توصیه های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد برای پیشگیری و کنترل تب کنگو
به گزارش یزد آوا، معاون دانشگاه علوم پزشکی یزد در مصاحبه با یزدرسا، با اشاره به تشدید نظارت بر رستوران ها و مراکز عرضه گوشت خام به علت احتمال شیوع تب کریمه کنگو گفت: عموم مردم سعی کنند از مجاورت با دام های مشکوک حذر کنند و دقت داشته باشند که کنه می تواند یکی از عوامل انتقال این بیماری باشد.
دکتر محمدحسن لطفی افزود: شهروندان در صورتی که در همسایگیشان نگهداری دام وجود دارد، به شهرداری و بهداشت اطلاع بدهند تا این ارگان ها ورود و کنترل کند.
وی توصیه کرد: مردم از خرید گوشت از مراکز غیر معتبر که مهر دامپزشکی ندارد، اجتناب کنند و گوشت خریداری شده از مراکز معتبر را نیز حتماً 24 ساعت قبل از استفاده در دمای یخچال نگهداری کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد ادامه داد: مصرف کنندگان هنگام خرد کردن گوشت از دستکش و کلاه استفاده کنند و اگر زخمی در بدن و دستشان است حتماً پوشانده شود تا اگر آلودگی در دام هست در حین پاک کردن گوشت وارد بدن نشود.
وی تاکید کرد: کسانی که با دام سر و کار دارند مانند دامداران، قصابان و افرادی که در آزمایشگاه های فرآورده های دامی کار می کنند حتماً باید از تجهیزات پیشگیری، مراقبت و حفاظت استفاده کنند و بدنشان با کلاه، عینک و دستکش پوشانده شود.
دکتر لطفی افزود: بیماری تب کریمه کنگو مسری و واگیردار است و از طریق ترشحات آلوده مثل خون و ادرار می تواند انتقال صورت بگیرد لذا باید مراقب بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد در پایان اعلام کرد: اگر همشهریان مراقبت و پیشگیری کنند انشاالله هیچ اتفاقی نمی افتد و ما هم نظارت های کافی خواهیم داشت.
مطالب مرتبط:
- شناسایی 40 قلیان سرا در یزد/ شهروندان یزدی قلیان خانه های زیر زمینی را گزارش دهند
- سنجش رایگان سلامت در مراکز جامع سلامت/ تولید بیش از 8 هزاردقیقه برنامه رادیویی و تلویزیونی با محوریت سلامت
- بیمارستان شهید رهنمون یزد ۱۹ اسفند بهرهبرداری میشود
- ارائه خدمات دندانپزشكی رايگان به شهروندان نيازمند در يزد
- اهدای عضو شهروند میبدی جان سه بیمار را نجات داد
- اهدای عضو جوان 26 ساله یزدی به سه نفر زندگی دوباره بخشید
- رتبه ششم یزد در استفاده از فست فودها/ زنگ خطر ابتلا به اضافه وزن و انواع سرطان های دستگاه گوارش
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|