شناسه : 25267486
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد:

بیش از 85 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار شده اند


با اشاره به این مطلب که بیش از 85 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند اذعان داشت: متاسفانه با افزایش فضاهای آموزشی و کاهش تعداد دانشجویان، کیفیت آمورش برای جذب دانشجو تقلیل یافته که البته این کاهش دانشجو هم فرصت و هم تهدیداست و دانشگاه علمی کاربردی تلاش دارد از فرصت به وجود آمده در راستای افزایش کیفیت آموزشی خود بهره ببرد.

به گزارش یزد رسا؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد پیش از ظهرامروزدر جمع خبرنگاران؛ مهمترین هدف تشکیل این دانشگاه  را پرورش و تربیت نیروهای آماده به اشغال در رشته های مورد نیازجامعه عنوان کرد و گفت:به همین جهت  70 درس دروس این دانشگاه به صورت عملی و مابقی به صورت تئوری ارائه می شود.

محمد صالح احمدی انعطاف پذیری بالا را مهمترین مزیت این دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: این دانشگاه قادر است بنا بر نیاز بازار کار، رشته تحصیلی جدیدی را راه اندازی و پس از اتمام نیازبازار آن رشته  را لغو کند که البته علت این قابلیت ،حق التدریسی بودن اساتید و عدم قید و بندهای استخدامی در این دانشگاه است.

احمدی  تعداد مراکر فعال و کد رشته های این دانشگاه را به ترتیب  23 مرکز و 150 کد رشته محل اعلام کرد و اظهار داشت: در این 23 واحد تعداد 8هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

وی مهمترین وظیفه واحد استانی را نظارت بر عملکرد مراکز و گسترش آموزش های مهارتی دانست و ابراز داشت:متاسفانه در سیستم آموزشی کارورزی تخلفاتی وجود داشت که در این زمینه اساتید و دانشجویان متخلف شناسایی و تذکر گرفتند و در صورت تکرار تخلف به شدت با افراد و مراکز برخورد خواهد شد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان  افزود: از تعداد یکهزار مدرس در این دانشگاه، تاکنون صلاحیت علمی 53نفر مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به این که در دنیا بیش از 17هزار عنوان شغلی وجود دارد گفت: این در حالی است که در کشور تنها 3هزار شغل وجود دارد و دانشگاه علمی کاربردی تلاش دارد تا تعداد عناوین شغلی در کشور را ارتقا داده و از این طریق بیکاری مرتفع شود.

احمدی از برگزاری سمینار«نقش آموزش های مهارتی در توسعه صنعت شیرینی یزد» با حضور متخصصان صنعت شیرینی کشور دریزد خبر داد و گفت: این همایش پس فردا و به مناسبت هفته پژوهش با هدف برندسازی و بازاریابی صنعت شیرینی استان در داخل و خارج از کشوربرگزار می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد با تاکید براین  نکته که تلاش داریم تا در زمینه  رشته های بومی استان قدم برداریم صنایع طلاسازی، گردشگری  و اسب سواری را از ظرفیت های مهم بومی استان تلقی کرد وگفت: امیدواریم با فراهم آوردن زیر ساخت های لازم در این صنایع گام مهمی در زمینه اشتغال و ارتقا استان برداشته شود هر چند که واحد علمی کاربردی میراث فرهنگی توانسته در زمینه جواهر سازی اقدامات خوبی انجام دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این مطلب که  بیش از 85 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند اذعان داشت: متاسفانه با افزایش فضاهای آموزشی و کاهش تعداد دانشجویان، کیفیت آمورش برای جذب دانشجو تقلیل یافته که البته این کاهش دانشجو هم فرصت و هم تهدیداست و دانشگاه علمی کاربردی تلاش دارد از فرصت  به وجود آمده در راستای افزایش کیفیت آموزشی  خود بهره برد.

احمدی درپایان در خصوص حواشی تغییر مدیریت در این دانشگاه هم گفت: در دوران ریاست دکتر ابرقوئی براین دانشگاه اقدامات ارزشمندی صورت گرفته  و دلیل تغییر مدیرت هم بازنشستگی ایشان بوده است البته خوشبختانه همچنان از تجارب ارزنده ایشان در این دانشگاه بهره مند هستیم.

در خصوص اتفاقاتی هم که در خصوص جابه جایی در این دانشگاه شکل گرفت گفت: دکتر ابوقوئی در مدت ریاست این دانشگاه خدمات ارزشمندی را ارائه دادند  و در حا حاضر نیز از تجربیات ایشان بهره مند هستیم و ایشان  از اسفند سال گذشته به سمت بازنشستگی نائل شده بودند.

منبع: یزدامروز




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.