شناسه : 17958761
معاون وزیر آموزش و پرورش در یزد:

تولید محتوا در فضای مجازی نیازمند استعدادهای بومی است/ لزوم سرمایه‌گذاری در تولید بازی‌های رایانه‎ای


رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی یکی از ضعف‌ها در فضای مجازی را در زمینه بازی‌های رایانه‌ای عنوان و نیازمند سرمایه گذاری دانست و گفت: تولیدات ما در زمینه بازی از 5 درصد نیز کمتر است و با توجه به نیازی که کودکان و نوجوانان به بازی دارند سرمایه گذاری در این زمینه بسیار مهم است.

به کزارش خبرنگار یزد آوا، معاون وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای آموزش و پرورش که با محوریت هوشمندسازی مدارس برگزار شد، با بیان اینکه امروز توسعه مشارکت نه از لحاظ اقتصادی بلکه از لحاظ فرهنگی و اجتماعی برای ما ضرورت دارد، دلیل عدم توفیق آموزش و پرورش در مشارکت را درخواست در مواقع بحران مدار و اقتصاد مدار عنوان کرد.

حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان با تأکید بر اینکه توسعه مشارکت در آموزش و پرورش فرهنگ مدار و تربیت مدار است، ادامه داد: ایده هوشمند سازی مدارس از جمله تفکراتی است که جهش و تغییر بسزایی را می تواند ایجاد کند.

 وی با بیان اینکه متأسفانه ما با وارد شدن یک تکنولوژی در کشور اول شیفته آن می‌شویم و سپس به آن فکر می‌کنیم و در صدد رفع آسیب‌های آن برمی آییم، افزود: تلفن همراه و اینگونه ابزار نیز بدین صورت شده است درحالیکه این فناوری ها آمده اند تا کارها را سهل تر و برخی چرخه‌های اضافه را حذف کنند و این نشان می دهد که فرهنگ سازی در مورد این فناروی ها در کشور ما انجام نشده است.

محمدیان عدم فرهنگ‌سازی مناسب برای فناوری، عدم آموزش منابع انسانی در این زمینه، نبود پژوهش‌های آینده‌نگر و تضمین نشدن مالکیت فکری را چهار ضعف اساسی در حوزه تکنولوژی و فناوری دانست  در بدنه جامعه و همچنین در آموزش و پرورش دیده می شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی با بیان اینکه باید آموزش نیروی انسانی را داشته باشیم و علاقمندی را در زمینه فناوری در مخاطبین ایجاد کنیم، گفت: قرار بر این است که درس مبانی رایانه را به کلاس پایین تر برای دانش آموزان بیاوریم و برنامه های درسی خود را بر مبنای آی تی تدوین کنیم تا این مهارت توسعه پیدا کند.

وی با تأکید بر تولید محتوا در بستر فضای مجازی افزود: باید در کنار کتاب درسی محتوای الکترونیکی هم داشته باشیم؛ با وجود اینکه شبکه رشد نیز راه‌اندازی شد، به دلیل محدویت های زیرساختی همه مدارس به آن متصل نیستند و این امکان باید به وجود آید.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید دسترسی به اینترنت را برای همه مدارس همگانی کنیم، ادامه داد: برای اینکه بتوان این فناوری را ایرانی اسلامی و با فرهنگ بومی در اختیار دانش آموزان قرار دهیم باید برای آن سرمایه گذاری زیادی انجام شود.

محمدیان گفت: برای تولید محتوا در بستر فضای مجازی نیازمند استعدادهای استانی نهفته در بین مردم هستیم تا این محتوای آموزشی پاسخگوی نیازهای دانش آموزان باشند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی یکی از ضعف‌ها در فضای مجازی را در زمینه بازی‌های رایانه‌ای عنوان و نیازمند سرمایه گذاری دانست و تصریح کرد: تولیدات ما در زمینه بازی از 5 درصد نیز کمتر است و با توجه به نیازی که کودکان و نوجوانان به بازی دارند سرمایه گذاری در این زمینه بسیار مهم است؛ به همین دلیل در صددیم تا سایت رشد را به بنیاد رشد تبدیل کنیم تا به مجموعه کامل تری برای پاسخگویی به این نیازها تبدیل شود.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.