جشن عاطفهها، جشن شکوفایی استعدادهای نهفته است
به گزارش یزد آوا به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري يزد،«سيد محمد ميرمحمدي» صبح چهارشنبه 16 مهرماه در مراسم آغاز جشن عاطفه ها در مجتمع فرزانگان يزد، با اشاره به ارزش عدل و احسان در اسلام، عدل را عطاي حق ديگران به خودشان و احسان را عطاي حق خود به ديگران دانست و از اين منظر احسان را بالاتر از عدل ذكر كرد و سپس خاطر نشان نمود: در برگزاري مراسم جشن عاطفه ها، تكيه بيش از حد بر نيازمندي افراد، حسن زيادي ندارد ، چرا كه همه نيازمنديم، گرچه نيازها متفاوت است.
استاندار يزد افزود: بنابراين در اينجا بحث فقر و غنا و نيازمندي نبايد مطرح شود چون فقر تنها در ماديات خلاصه نمي شود زيرا ابعاد وجودي انسان براي رسيدن به مرتبه كمال نيازهاي متعددي دارد.
وي افزود: با اين نگاه اگر فقر را تنها در مباحث مادي ببينيم ، اين امر شايسته جامعه اسلامي نيست چرا كه هيچكس نبايد در چنين جامعه اي احساس تحقير كند چون انسان، جانشين خداست و تحقير او معنايي ندارد.
عالي ترين مقام اجرايي استان افزود: جشن عاطفه ها، جشن مهرباني، همكاري و تعاون و جشن احساس مسئوليت مشترك اجتماعي، پرورش ظرفيت و قابليت دروني و جشن توجه به مسئوليت هاي اجتماعي همه افراد در جامعه است.
وي با اشاره به مسئوليتهاي اجتماعي افراد خاطر نشان نمود: همه ما در قبال ديگران مسئوليم و بايد تحت عنوان زكات مال و علم و ديگر جنيه هاي زندگي به مسئوليت خود در قبال جامعه عمل نماييم.
ميرمحمدي افزود: بنابراين بايد به جشن عاطفه ها به عنوان نمادي از يك مراسم كه ما را متوجه مسئوليت هاي اجتماعي خود مي كند بنگريم و نگاه خود را نسبت به اين برنامه عوض كنيم و بدانيم كه اين جشن، احساس مسئوليت ما را نسبت به وظايف اجتماعي و انساني گوشزد مي كند و ما را بيدار و احساس مسئوليت را در ما تقويت مي كند چرا كه ما در قبال ظرفيت ها و استعدادها و قابليت هاي فرد فرد جامعه مسئوليم، بنابراين اگر ظرفيتي، قابليتي و استعدادي وجود دارد كه زمينه شكوفايي آن مشهود است، بايد شكوفايي آن را در جامعه توسعه دهيم و زمينه را براي شكوفايي استعدادها فراهم كنيم چرا كه اگر قابليتي در جامعه به فعل در نيايد، جامعه از آن محروم خواهد شد.
استاندار يزد در ادامه با اشاره به قابليتهاي افراد در جامعه گفت: چه بسا استعدادهاي عميقي در جامعه وجود دارد كه به دليل بي توجهي اجتماعي و عدم احساس مسئوليت جامعه، اين استعدادها نهفته مي ماند و جامعه از وجود آن بي بهره مي شود، بنابراين ما همه استعدادها را بايد شكوفا كنيم.
وي شكوفايي استعدادها را با همبستگي و احساس مسئوليت اجتماعي همراه با تعامل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي مرتبط دانست و افزود: بايد در ارتباط با جشن عاطفه ها، پرورش ظرفيت ها و قابليت ها را در دستور كار داشته باشيم تا دانش آموزان كمك شونده احساس كنند كه تنها كمك مادي بدانها نمي شود بلكه مورد حمايت يك موسسه اي هستند كه در قبال آنها مسئوليت و وظيفه اجتماعي دارد.
ميرمحمدي در پايان با بيان اين نكته كه همه در جامعه به كمك يكديگر نيازداريم، سير دستيابي به كمالات انساني را از مسير انس با قرآن و توجه به سيره عملي معصومين(س) به عنوان الگوي انسان كامل دانست و خطاب به دانش آموزان حاضر در مراسم تصريح كرد:
اميدوارم همه شما در زندگي موفق باشيد و با احساس مسئوليت اجتماعي و رشد و پويايي و خلاقيت فكري بتوانيد مراتب و مسئوليت بالاتري را كسب كنيد و جامعه ما را فارغ از مشكلات نماييد.
مطالب مرتبط:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|