آموزشهای پیش از ازدواج الزامی شد
به گزارش یزد آوا، سید علی اصغررفاهی در اولین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد در سال جاری به تشریح برخی از اقدامات و برنامه های این معاونت در سال جدید پرداخت و افزود : با توجه به نتایج خوب مرکز تحکیم بنیان خانواده که از سال 91 در استان ایجاد گردید و همچنین پیگیری های این معاونت که این طرح را به صورت یک طرح کشوری درآورد ، برای سال جاری با توجه به حجم کار ، پیگیر راه اندازی 2 یا 3 مرکز دیگر در استان یزد هستیم که فراخوان تأسیس این مراکز نیز منتشر شده است.
وی درخصوص آموزش های پیش از ازدواج در استان گفت : خوشبختانه با تصویب شورای قضایی استان با اجرای طرحی با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان ، آموزش های پیش از ازدواج الزامی شد و کلیه زوجین در شرف ازدواج در زمان ثبت ازدواج خود موظف به ارائه گواهینامه گذراندن این دوره آموزشی هستند، البته این آموزش ها قبلا بصورت پراکنده و بدون بازخورد مفید انجام می گرفته اما قصد ما برگزاری این دوره ها به صورت کاملاً هدفمند و با سرفصل های مشخص و کارشناسی شده است.
این مقام قضایی درخصوص اقداماتی که در کوتاه مدت نتیجه داده و کاهش ورودی پرونده به دادگستری را در پی دارد اظهار داشت : درمیان اقداماتی که دیر بازده هستند که استحصال نتایج آنها سال ها طول می کشد ، اقداماتی نیز در دست اجراست که در کوتاه مدت منتج به نتیجه شده و منجر به کاهش ورودی پرونده به دادگستری خواهد شد که ازجمله این طرح ها ، طرح ارجاع دادخواست های مطالبه مهریه به اداره ثبت اسناد و املاک است ، چرا که سند ازدواج به عنوان سند لازم الاجرا باید به اداره ثبت اسناد رفته و بلافاصله اجرائیه صادر شود این طرح علاوه بر کاهش ورودی پرونده به دادگستری روند طولانی رسیدگی به این نوع پرونده ها را به شدت کاهش می دهد.
وی درخصوص طرح ساماندهی بنگاه های املاک در استان نیز ابراز داشت : طرح بسیار خوبی در خصوص ساماندهی بنگاه های املاک در سطح استان تهیه و در شورای قضایی استان مطرح گردیده است که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد .
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد در خصوص بحث داوری در استان اظهار داشت : متاسفانه داوری در کشور جدی گرفته نشده اما در استان از 6 ماه گذشته فراخوانی درخصوص راه اندازی مراکز داوری داده شده است که تا کنون قریب به 20 مؤسسه داوری ثبت نام کرده اند .
وی درخصوص طرح پیشگیری از اعتیاد در استان گفت : در استان هنوز کمپ ترک اعتیاد ماده 16 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر را نداریم و کمپ موجود نه منطبق بر ماده 15 است و نه منطبق بر ماده 16 و نکته ناراحت کننده دیگر این است که تاکنون هیچ مرکز مراقبت پس از خروجی برای معتادین در استان وجود ندارد که البته جلسات متعددی در این خصوص با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزار شده است که به محض حل مشکل بودجه این مرکز راه اندازی خواهد شد .
رفاهی خاطرنشان کرد : طرح پرونده خوانی تمامی 10 هزار پرونده تشکیل شده در مرکز تحکیم بنیان خانواده ، مشکل قراردادهای بانکی ، تهیه اپلیکیشن تلفن همراه تحت اندروید ، اقدام درخصوص پرونده های مسن ، راه اندازی کانال های مختلف اطلاع رسانی در فضای مجازی و... از دیگر برنامه ها و اقداماتی است که در سال جاری نسبت با آن اهتمام خواهیم داشت.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- شوهرم حسود است
- ارائه مشاوره حقوقی رایگان به مناسبت هفته قوه قضائیه در یزد
- برگزاری مراسم ازدواج زوج جوان یزدی در جوار مزار شهید همت + تصاویر
- چرا تقریبا نیمی از زوجهای یزدی موفق به دریافت وام ازدواج نشدند؟!
- ازدواج حسینی بای با مجری صدا و سیما+ عکس
- افزایش 12 درصدی طلاق در یزد/ از هر 6 ازدواج در یزد یک مورد به طلاق میانجامد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|