امنیت کشور را نباید تحت الشعاع انتخابات قرار داد/ تکرار قانون کاپیتولاسیون با سند ننگین ۲۰۳۰
به گزارش خبرنگار یزد آوا، آیتالله سید محمد کاظم مدرسی در خطبههای نماز جمعه این هفته در روستای فهرج با اشاره به ایام انتخابات و با بیان اینکه انسان برای انجام هر اقدامی باید با معرفت و دانایی قدم بردارد، گفت: اسلام نیز که دین جامع و کاملی است برای انتخابات که به عنوان سرنوشت زندگی اجتماعی سیاسی انسانهاست بی تفاوت نیست و برنامه واحکامی برای آن دارد.
وی با بیان اینکه انتخابات موجب مشارکت و حضور همگانی مردم در سرنوشت خودشان است، ادامه داد: امام علی(ع) نیز با وجود اتصال به غیب الهی، آرا و اندیشه مردم را مؤثر میدانستند و فرمودند اگر حضور شما مردم نبود امامت و زعامت ظاهری شما را نمیپذیرفتم و از مردم میخواستند که درمورد ایشان شهادت بدهند و بی تفاوت نباشند و متأسفانه بی تفاوتی و همان رای سفید بود که امام علی(ع) را خانه نشین کرد.
امام جمعه حومه شرقی یزد افزود: انتخابات در فرهنگ دینی ما اصلی مشروع و قانونی و معروف بزرگی است که همگان باید به آن توجه داشته باشند، حضور در پای صندوق رأی به معنی بالا بردن ضریب امنیتی کشور، حفظ جان و داراییها، ضریب امنیتی ارزی کشور و .. است.
مدرسی تصریح کرد: باید علاوه بر حضور در پای صندوق رأی، آگاهانه رأی بدهیم، نمیتوانیم با توجه به قبیلهگرایی سیاسی رأی بدهیم چرا که اصلا اسلام فرهنگ قبیلهگرایی را نمیپذیرد و باید با درک و پرسیدن از افراد آگاه رأی خود را به صندوق بیندازیم.
وی از بی تفاوت بودن به اصل انتخابات و شرکت در آن، تقلید کورکورانه نسبت به رای دادن و تبدیل رقابتها به دشمنی در جریان انتخابات را به عنوان منکرهای انتخابات نام برد و افزود: اسراف و تبذیر نیز از دیگر منکرهاست که امسال در عرصه انتخابات بخصوص در شهر یزد میبینیم که با تبلیغات صحیح انتخابات اسلامی سازگاری ندارد البته میخواهند چشم من و شما را با این کارها کور کنند و تاثیر روانی داشته باشند اما به چه قیمتی میخواهیم همدیگر را فریب دهیم.
امام جمعه حومه شرقی یزد با بیان اینکه انتخابات هم حق و هم تکلیف است، افزود: رأی هر کس به عنوان حق الناس است و همه دست اندرکاران انتخابات از جمله افرادی که رأی گیری میکنند، شمارش رأی را انجام میدهند، مجریان، ناظران و دیگر افراد باید این موضوع را مدنظر داشته باشند، نه میتوان از کسی سلب رای کرد و نه کورکورانه عقاید خود را به دیگران تحمیل و نه اینکه خودمان در رأی دیگران دخالت کنیم ضمن اینکه انتخابات واجب یعنی است و باید پر جنب و جوش شرکت کنیم.
آیتالله مدرسی با بیان اینکه هر نظامی دارای ارکان حکومیتی روشنی است، ادامه داد: در عرصههای انتخاباتی و تبلیغات انتخاباتی باید ارکان حکومیتی در امان باشند، دستگاه قضا، نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج، ارتش و غیره، رهبری، قانون اساسی، امنیت ملی از ارکان حکومیتی نظام ما هستند که وابستگی قبیلهای ندارند و نباید در عرصههای مختلف در مقابل چشم دیگران این ارکان را مورد هجمه قرار داد.
وی گفت: اگر سپر موشکی و نیروهای مسلح ما نبودند و به دشمن چنگ و دندان نشان نمیدادند امنیت کنونی را نداشتیم، همانگونه که رهبر انقلاب نیز فرمودند نباید امنیت خود را تحت الشعاع انتخابات قرار دهیم و یا به تحریک قومیت و مذاهب بپردازیم که اینها از منکرات انتخاباتی است.
مدرسی با اشاره به سخنان قاطع رهبری درخصوص برخورد با کسانی که امنیت کشور را به خطر میاندازند و بر روی گسلهای قومی قبیلهای سرمایهگذاری میکنند، ادامه داد: ایجاد یأس و ناامیدی بین مردم در عرصه انتخابات، ایجاد ترس و وحشت به بهانههای مختلف از جمله اینکه کشور ما ظرفیت بیشتر از این ندارد و باید برای جلوگیری از تهاجم به کشور به سمت خارجیها دست دراز کنیم از منکرهای انتخاباتی است و و نباید با این حرفها را دشمن را تشجیع کرد و در دل مردم رعب و وحشت ایجاد کرد؛ جنگ و صلح و مذاکره به عنوان سیاست کلی نظام دست رهبری است نه دست افرادی که قوه مجریه را در اختیار دارند.
وی استفاده از شیوههای نادرست و زننده دینی را از دیگر منکرهای تبلیغاتی انتخابات عنوان و تصریح کرد: امروز متاسفانه در سطح شهرمان، خانمهایی غیر مقید و متعهد تصاویری با آرایش زننده با هزینههای آنچنانی تهیه کردند و این عکس کذایی خود را بر در و دیوار نصب کردند، آیا امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ما و دستگاههای مسئول نیست.
امام جمعه حومه شرقی یزد افزود: آیا دستگاه قضا و هیئتهای نظارت نمیتوانند دراین زمنیه برخورد صحیح قانونی داشته باشند، این تبلیغات، حرکتی زشت، زننده و تخریب کننده فرهنگی دینی و تحریک کننده نیروی شهوانی جوانان مومن و متدین ما است وخارج از دایره شرع و قانون است.
وی با اشاره به امضای سند 2030 توسط دولتمردان که رهبر معظم انقلاب به صراحت در مورد آن صحبت کردند، تصریح کرد: در اردیبهشت سال 58 قانون کاپیتولاسیون لغو شد که اصل انقلاب مردم نیز به دلیل این قانون ننگین بود و اکنون این ننگ دوباره با سند 2030 تکرار شده است که در سال 2015 دشمنان بر ما تحمیل و متأسفانه دولتمردان مخفیانه آن را پذیرفتند تا 15 سال آینده ما همگام با نهادهای آموزشی غرب طبق خواسته آنها عمل کنیم.
مدرسی گفت: اساس سند 2030، 17 بند جنجالی در مورد تساوی جنسیتی دارد، به ترویج فرهنگ غربی و سبک زندگی آنها، حذف آموزش دینی در مدارس، آموزش مسائل جنسی، حمایت از همجنسگرایان و ... میپردازد که و اگر رهنمودها و تذکرات رهبری نبود این انقلاب به دست نااهلان افتاده بود، باید دستگاههای مسئول از دولتمردان بپرسند چگونه در این زمینه فریب خوردند اگر ندانسته این سند را امضا کردید، چرا امضا شده و اگر دانسته امضا شده چرا خیانت کردید؟
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|