تولید کالا در شرایط رکود کنونی توجیه اقتصادی ندارد/ واردات و قاچاق کالا؛ انگیزه را از سرمایه گذاران داخلی گرفته است
به گزارش یزد آوا، مدیرعامل شرکت بافندگی تابان یزد در مصاحبه با آوای اقتصاد؛ رکود بازار، کمبود نقدینگی، قاچاق کالا و وابستگی فنّاوری ماشینآلات این صنعت به دیگر کشورها را از مهمترین مشکلات حال حاضر صنعت نساجی کشور دانست و گفت: رکود آزاردهنده بازار سبب تعطیلی بسیاری از کارخانهها شده و بهقدری صنعت و تولید را تحتفشار قرار داده که اکثر سرمایهگذاران سرمایههای خود را در بانکها سپرده کرده و معتقدند در شرایط رکود کنونی تولید توجیه اقتصادی ندارد.
محمدرحیمی قاچاق کالا و واردات محصولات چینی به بازار کشور را از دیگر عوامل عدم تمایل سرمایهگذاران داخلی عنوان کرد و ابراز داشت: اگر دولت تمهیدات لازم را برای حمایت از تولید ملی انجام دهد و مردم را نسبت به خرید کالای ایرانی ترغیب کند میتوان به رونق وضعیت بازار داخلی امیدوار بود.
رحیمی؛ عدم بومیسازی ماشینآلات صنعت نساجی و وابستگی به بیگانگان را مشکلی دیگر در این صنعت دانست و اظهار داشت: هزینه بالای ماشینآلات، قطعات و عدم پشتیبانی فنی به همراه رکود حاکم سبب شده تا نصب و راهاندازی ماشینآلات بهروز دنیا توجیهی نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت تابان یزد در ادامه به اقدامات صورت گرفته برای راهاندازی طرح توسعه این شرکت پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای سال 95 عملیات تکمیل ساختوساز ساختمان این شرکت آغاز و پس از هفت ماه در مهرماه به پایان رسید.
رحیمی افزود: در مهرماه تولید آزمایشی را باهدف راهاندازی کامل ماشینآلات، تربیت نیروی انسانی و بازگشت به بازار با طرحهای نوین، آغاز کرده و از ابتدای سال هم با 30 نفر کارکنان به دنبال ورود به بازار بهصورت حجم تولید انبوه و حرفهای هستیم.
وی ادامه داد: تولیدات این شرکت درگذشته روفرشی و پتوی مینک بوده که امروزه به خاطر منسوخ شدن این نوع از محصول و جایگزینی محصولات نرمینه (سیلک) تمرکز خود را روی تولید روفرشی گذاشتیم و تولید پتوی مینک با ظرفیت کمتر را نیز دنبال میکنیم.
رحیمی با اشاره به تلاش این شرکت برای استفاده از مواد اولیه و تولید محصولات باکیفیت گفت: ازنظر کیفیت در حال رقابت با شرکتهای برتر ایران در این زمینه هستیم و قصد داریم توسعه تولیدات پتوی سیلک و طرحهای متنوع را در دستور کار خود قرار دهیم.
مدیرعامل شرکت تابان یزد با توجه به وجود قابلیت افزایش ظرفیت شرکت متبوعش ابراز داشت: امیدواریم با تحقق اهداف و خارج شدن بازار از رکود بتوانیم اشتغال 20 نفر دیگر در محل واحد و با گسترش تولیدات فرا کارخانهای اشتغال افراد بیشتری را در واحدهای همکار فراهم کنیم.
وی در پایان خطاب به مسئولان ابراز داشت: مسئولان محترم بر تمامی مشکلات اشراف داشته و راهحلهای آن را نیز میدانند و تنها باید اقدام عملی و عزم جدی برای حل مشکلات و خروج صنعت از این وضعیت در آنها وجود داشته باشد.
انتهای پیام/ح
مطالب مرتبط:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|