مردم قرار گیرد/ تأکید بر ادامه طرح فیلترینگ هوشمند
- هدف دولت رسیدن به توافقی است که منافع ملت و استقلال کشور را تضمین کند
- ثبت نام 100 موافق در قبال 5 مخالف!
- کلید وزارت علوم به فرهادی سپرده شد
- رای مجلس رای مردم است/ توصیه به سایتهای خبری در تحلیل رای اعتماد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|