شناسه : 12464574
مدیر کل صدا وسیمای مرکز یزد در نشست با نخبگان:

تفکر نخبگی باید به تفکر عمومی در جامعه تبدیل شود/ آمادگی صداوسیمای یزد در ایجاد اتاق فکر نخبگان


مدیر کل صدا وسیمای مرکز یزد با بيان اين كه نخبگی يك روند است نه رتبه، افزود: متاسفانه تفكر نخبگي در جامعه يك تفكر غير رسمي است به طوري كه غالب افراد جامعه نخبگان را گروهي خاص و قليل مي‏‏دانند در حالي كه بايد رسانه، اين تفكر را به تفكر عمومي و رسمي تبديل كند به نحوي كه عموم مردم، هر فعاليتي را عالمانه و با تفكري عميق انجام دهند.

به گزارش یزد آوا به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان یزد ، در نشستی که با حضور مدير كل صدا و سيماي مركز يزد و جمعی از نخبگان برگزار شد ، رییس بنیاد نخبگان یزد اظهار کرد: بنیاد نخبگان استان یزد اولين بنياد استاني نخبگان در كشور است كه در سال 1387 و به دنبال تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر توجه بيشتر به امور نخبگان، تاسيس شد و در حال حاضر بيش از 700 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر استان  عضو بانك اطلاعاتي این بنیاد هستند.

دکتر شاه نظری با اشاره به فرمايشات رهبري مبني بر اين كه "يزد، يك منطقه نخبه‎‎خيز است و نخبگان اين منطقه و اين استان و اين شهر، حقاً و انصافاً به نسبت، خيلي بيشتر از مناطق ديگر كشورند"، عنوان كرد: استان يزد به لحاظ تعداد نخبگان در بین هفت استان برتر كشور قرار دارد، هرچند كه معتقديم آمار نخبگان استان بيش از تعداد فعلي است و بسياري از آنها در ديگر استان‏‏هاي كشور تحت حمایت هستند.

وی  در بخش ديگري از سخنانش سه رسالت عمده بنياد نخبگان را برشمرد و اين رسالت‎‎ها را شامل "شناسايي و جذب استعدادهاي برتر و نخبگان"، "هدايت و توان افزايي نخبگان" و "تکریم، الگوسازی و تاثيرگذاري نخبگان در امور استان" ذكر كرد.

شاه نظری در پايان نيز ابراز اميدواري كرد كه اين نشست فتح بابي براي استفاده بيشتر از ظرفيت‏‎‎هاي نخبگان استان در صدا و سيماي مركز يزد باشد.

در ادامه این نشست مدیر کل صدا وسیما با بيان اين كه توسعه بدون وجود رسانه اتفاق نمي‎‎افتد، عنوان کرد : خلاهای مابین علم و تکنولوژی و صنعت باید پر شود و تفكر نخبگي به يك تفكر عمومي در جامعه  تبدیل شود و رسانه به خوبي اين فاصله را پوشش خواهد داد.

دکتر پهلوانیان در ادامه  اظهار كرد: البته مخاطب رسانه ملي، توده مردم هستند و لذا برنامه‎‎هاي آن نيز عمدتاً براي توده مردم ساخته مي‎‎شود و نمي‎‎توان انتظار داشت كه اين برنامه‎‎ها نخبگان جامعه را اغنا سازد.

اين مسئول، نگاه صدا و سيماي مركز يزد را نگاهي آينده‎‎نگر به استان خواند و از تغييرات اساسي در ساختار و توليدات اين مركز به تدريج خبر داد.

وي با بيان اين كه نخبگی يك روند است نه رتبه، افزود: متاسفانه تفكر نخبگي در جامعه يك تفكر غير رسمي است به طوري كه غالب افراد جامعه نخبگان را گروهي خاص و قليل مي‏‏دانند در حالي كه بايد رسانه، اين تفكر را به تفكر عمومي و رسمي تبديل كند به نحوي كه عموم مردم، هر فعاليتي را عالمانه و با تفكري عميق انجام دهند.

پهلوانيان با بيان اين كه تفكر انجام دقيق و عالمانه كارها مورد تاكيد دين مبين اسلام نيز هست، اضافه کرد: متاسفانه علي رغم فرهنگ غني كشورمان، حكومت‎‎هاي استبدادي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي باعث شده تا مردم به انجام فعاليت‎‎هاي سهل‎‎انگارانه عادت كنند به نحوي كه در بسياري از مسائل مانند تغذيه نامناسب، معاشرت‏‏هاي عمومي يا تصادفات رانندگي، وضعيت نامطلوبي را شاهد هستيم.

وي عمومي شدن تفكر نخبگي در جامعه را نيازمند كمك نخبگان دانست و در همين رابطه از آمادگي صدا و سيماي مركز يزد براي ايجاد اتاق فكر نخبگان در راستاي استفاده از ظرفيت‎‎هاي نخبگي استان خبر داد.

مدير كل صدا و سيماي يزد در پايان عنوان كرد: در صورت ترويج تفكر عمومي نخبگي و راه يابي اين تفكر به بافت جامعه، در نسل‎‎هاي آينده شاهد ظهور نخبگاني فراتر از اكنون خواهيم بود.

در اين نشست برخي از نخبگان حاضر به ارائه نقطه نظرات و پيشنهادات خود پرداختند و مسائلي همچون ايجاد اتاق فكر نخبگان در صدا و سيما، كمك به توان افزايي نخبگان با پرداختن به مباحث نخبگي از طريق صدا و سيما، كمك به الگوسازي و شناسايي نخبگان و فراهم شدن امکان تبليغات ارزان محصولات ايده محور در صدا و سيما را خواستار شدند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.