شناسه : 29810127
معاون درمان تامین اجتماعی استان یزد:

تاکید مسئولان استان بر توسعه صنعت توریسم درمانی/ عدم اختصاص منابع به طرح سلامت، به بیمه‌ها لطمه وارد کرده است


در ابتدای اجرای طرح سلامت، منابع تامین بودجه شامل 10 درصد از درآمد هدفمندی یارانه‌ها و 1 درصد از درآمد ارزش‌افزوده تعیین‌شده بود که ازیک‌طرف شاهد عدم اختصاص این منابع پیش بینی شده به طرح سلامت بوده و از طرف دیگر با افزایش 200درصدی هزینه ها بر اثر نوشته شدن کتاب جدید تعرفه‌های پزشکی روبرو هستیم.

به گزارش یزد آوا، معاون درمان تامین اجتماعی استان یزد در مصاحبه با یزدامروز؛ اجرای طرح سلامت در دولت یازدهم را از منظر کاهش پرداختی از جیب مردم را سودآور و ازنظر افزایش هزینه‌ها برای بیمه‌ها زیان‌آور تلقی کرد و گفت: در ابتدای اجرای طرح، منابع تامین بودجه شامل 10 درصد از درآمد هدفمندی یارانه‌ها و 1 درصد از درآمد ارزش‌افزوده تعیین‌شده بود که ازیک‌ طرف شاهد عدم اختصاص این منابع پیش بینی شده به طرح سلامت بوده و از طرف دیگر با افزایش 200درصدی هزینه ها بر اثر نوشته شدن کتاب جدید تعرفه‌های پزشکی روبرو هستیم.

محمد حسین توحیدی فر افزود: علاوه براین، درآمدهای ما نیز تنها بر اساس نرخ تورم افزایش یافته و طبیعی است که متناسب نبودن هزینه و درآمد به بیمه‌ها لطمه زده و آنان را به دردسر انداخته است اما بااین‌وجود به دلیل منفعتی که از اجرای این طرح به مردم رسیده از شرایط موجود رضایت داریم.

 توحیدی فر در خصوص آخرین پرداخت‌های تامین اجتماعی استان به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی طرف قرارداد، پزشکان و داروخانه‌ها اظهار داشت: بدهی‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تا شهریورماه، پزشکان تا بهمن‌ماه و داروخانه‌ها را تا دی‌ماه سال گذشته پرداخت کردیم اما بدهی‌های سازمان به بیمارستان‌های خصوصی همچنان از معضلات ماست.

مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در بخش دیگری از سخنانش از پیگیری‌های سازمان تامین اجتماعی و وزارت بهداشت برای اجرای طرح الکترونیکی شدن اسناد و مستندات حوزه درمان خبر داد و گفت: این طرح مشتمل بر چندین مرحله بوده که این مراحل به‌صورت پایلوت در 5 استان کشور در حال تست و آزمایش است.

توحیدی فر اضافه کرد: به‌طور مثال طرح بارکد دارو به‌منظور ردیابی دارو از مبدأ تا مقصد جهت جلوگیری از قاچاق و فروش آن در بازار آزاد در یک استان و طرح پرونده الکترونیک در استان دیگری در حال اجراست.

وی در ادامه یزد را مجری اجرای طرح پایلوت نسخه الکترونیک عنوان کرد و ابراز داشت: در این طرح بیماران نیازی به ارائه دفترچه در مراکز درمانی نداشته و تنها با ارائه کارت ملی یا کد بیمه، پذیرش‌شده و پس از معاینه، از طریق شبکه الکترونیک برای آنان دارو تجویزشده و سپس داروی خود را می‌توانند در هر داروخانه‌ای دریافت کنند.

معاون درمان تامین اجتماعی یزد افزود: این طرح از سال 94 با همکاری 6 پزشک آغاز و سپس با 17 نفر ادامه پیداکرده و در حال حاضر نیز 110 پزشک در این طرح مشارکت دارند ضمن اینکه تاکنون 230 نفر نیز تقاضای همکاری در این طرح را به سازمان ارائه دادند.

وی نظارت بیشتر بر روند تجویز و ارائه دارو، جلوگیری از انبار شدن و ورود آن به بازار آزاد و کاهش خطای تشخیص دارو توسط تکنسین‌های داروخانه‌ها را از اهداف اجرای این طرح بیان کرد.

توحیدی فر در پایان، صنعت توریسم درمانی را پاک‌ترین صنعت نامید و ضمن بیان تأکید تمامی مسئولان استان بر توسعه این صنعت تصریح کرد: حضور بیماران از شهرهای دیگر یک افتخار و یک فرصت برای استان یزد بوده و می‌تواند رونق اقتصادی استان را نیز در پی داشته باشد.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.