شناسه : 12864363
مدیرکل بهزیستی استان یزد:

جمع آوری متکدیان از سطح شهر یزد/ 99 درصد متکدیان استان غیربومی‌اند


مدیرکل بهزیستی استان یزد با بیان اینکه در حال حاضر تمام مسئولیت ساماندهی متکدیان بر دوش سازمان بهزیستی است، افزود: در سال گذشته بیش از 106 نفر متکدی از سطح شهر توسط شهرداری جمع‌آوری شده‌اند.

به گزارش یزد آوا، جلیل عفتی، با بیان اینکه دلایل مختلفی از قبیل اقتصادی، روانی و جسمی در بروز تکدی‌گری نقش موثر دارند، اظهار داشت:  براساس قانون، ساماندهی متکدیان معلول و سالمندان به عنوان بخشی از مسئولیت‌های این سازمان در دستورکار بهزیستی قرار دارد.

 

مدیرکل سازمان بهزیستی یزد با اشاره به ضرورت راه‌اندازی اردوگاهی ویژه ساماندهی متکدیان در استان گفت:  متأسفانه علیرغم تنظیم و تدوین صورت‌جلسه‌ای با حضور نمایندگان شهرداری، بهزیستی، کمیته امداد، نیروی انتظامی و سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان، در این مورد هنوز هیچ اقدامی انجام نشده است.

 

عفتی با بیان اینکه در حال حاضر تمام مسئولیت ساماندهی متکدیان بر دوش سازمان بهزیستی است، افزود:  در سال گذشته بیش از 106 نفر متکدی از سطح شهر توسط شهرداری جمع‌آوری شده‌اند.

 

وی با اشاره به جمع آوری بیش از 9 نفر متکدی در ایام ابتدایی امسال گفت:  بعد از جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر اقدامات مختلف پذیرش، اسکان موقت، اقدامات تشخیصی از نظر نوع اختلال و آزمایش‌های پزشکی توسط مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی انجام می‌شود.

 

وی افزود:  از کل افرادی که سال گذشته و امسال به عنوان متکدی جمع‌آوری شده‌اند، 36 نفر مرد و 79 نفر زن بوده، که شامل 34 نفر اتباع بیگانه، 42 نفر مهاجر از خراسان جنوبی، 27 نفر مهاجر از استان هرمزگان، 11 نفر از استان فارس و 1 نفر یزدی است.

 

مدیرکل سازمان بهزیستی یزد با بیان اینکه در سال 93 مبلغی بیش از 1 میلیارد ریال از سوی این سازمان در جهت ساماندهی متکدیان در استان هزینه شده، اظهار داشت:  از کل آمار متدکیان جمع‌آوری شده در یزد بیش از 31 نفر، کودکان زیر 14 سال هستند.

 

عفتی با اشاره به ضرورت همبستگی بین ادارات در مورد ساماندهی متکدیان در استان گفت:  شهرداری باید بنا به رسالت خود نسبت به راه‌اندازی اردوگاه ویژه متکدیان در استان اقدام کند.

 

وی افزود:  مردم باید توجه داشته باشند که کمک به متکدیان در حقیقت فراهم کردن زمینه گسترش تکدی‌گری در جامعه است.

 

عفتی با اشاره به اینکه بیش از 99 درصد از متکدیان در استان از افراد غیر بومی هستند تصریح کرد:  اگر در جامعه فرد با افرادی نیازمند کمک‌های مالی و غیرمالی باشد، می‌تواند از طریق قانونی توسط مراجعه به دستگاه‌های ذیربط نسبت به حل مشکل خود اقدام کند.

 

وی تشکیل ستاد ساماندهی متکدیان در استان به صورت مستمر را یکی از مهمترین و بهترین راه‌حل‌های برطرف کردن مشکلات تکدی‌گری در استان عنوان کرد.

منبع: تسنیم




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.