حرامخواری مردم کوفه آنها را به قتل فرزند رسولالله کشاند/ حقوقبگیران نجومی اگر زمینه پیش آید بر روی نظام شمشیر میکشند
به گزارش یزد آوا، حجتالاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها روز گذشته در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزههای علوم اسلامی دانشگاهیان که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امروز برخی دریافت حقوقهای ظالمانه را به عنوان حق عدهای از مسئولان توجیه میکنند، اما این مسئولان اگر روزی زمینه پیش بیاید شمشیر روی نظام می کشند.
وی افزود: اکنون تعداد زیادی از مردم تنها راه امرار معاششان در حد یارانه است که در طول ماه با آن نمیشود حتی نان خالی هم تهیه کرد. در مقابل عدهای از این بیتالمال، صدها میلیون برای خود، اوقات فراغت فرزندان خود، ورزش بچههای خود و تفریح تابستان خود به شیوههای مختلف برداشت میکنند و آن را میبلعند؛ مثل شتری که گیاهان تازه بهاری را میبلعد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: شما انتظار دارید این افراد در جایگاه دفاع از نظام انقلاب اسلامی قرار گیرند؟ قطعاً چنین چیزی روی نمیدهد، اگر به آنها فرصتی داده شود این افراد روزی با نظام درگیر شده و با آن خواهند جنگید. مردم کوفه نیز یکباره اینگونه نشدهاند، بلکه آنقدر شکمشان را از بیتالمال و حرام پُر کردند که کارشان به جایی رسید که فرزند پیامبر (ص) را با آن اصابت و شقاوت قلب کُشتند و فرزندانشان را اسیر کردند، این نتیجه حرامخوری است.
محمدیان گفت: همه جا بحث معرفت نیست، بلکه این مسائل نیز مهم است.
وی خطاب به دانشجویان حوزه علوم اسلامی، افزود: امروز شما جوان هستید و دست شما به حرام نمیرسد اما زمانی میشود که دستان شما به حرام میرسد.
محمدیان ادامه داد: اگر محبت خدا و عاقبت به خیری میخواهید و اگر محبت اهلبیت (ع) را تا ابد میخواهید، تصمیم بگیرید و از خدا بخواهید که هیچوقت آلوده حرام نشوید؛ به ویژه بیتالمال.
وی گفت: مشکل مردم کوفه بیتالمال بود. مبادا چنین گرفتاریای برای ما پدید آید.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ادامه داد: از اساتید و کلاسهای خود بهره ببرید، تا جایی که از دستتان برمیآید از حلاوتی که از دین خدا چشیدهاید، به دیگران نیز بچشانید، فضای حوزه را با اخلاص خود معطر کنید و از مسائلی که شما را از خدا دور میکند، دوری کنید.
وی تصریح کرد: نگاه راهبردی ما به حوزههای علوم اسلامی در یک کلمه خلاصه میشود. کسانی که در این حوزهها حضور پیدا میکنند، دوست دارند به طهارت باطن دست یابند و تمام همّ و غمّ آنها در یک کلمه کلیدی خلاصه میشود و آن «کسب طهارت» است؛ این گام اول است. به جایی میرسید که جزو مطهرین میشوید، آن وقت راه اصلی و ورود معارف دینی که جمع آن قرآن است، باز میشود.
وی افزود: تا این طهارت به دست نیاید، نمیشود به قرآن راه پیدا کرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: ویژگی دیگر افرادی که در حوزههای علوم اسلامی تحصیل میکنند، علاوه بر کسب طهارت، تطهیر کردن دیگران است که دوستان اسم آن را جهاد علمی و فرهنگی نامگذاری کردند.
وی با اشاره به ماه محرم، نکاتی در این زمینه مطرح کرد و علت گرفتار شدن مردم کوفه در این مصیبت را شرح داد و گفت: علت اصلی اینکه کار مردم کوفه به جایی رسید که دست به کشتن فرزند پیامبر (ص) زدند، این بود که حرامخوار بودند و حرامخوری آنها مربوط به بیتالمال بود. در جلسهای که بزرگان کوفه و شام حضور داشتند، یزید پرسید «حسین (ع) را چه کسی کشت؟» آخرش گفته شد «شمر؛ شمر سر مبارک امام حسین (ع) جدا کرده است». رو به شمر کرد و پرسید: «چرا امام حسین (ع) را کُشتید؟» شمر گفت: «حسین را کسی به قتل رساند که درِ بیتالمال را باز و پولها را تقسیم کرد؛ آن حسین (ع) را کشت».
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد: رسول خدا (ص) به حضرت علی (ع) گفت: «روزی میرسد عدهای از امت من، اسم رشوه را هدیه گذاشته و به یکدیگر میبخشند».
وی بیان کرد: اگر یک لقمه حرام در شکم بندهای قرار گیرد، تمام فرشتگان آسمان و زمین، آن فرد را لعن میکنند.
محمدیان تأکید کرد: باید به سمت معرفت بیشتر و عمق بخشیدن به معرفتمان باشیم، باید به سمتی گام برداریم که دلمان از محبت خدا پُر شود و چیزی جز محبت خداوند در دل ما نباشد و شرط اساسی آن نیز این است که مراقب حرامخوری باشیم. اگر همه را داشته باشیم و مراقب بحث حلال و حرام نباشیم، کار به جایی میرسد که به روی امام معصوم (ع) شمشیر میکشیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: خود مردم کوفه هم باورشان نمیشد کارشان به جایی برسد که بر روی فرزند علی (ع) شمشیر بِکِشند.
منبع:فارس
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|