شناسه : 8682657
نوبخت در حاشیه جلسه هیئت دولت:

بنزین داخلی سرطان‌زا نیست/ بازداشت‌ تکفیری‌ها در کشور ربطی به داعش نداشت


سخنگوی دولت در خصوص برخی اخبار درباره سرطان‌زا بودن بنزین داخلی گفت: دولت سرطان‌زا بودن بنزین تولید داخل را نفی می‌کند.

یزد آوا، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به گزارش وزیر نیرو از وضعیت آب، اظهار داشت: در جلسه امروز گزارش وزارت نیرو در خصوص وضعیت آب خصوصا آب آشامیدنی و همچنین پیشنهاداتی در خصوص مدیریت بهینه منابع محدود آب مطرح شد.  پیشنهاداتی مطرح بود که به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ارجاع شد تا چگونگی اجرای محدود آن بررسی شود و در جلسه آینده برای اجرا در جلسه هیئت وزیران گزارش شود.

وی افزود: همچنین گزارش سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص عملکرد دستگاه‌های اجرایی در رابطه با رعایت ضوابط و موازین زیست‌محیطی ارائه شد و دستگاه‌های مختلف در خصوص چگونگی پایبندی به این ضوابط و صرفه‌جویی ناشی از اجرای قوانین و مقررات مربوط به محیط زیست رتبه‌بندی شدند.

سخنگوی دولت گزارش سوم را مربوط به وزارت کشور عنوان کرد و ادامه داد: این گزارش وضعیت اجتماعی استان‌ها و شهرهای مختلف در مقوله‌های متنوعی که شاخص مناسبی برای ارزیابی وضعیت اجتماعی است را بیان می‌کند. خوشبختانه در یک سال گذشته شاخص‌ها بسیار نویدبخش بود و امیدواریم وزارت کشور این شاخص‌ها را در جهت آگاهی مردم بر حسب مورد بیان کند.

 

 انتقاد از انتشار برخی اخبار درباره کاهش حقوق بازنشستگان

نوبخت پیرامون برخی اخبار منتشر شده در تعدادی از رسانه‌ها مبنی بر کاهش 30 درصدی حقوق بازنشستگان گفت: گفته شده که قرار است 30 درصد از حقوق بازنشستگان کسر شود؛ این سخن یک اطلاع‌رسانی نادرست و غیرواقعی است و هیچگاه این اتفاق نخواهد افتاد.

وی افزود: بازنشستگان می‌توانند از 2 قانون تامین اجتماعی و قانون مدیریت خدمات کشوری استفاده کنند. نحوه محاسبه پرداختی‌های بازنشستگی این مجموعه تا پیش از این با یکدیگر متفاوت بود؛ کسانی که در اشتغالات رسمی بودند حق بیمه از اضافه‌کاری آنها کسر نمی‌شد در حالی که حق بیمه از مشمولان بیمه تامین اجتماعی کسر می‌شد.

سخنگوی دولت با اشاره به تاکید قانون مبنی بر یکسان‌سازی پرداخت‌ها اظهار داشت: در ماده 106 این قانون حکمی مطرح شد و به تصویب رسید براین اساس مبنای محاسبه کسور بازنشستگی و برای محاسبه حقوق بازنشستگی کارمندان مشمول این قانون حقوق ثابت در کنار فوق‌العاده‌های مستمر و فوق‌العاده بند 10 ماده 68 این قانون است.

نوبخت با بیان اینکه اضافه‌کار، فوق‌العاده مستمر نیست خاطرنشان کرد: برخی از دستگاه‌ها که اعتبار دارند اضافه‌کار بیشتری می‌پردازند. اما برای فوق‌العاده‌های غیرمستمر قانون‌گذار فقط به یک مورد اشاره می‌کند که آن بند 10 ماده 68 است که در آن 50 درصد افزایش در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: از زمان تفکیک این قانون قرار بر این شد که کسور بازنشستگی و پرداخت‌ها عمدتا بر مبنای حقوق ثابت و مستمری‌ها باشد تا پیش از این این کار به دو شکل انجام می‌شد؛ کسانی که رسمی بودند هیچ چیز از اضافه‌کاری آنها کسر نمی‌شد اما از کسانی که مشمول تامین اجتماعی بودند کسر می‌شد. این قانون برای اینکه نسبت به کسانی که تا پیش از این از اضافه‌کاری‌شان کسر می‌شد تعیین تکلیف کند یک تبصره الحاقی دارد.

سخنگوی دولت با اشاره به این تبصره الحاقی تصریح کرد: براین اساس کارمندان دستگاه‌های اجرایی مشمول این قانون که از نظر بیمه و بازنشستگی تابع مقررات صندوق تامین اجتماعی هستند و تا پیش از تصویب این قانون از مزایای غیرمستمر آنها کسور بازنشستگی برداشت شده است، می‌توانند کسور مربوطه اعم از سهم کارمند و کارفرما را یک‌جا از صندوق تامین اجتماعی دریافت نمایند و یا برحسب تقاضا مطابق مقررات مربوط به نسبت سال‌های پرداخت کسور قابل احتساب در حقوق بازنشستگی آنها خواهد بود.

نوبخت با اشاره به قانون تامین اجتماعی اظهار داشت: این قانون می‌گوید از این پس کسانی که تابع قانون تامین اجتماعی هستند نباید از اضافه‌کارشان کسر شود و تا پیش از این هر مقداری که پرداخت کرده‌اند حق‌شان محفوظ است و می‌توانند همه پرداختی‌ها را به طور یک‌جا دریافت کنند. همچنین می‌توانند به تناسب سال‌هایی که پرداخت کرده‌اند، در حقوق بازنشستگی‌شان لحاظ شود؛ در حالی که قرار است از این پس براساس این قانون این میزان لحاظ نشود.

وی با بیان اینکه این قانون در قانون برنامه پنجم توسعه اجرایی شد  گفت:   قانون موخره نسبت به  قانون قبلی ارجحیت دارد. در ماده 59 تصریح شده است که آن دسته از کارکنان دستگاه‌ها که مشمول قانون تامین اجتماعی هستند، از هر جهت از جمله شرایط بازنشستگی و سایر مزایا تابع قانون مزبور و اصلاحات آن هستند.

سخنگوی دولت با اشاره به قانون خدمات مدیریت کشوری خاطرنشان کرد: در این قانون آمده است که نباید از اضافه‌کار و مستمرها کسر شود و بیان می‌کند که کسانی که تا پیش از اجرای این قانون چنین اتفاقی برایشان رخ داده متناسب با سال‌هایی که از آنها کسر شده است، به آنها پرداخت شود. برپایه این قانون نباید از اضافه‌کار کسر شود و آنچه تاکنون کسر شده باید اکنون پرداخت شود.

نوبخت با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها پس از اجرای این قانون همچنان نسبت به کسر بیمه از اضافه‌کار اقدام کرده‌اند اضافه کرد: استدلال آنها این بود که از آنجایی که ما تابع قانون تامین اجتماعی بوده‌ایم می‌توانیم از این قانون تبعیت نکنیم در حالی که این قانون توضیح می‌دهد که مشمولان تامین اجتماعی نیز نباید از اضافه‌کاری‌شان حق بیمه کسر شود. پس از آن تعدادی از دستگاه‌ها دیگر کسر نکردند اما برخی دیگر از دستگاه‌ها براساس برداشت سلیقه‌ای خودشان همچنان کسر می‌کنند.

وی با بیان اینکه این کار نیاز به استعلام‌هایی داشت ادامه داد: معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور شورایی تحت عنوان شورای توسعه دارد که قرار شد این شورا به عنوان یک مرجع اعلام نظر و رفع ابهام کند. گفته شده بود که از سال 88 یعنی از زمان تصویب این قانون نباید حق بیمه کسر شود و پاسخ این استعلام‌ها براساس یک بخشنامه صادر شد.

سخنگوی دولت با اشاره به این بخشنامه گفت: فقط از مشمولان تامین اجتماعی کسر می‌شد که در آن قانون اعلام شد که برای ضایع نشدن حق آنها مبلغ کسر شده به مشمولان این قانون بازگردانده شود. بازنشستگان شریف‌ترین قشر هستند که قرار است پس از سال‌ها خدمت بازنشسته شوند و چه نیازی است که ما آنها را مضطرب کنیم؟

نوبخت با اشاره به قانون خدمات مدیریت کشوری تصریح کرد: این قانون باید با صراحت بیان می‌کرد که نباید از این پس حق بیمه از مشمولان تامین اجتماعی کسر شود و باید جملات شفاف‌تری به کار می‌برد تا چنین ابهاماتی پیش نیاید . ما این ابهامات را به رسمیت می‌شناسیم و می‌گوییم که هر گروهی به طریقی فکر می‌کند. قانون اعلام کرده است که مرجع رفع ابهام شورای توسعه مدیریت است که آنها هم نظر خود را اعلام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه قانون خدمات مدیریت کشوری تا پایان سال 93 به صورت آزمایشی اجرا می‌شود، ادامه داد: ما این قانون را اصلاح کردیم و قرار بود امروز آن را در جلسه دولت مطرح کنیم. اما از آنجایی که فکر می‌کردیم ممکن است آقای رئیس‌جمهور امروز به هیئت دولت نیاید، آن را به روز یکشنبه موکول کردیم تا بتوانیم در هفته آینده این اصلاحیه را به مجلس بفرستیم.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه اگر نمایندگان مجلس نسبت به این قانون ابهامی دارند، دستشان باز است گفت: ما هر جایی که لازم باشد در دولت ماده 106 را اصلاح و شفاف می‌کنیم تا از ابهام جلوگیری شود.

نوبخت ادامه داد: این حق مجلس محترم است که هر جایی که ابهام دارد ماده‌هایی را که می‌خواهد تغییر دهد و آن را به صورت قانون دائمی تصویب کند. از جمله می‌تواند بندهایی را که ابهام دارد رفع ابهام کند.

وی با بیان اینکه هر دستگاهی براساس برداشت خود عمل می‌کرد، اظهار داشت: قرار است رسیدگی به این قانون  هفته آینده در مجلس آغاز شود و ما آن را به عنوان یک کار اساسی به مجلس می‌سپاریم و هر نظری که قانونگذار بدهد بر مبنای آن عمل خواهیم کرد. این قانون است و ما مجری آن هستیم که باید به طور کامل به آن عمل کنیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی خود از نشست مشترک دولت و مجلس گفت: نفس این جلسات نیاز به بازگویی ندارد و در راستای تعامل بیشتر و نزدیک‌کردن دیدگاه‌های دولت و مجلس نافع است. جلسه شب گذشته نیز از این ویژگی کلی برخوردار بود و دولت توانست در سخنرانی رئیس‌جمهور و دو تن از اعضای کابینه (رئیس کل بانک مرکزی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور) گزارشی به نمایندگان ارائه کند. همچنین نظرات روسای کمیسیون‌های تخصصی شنیده شد و جلسه بسیار خوبی بود.

نوبخت با بیان اینکه ما در این جلسه از نوع نگاه نمایندگان باخبر شدیم ادامه داد: عملکرد و برنامه‌های دولت برای نمایندگان تشریح شد.

وی در رابطه با عملکرد 6 ماهه اقتصادی دولت گفت: بخشی از جلسه دیشب که آقای رئیس‌جمهور سخنرانی کردند و بنده و آقای دکتر سیف گزارش دادیم به همین مساله مربوط می‌شد. ما برای ارزیابی عملکرد 6 ماهه دولت در حوزه اقتصاد باید ببینیم که چه اهدافی در نظر گرفته شده بود و چه مقدار از این اهداف در 6 ماهه نخست محقق شده است. هم در بخشنامه بودجه 93 و هم در تقدیم لایحه بودجه امسال چندین هدف از جمله معطوف شدن به طرح‌های عمرانی، کاهش تورم، خروج از رکود و تغییر جهت رشد منفی به رشد مثبت اقتصادی و همچنین پایبندی به قانون هدفمندکردن یارانه‌ها را مدنظر قرار داده بودیم.

سخنگوی دولت پیرامون متمرکز شدن و معطوف شدن اعتبارات بر طرح‌های عمرانی گفت: با توجه به اینکه رابطه همبستگی مستقیمی میان سرمایه‌گذاری در طرح‌های عمرانی با رشد اقتصادی وجود دارد و یکی از اهداف ما مثبت کردن رشد منفی اقتصادی بود مقدار قابل توجهی را به طرح‌های عمرانی تخصیص دادیم.

نوبخت با اشاره به آخرین گزارش خزانه برای 6 ماهه اول امسال گفت: با توجه به اینکه همه منابع پیش‌بینی شده در بودجه 93، 100 درصد تحقق نیافت اما مدیریت تخصیص برای چگونگی توزیع این منابع میان اعتبارات جاری و عمرانی ما را مجبور کرد که این منابع موجود را به گونه‌ای تقسیم کنیم که به هدف خود در اتمام طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی نزدیک شویم.

وی با بیان اینکه اعتبارات جاری در 6 ماهه نخست امسال 88.4 درصد افزایش یافت تصریح کرد: این میزان 135.3 درصد است که نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است. همچنین پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان حدود 98 درصد است که ما اجازه داریم تا حدود 3 درصد برای افزایش بهره‌وری پرداخت‌های حقوق و دستمزد را متوقف کنیم. این عدد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 115.8 درصد است.

 

اعتبارات عمرانی استانی برای نخستین‌بار به صورت 100 درصد پرداخت شده است

سخنگوی دولت اعتبارات عمرانی را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: این اعتبارات 52.6 درصد در 6 ماهه نخست پرداخت شد. که حدود 333 درصد سال قبل است که رشد 3.3 برابری را نشان می‌دهد.

نوبخت با تاکید بر اینکه اعتبارات عمرانی استانی برای نخستین‌بار به صورت 100 درصد پرداخت شده است، اظهار داشت: مهار نرخ تورم یکی دیگر از اهداف ما بود و ما تلاش می‌کنیم که نرخ تورم تا پایان اسفندماه به 25 درصد برسد. در حالی که گزارش مرکز آمار نرخ تورم را 20.6 درصد و گزارش بانک مرکزی نرخ 21 درصد را نشان می‌دهد. ما در 6 ماهه نخست امسال بیشتر از هدف تعیین شده به کاهش نرخ تورم دست یافتیم.

وی مسئله دیگر در رابطه با خروج از رکود را رشد اقتصادی عنوان کرد و گفت: رشد اقتصادی در سال قبل 1.9- درصد بود و در سال 91 نیز 6.8- درصد بود. گزارشی که منتشر شد و محاسبات ما در مراجع رسمی نشان می‌دهد که نسبت به مدت مشابه این 2 سال رشد منفی نداشته‌ایم.

سخنگوی دولت با اشاره به رشد مثبت اقتصادی در بخش‌های مختلف همچون کشاورزی، نفت، بازرگانی و ... ادامه داد: این رشد اقتصادی نسبت به 3 ماهه نخست سال 92 است. این در حالی است که در 3 ماهه اول سال 92 کشور فاقد قانون بودجه بود و کشور براساس یک دوازدهم‌های سال 91 اداره می‌شد. هیچ پولی برای هزینه‌های عمرانی در 3 ماهه نخست پرداخت نشد و حتی حقوق و مزایا نیز در حد سال 91 پرداخت می‌شد.

 

 رشد در دوره‌های 3 ماه آینده نیز ادامه می‌یابد

نوبخت 3 ماهه نخست سال 92 را یک دوره استثنایی دانست و اظهار داشت: ما نباید فکر کنیم که این اعداد، اعداد بزرگی است البته کار ارزشمندی انجام شده و ما رشد منفی را به رشد مثبت تبدیل کرده‌ایم که این اقدام باید در سال‌های آینده ادامه یابد و این رشد در دوره‌های 3 ماه آینده نیز ادامه یابد.

وی عملکرد اقتصادی دولت در رشد اقتصادی را قابل قبول توصیف کرد و عنوان داشت: عده‌ای معتقدند که اگر رشد اقتصادی یک درصد افزایش یابد، باید یک میلیون شغل ایجاد شود. این حرف از نظر مکاتب و نظریات اقتصادی می‌تواند درست یا غلط باشد. درستی‌اش آنجاست که اگر در یک اقتصاد همه عوامل تولید مانند سرمایه، نیروی انسانی، زمین و منابع طبیعی در ظرفیت کامل خود به سر ببرد هم باید سرمایه‌گذاری افزایش یابد، هم نیروی کار زیاد شود و هم میزان منابع طبیعی استفاده شده رشد پیدا کند تا ما بتوانیم به رشد بالاتری برسیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در اقتصاد ما خصوصا در دوره رکود تمام این ظرفیت وجود ندارد گفت: قوانین و مقررات کشور ما اجازه نمی‌دهد که در دوره‌های 6 ماهه یا یک‌ساله‌ای که رشد اقتصادی کاهش می‌یابد واحدهای تولیدی بتوانند کارگران مازاد خود را اخراج کنند. اگر قرار باشد همین مقدار خدمات را ارائه کنیم باید بگوییم که نیری انسانی ما بیشتر از ظرفیت است.

 

 همچنان مبلغ 45 هزار و 500 تومان را به تمام خانواده‌ها پرداخت کردیم

نوبخت پیرامون هدفمندی یارانه‌ها گفت: ما متعهد شدیم که غیر از پرداخت یارانه نقدی به خانواده‌های کم‌درآمد کمک بیشتری کنیم و در حوزه‌های بهداشت و درمان نیز به این گروه کمک کنیم. همچنین حوزه تولید را هم مدنظر قرار دهیم.

وی با اشاره به گزارش‌های رسمی ادامه داد: ما همچنان مبلغ 45 هزار و 500 تومان را به تمام خانواده‌ها پرداخت کردیم و یک بسته حمایتی برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی در نظر گرفتیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: 4800 میلیارد تومان یارانه به بخش سلامت اختصاص دادیم و 5727 میلیارد تومان برای تولید پرداخت کردیم که پرداخت‌ها به تفکیک بخش‌های مختلف صورت خواهد گرفت؛ 1200 میلیارد تومان برای صنعت و معدن است، 1200 میلیارد تومان برای حمل و نقل، هزار میلیارد تومان برای کشاورزی و مابقی نیز برای بخش‌های دیگر از جمله مشوق‌های صادراتی اختصاص می‌یابد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص تأمین منابع صندوق پس انداز مسکن گفت: درباره این مسئله وزیر راه و رئیس کل بانک مرکزی در حال رایزنی هستند تا به یک نتیجه مشخص در این باره برسند.

 

دولت توجه ویژه‌ای به بخش سلامت مردم دارد

نوبخت درپاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت بیمارستان‌های دولتی و اینکه برخورد مناسبی با همراهان بیمار صورت نمی‌گیرد و در برخی اوقات نیز در این بیمارستان‌ها پزشک بیمار را معالجه نمی‌کند و دانشجویان این کار را انجام می‌دهند، اظهار داشت: باید به صورت موردی این موضوع را بررسی کنیم. دولت توجه ویژه‌ای به بخش سلامت مردم دارد و امیدواریم مشکلی در این خصوص برای مردم به وجود نیاید.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص نامه سرگشاده علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به رئیس‌جمهور درباره وضعیت محصوران فتنه 88 گفت: آقای مطهری نماینده شجاع و سریع‌اللهجه‌ای هستند و براساس وظایف قانونی خود نکاتی را مطرح می‌کنند، ولی قطعا همه اطلاعات کارهای دولت که در این زمینه انجام می‌دهد نزد ایشان نیست که بدانند دولت چه اقداماتی را انجام داده است، اقداماتی که دولت اطلاع رسانی نکرده است.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت نسبت به این مسئله بی‌تفاوت نیست و بر خود فرض می‌دانیم تعهداتی که رئیس‌جمهور در ایام انتخابات داده‌اند را انجام دهیم. به هر حال دولت صرفا برای اغنای احساسات مخاطب در حد یک خبر حرف نمی‌زند و کارهایی انجام داده که اطلاع‌رسانی نکرده و ما به آرامش حقیقی جامعه توجه داریم و در این زمینه اقداماتی انجام می‌دهیم.

نوبخت در خصوص عملکرد دولت ترکیه در مقابله با گروهک‌های تروریستی و حوادث سوریه، تصریح کرد: ما با کشور ترکیه روابط خوبی داریم و در بسیاری از موارد نیز همکاری درست و سنجیده‌ای بین دو کشور وجود دارد.

 

در خصوص موضوع سوریه بین ما و دولت ترکیه اختلاف نظر وجود دارد

وی با بیان اینکه در خصوص موضوع سوریه بین ما و دولت ترکیه اختلاف نظر وجود دارد، گفت: این به راحتی قابل قضاوت است که موضع ایران در قبال گروه‌های تروریستی چه بوده و امروز این موضع جمهوری اسلامی ایران به اثبات رسیده است.

نوبخت تاکید کرد:‌ایران معتقد بود که جنگ گروه تروریستی علیه دولت قانونی در سوریه صورت می‌گیرد و در انتخابات این کشور نیز دیدیم که ملت به همین دولت مجددا رأی دادند، پس موضوع اختلافی ما با ترکیه مشخص شد که حق با ما بوده و مشخص شد برهم زنندگان سوریه مردم نبودند، بلکه همان تروریست‌هایی بودند که می‌خواستند دولت سوریه را ساقط کنند و امروز نیز قدرت‌های بزرگ و منطقه‌ای به دنبال ائتلافی برای کوبیدن داعش هستند.

 

 انتظار داریم ترکیه در خصوص داعش به وظایف انسانی خود عمل کند

سخنگوی دولت با بیان اینکه انتظار ما از دولت‌مردان ترکیه این است که به وظایف بین‌المللی و منطقه‌ای خود عمل کنند، اظهار داشت: ما انتظار داریم ترکیه در خصوص داعش به وظایف انسانی خود عمل کند. ما از اتفاقات کوبانی بسیار متأسف هستیم و بدون تردید به آنچه که وظیفه ماست با عقل و تدبیر عمل خواهیم کرد و در این بین نیز منافع ملی را همواره مورد توجه قرار خواهیم داد.

نوبخت در خصوص طرح مجلس درباره احیای سازمان مدیریت، گفت: شورای نگهبان نسبت به این طرح ایراد گرفت و آن را متوقف کرد و ما در خصوص ایجاد تشکیلات جدید جلسه‌ای را برگزار کردیم.

 

 دولت سرطان‌زا بودن بنزین‌های داخلی را نفی می‌کند

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه طبق گزارش کمیسیون بهداشت مجلس بنزین‌های تولید داخل سرطان‌زا اعلام شده‌اند، افزود: دولت این موضوع را نفی می‌کند و اگر چنین چیزی بوده، حتما جلوی آن را می‌گرفت.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه محیط زیست نسبت به اعطای مجوز پروژه‌های عمرانی بعضا سخت‌گیری‌هایی را داشته و این در حالی است که برخی از این پروژه‌ها مجوز لازم را قبلا کسب کرده‌ بودند، تصریح کرد: قطعا محیط زیست با بخشی از آنها مخالفت می‌کند که البته در این باره نیز رئیس سازمان محیط زیست توضیحات لازم را خواهند داد.

نوبخت درخصوص تبدیل وضعیت نیروها در سازمان‌ها، گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری، استخدام و تبدیل وضعیت را منع نکرده، منتهی این موضوع شرایطی دارد. این‌طور که به ازای هر سه نفر که خارج می‌شوند یک نفر از طریق آزمون استخدام می‌شود که البته کسانی که سابقه کار دارند طبق قانون در اولویت هستند.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت معاونت سیاسی وزارت کشور، بیان کرد: امیدوار هستیم وزیر کشور فرد مناسبی را برای این سمت انتخاب کند.

سخنگوی دولت در خصوص نظر دولت درباره وزیر علوم و زمان معرفی آن به مجلس، گفت: هم‌اکنون آقای نجفی سرپرست هستند و تمامی وظایف وزیر را انجام می‌دهند.

نوبخت ادامه داد: امروز نیز در مورد کسری بودجه دانشگاه‌ها با ایشان جلسه‌ای داشتیم و قرار شد بودجه‌های دانشگاه‌هایی که مشکل دارند را مورد بازنگری قرار دهیم.

 

دولت بنای ورود به حاشیه‌ها را ندارد

وی گفت: بررسی بورسیه‌های غیرقانونی نیز از برنامه‌هایی است که آقای نجفی دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت درباره تخریب‌هایی که علیه دولت صورت می‌گیرد، اظهار داشت: این تخریب‌ها جدید نیست، البته این روزها سرعت بیشتری گرفته، اما ما دنبال حاشیه‌سازی نیستیم، بلکه به دنبال اجرای برنامه‌های خود هستیم و قطعا اینها بیشتر در ذهن‌ها می‌ماند. بنای ورود به حاشیه‌ها را نداریم.

نوبخت درخصوص مصوبه حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، گفت: از طرح مجلس برای حمایت از امربه معروف خبر ندارم، اما اینکه ستادی بخواهد تشکیل شود که جایگزین فعالیت دولت شود، مسلماً درست نیست، اما از جزئیات بی‌اطلاع هستم.‬

نوبخت در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص بازداشت برخی از تکفیری‌ها در داخل کشور و اینکه آیا این بازداشت‌شدگان از اعضا و یا طرفداران داعش بودند؟خاطرنشان کرد: خیر، ربطی به داعش نداشت و خارجی هم نبودند. سربازان گمنام امام زمان(عج) با چشم باز و دقت لازم مراقبت‌های خود را دارند و در این منطقه ناامن وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند.

منبع: تسنیم




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.