شناسه : 27210838

تریبون‌های یک‌طرفه و پاسخ دولت به پرسش‌های خودساخته


رئیس‌جمهور روز گذشته به مسائلی پاسخ داد که مشخص نیست از سوی چه کسانی مطرح شده است و در واقع این تریبون‌های یک طرفه را نوعی فرافکنی برای عدم پاسخ به پرسش‌های اساسی جامعه می‌توان نامید.

به گزارش یزد آوا، روحانی ضمن بیان اینکه در دولت یازدهم داروها و تجهیزات پزشکی ارزان شده است، گفت: «ما آلزایمر سیاسی هم داریم. یادشان می‌رود که آن وقت وضع دارو و درمان وضعیت تجهیزات پزشکی چگونه بود، بعضی داروها و تجهیزات پزشکی به‌ دستمان نمی‌رسید!»

حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح دیروز با حضور در مجمع ملی سلامت که در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار شد، اظهار داشت: «اتکال ما به خدا و اعتماد ما به حق و همراهی مردم است؛ مسیر توسعه کشور را پرقدرت ادامه می‌دهیم.»

رئیس‌ جمهور سلامت را یکی از موضوعات حائز اهمیت در کشور برشمرد و با اشاره به اینکه مسئولان بخش بهداشت و سلامت مسئولیت سنگین و مقدسی را بر دوش دارند، گفت: «مجمع ملی سلامت راهنمای خوبی برای ماست و معنای آن این است که اولاً سلامت فرای درمان و مهم‌تر و مقدم بر درمان بوده و ثانیاً سلامت، ارگان، جایگاه و نهادی خاص نداشته و به قشری خاص تعلق ندارد.»

وی با بیان اینکه بسیار مهم است که چه کاری انجام دهیم و چه اقدامات و برنامه‌هایی را پیش رو داشته باشیم که موضوع سلامت از زمان تشکیل زندگی مشترک مورد توجه قرار گیرد، گفت: «اینکه در دین اسلام تأکید شده زن و شوهر باید از لحاظ فرهنگی به یکدیگر نزدیک باشند و از نظر فکری، ایمانی و بینشی فاصله آنها زیاد نباشد‌، به این دلیل است که اولین قربانی اختلافات، عصبانیت‌ها و دعواهای خانوادگی، فرزندان هستند.»

استفاده سیاسی از کود و سم غیر استاندارد!

روحانی افزود: «ما اگر از تعامل با جهان بگوییم بعضی‌ها بدشان می‌آید، نمی‌دانم چرا بعضی‌ها در تعامل با جهان حساسیت دارند.»

وی گفت: «شما وقتی تعامل با جهان ندارید و دچار تحریم هستید، ناچار می‌شوید از کود و سم غیراستاندارد استفاده کنید. کشوری که استاندارد دارد آن را به شما نمی‌دهد، اصلاً صنعت و تولید برخی کشورها برای تحریمی‌ها ساخته شده است، اگر در دوران تحریم نباشد، دکان آنان نیز در دنیا برچیده می‌شود.»

روحانی افزود: «دانشگاه‌های ما باید در تعامل باشند. یک تجربه‌ای ما به دست می‌آوریم که برای دنیا مفید است و آن زکاتش است که ما پرداخت می‌کنیم. زکات علم یاد دادن به دیگران است. بعضی‌ها فکر می‌کنند هرچه قفل‌های دروازه کشور بیشتر باشد امنیت و سلامت بیشتر است، نه این‌گونه نیست. ما یک ملت بزرگ و رشید داریم. از استاد دانشگاه هم باید نگران باشد که برای مطالعات می‌خواهد به خارج برود؟ باید از یک استادی هم که می‌خواهد به ایران بیاید نگران باشیم؟»

رئیس جمهور اضافه کرد: «یک عده از صبح تا شب ذهن‌شان آشفته و نگران است و نگرانی هم تولید می‌کنند. اساتید و بزرگان ما می‌توانند در رفت‌وآمد باشند و علم و تحقیقات را بالا ببرند. ما الان چقدر سرمایه‌گذار در بخش درمان می‌خواهیم؟ همه سرمایه‌گذاری را ما می‌توانیم انجام بدهیم؟»

آلزایمر سیاسی!

روحانی خاطرنشان کرد: «ما در آغاز دولت مشکلات فراوانی داشتیم. آن زمان وضع دارو، قیمت داروها. بعضی‌ها حافظه‌شان نمی‌دانم چگونه است، ما آلزایمر سیاسی هم داریم. یادشان می‌رود که آن وقت وضع دارو و درمان وضعیت تجهیزات پزشکی چگونه بود، بعضی داروها و تجهیزات پزشکی به‌ دستمان نمی‌رسید.»

رئیس جمهور ضمن انتقاد از صدا و سیما برای انعکاس مشکلات مردم گفت: «از وزیر سوال کردم از آغاز دولت تا امروز داروهایی که از خارج وارد می‌کنیم، چند درصد ارزان یا گران شده؟ وی گفت حداقل 20 درصد داروهای خارجی و 4 درصد تجهیزات پزشکی نسبت به آغاز دولت ارزان شده است. دو روزی گوشت گران می‌شود، در برنامه اخبار تلویزیون، خبر یک می‌شود و می‌رود قصابی! دیدم که خبر یک بخش اخبار رسمی تلویزیون، قصابی است و اینکه گوشت چقدر گران شده است. اگر ارزان شود، خبر آخر می‌شود، البته اگر یادشان بماند.»

وی با بیان اینکه در این دولت تلاش شده تا مردم از لحاظ درمان و سلامت یک قدم وضع‌شان بهتر شود، گفت: «نمی‌خواهیم بگوییم به وضعیت مطلوب رسیدیم، به وضع مطلوب نرسیدیم، اما گام‌هایی را در این مسیر برداشتیم، گام‌های فراوانی هم باید برداریم تا به نقطه مطلوب برسیم. همه چیز ما اصل حیات و کیفیت زندگی است. ما باید کیفیت زندگی را بالا ببریم.»

رئیس جمهور افزود: «همه این سرمایه را دولت نمی‌تواند تأمین کند، لااقل به‌طور نقد نمی‌تواند تأمین کند. پس باید سرمایه‌گذار را دعوت کنیم، سرمایه‌گذار اگر سرمایه‌اش را در بخش سلامت مصرف کند، سود را هم برایش تضمین می‌کنیم و آنها بدانند این کار، کار ارزنده و اساسی است که سود هم بدان تعلق می‌گیرد.»

دروغ نگویید!

روحانی در ادامه گفت: «همه آدم‌ها در بانک پولی برای روز مبادا ذخیره می‌کنند. می‌شود شما پولی برای روز مبادا در بانک بگذارید حال در روز مبادا بانک به شما بگوید مقدار دیگری پول بگذارید؟ اصلاً ما آن پول را گذاشته‌ایم برای این روز. ما صندوق حساب ذخیره درست کردیم برای روز مبادا. حالا روز مبادا به ما می‌گویند پول بریزید! 20 درصد از درآمد سال 93 را به صندوق ریختیم. 20  درصد درآمد ما در سال 94 را به صندوق ریختیم. امسال مجلس می‌گوید 20 درصد کم است و 30 درصد بریزید. اصلاً همه آن را به صندوق بریزید! همه برویم در صندوق ما هم می‌رویم کنار صندوق!»

وی تصریح کرد: «مردم را مأیوس نکنید، دروغ نگویید، مردم را نسبت به آینده کشور نظام مأیوس نکنید. ما آینده خوبی خواهیم داشت.»

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت به‌تنهایی نمی‌تواند همه مشکلات را حل کند، گفت: «ما دولتی هستیم که می‌گوییم باید از سرمایه خارجی استفاده کنیم، هرکه می‌گوید نه، راه دیگری برود، نظر ما همین است.»

وی افزود: «اگر باید بیمارستان بزرگی ساخته شود و شریک خارجی هم در آن شرکت کند که درمان مردم انجام شود، ما باید آن را انجام دهیم. ما می‌گوییم اگر ناوگان هوایی ما نیاز به هواپیما دارد، باید بخریم. ما می‌گوییم اگر حوزه ریل ما نیاز به لوکوموتیو دارد، باید بخریم.»

روحانی اضافه کرد: «عده‌ای می‌گویند نباید بخریم، پس چه‌کار کنیم؟ می‌گویند کهنه مصرف کردن خیلی افتخار است، ما اهلش نیستیم. ما می‌گوییم باید نو بخریم، ما می‌گوییم باید تجهیزات نو بیاید و باید ارتباط با دنیا تقویت شود.»

رئیس‌جمهور تصریح کرد: «البته روی اصول‌مان محکم ایستاده‌ایم و پافشاری می‌کنیم، اعتقادات و ارزش‌ها برایمان مقدس و محترم است. ارزش‌هایمان را هم با کسی معامله نمی‌کنیم، اما درعین حال باید با دنیا حرف بزنیم و تعامل کنیم.»

تریبون‌های یک طرفه!

کیهان نوشت: گفتنی است بسیاری از سخنان رئیس جمهور محترم، در اصل پاسخ به شبهاتی است که اساسا وجود خارجی ندارد! یعنی جناب روحانی دائما در حال نبرد با دشمن فرضی هست! به عنوان نمونه،چه کسی مخالف تعامل با جهان بوده است!؟ تعامل یعنی همکاری یعنی ما رابطه مثبت و سازنده با دیگر کشورها . ما با این ارتباط، از آنها سرویس‌هایی می‌گیریم و به آنها سرویس‌هایی می‌دهیم.حتی یک نفر را می‌توان پیدا کرد که این منطق را قبول نداشته باشد!؟  

اما ایشان با فراموش کردن رفتارهای دولت، می‌کوشد اصل صورت مسئله را تغییر دهد. رئیس جمهور محترم فراموش کرده که دولت یازدهم، صدها تعهد به دیگر دولت‌ها داد و آنها را تمام و کمال هم اجرا کرد، اما دولت‌های دیگر، هیچ تعهدی  ندادند و پای هیچ قول و قراری نماندند! اگر کسی به این رویه اعتراض کند، اصل تعامل را قبول ندارد یا منش و روش نادرست دولت یازدهم را!؟

منتقدان دولت به این روش‌های به اصطلاح تعاملی دولت یازدهم معترضند‌‌‌. به اینکه دولتمردان ما در منزل سفیر سوئد، در مهمانی مختلط و ... حاضر شوند،با خفت و خوشحالی تاسف‌آمیز، از انعقاد قرار‌داد با آنها سخن بگویند، همانجا هم برخی چند قرار‌داد امضا کنند، اما یک روز بعد، همین کشور ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند و به دنبال تصویب قطعنامه علیه میزبان دیروزش باشد! این تعامل نیست و ذلت و حقارت است و منتقدان به تحقیر یک ملت اعتراض دارند. اما رئیس جمهور محترم صورت مسئله را عوض می کنند!

رئیس جمهور محترم از آلزایمر سیاسی سخن گفته اما هیچ یادی از وعده‌های فراوان دولت نمی‌کند!  وی به یاد نمی‌آورد که  قرار بود چرخ اقتصاد و چرخ سانتریفیوژ باهم باید بچرخد، که مردم دیگر نیازی به یارانه نداشته باشند، عزت را به پاسپورت ملی برمی‌گردانند، ظرف ۱۰۰روز مشکلات مردم حل شود ، با برجام مشکل آب خوردن مردم درست شود،کلیه تحریمها در روز اجرای توافق باالمره برداشته شود و....ایشان حتی به یاد نمی‌آورد که  از رکود عبورکردیم، در روز توافق هزاران ال سی خارجی در بانکهای کشور باز شد! و آیا واقعا مردم آلزایمر سیاسی دارند یا آنهایی که وعده حل تمام مشکلات را با حصول توافق هسته‌ای دادند؟! مشکل تریبون‌های یک طرفه شاید همین مسئله باشد که جای پرسشگر و پاسخگو تغییر می‌کند.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.