شناسه : 29815666
مدیر کل امور مالیاتی استان یزد خبر داد

درآمد 13 هزار میلیاردی اداره مالیات در استان یزد


مدیر کل امور مالیاتی استان یزد گفت: در سال گذشته با استفاده از ظرفیت های استان و منابع معوقه توانستیم علی رغم همه تسهیلات تقریباً 100 درصد سهمیه استان یزد را محقق کنیم که این میزان حدوداً رقمی بالغ بر 13 هزار میلیارد ریال بود.

به گزارش یزد آوا، مدیر کل امور مالیاتی استان یزد در جمع خبرنگاران تاکید کرد: رکود در اقتصاد کشور بر هیچ کس پوشیده نیست اما افراد حقیقی و حقوقی اگر به تکالیف خود آگاه باشند می توانند از مزایایی که قانون گذار پیش بینی کرده، استفاده کنند. سازمان مالیاتی قصد گرفتن مالیات بیشتر از کسی را ندارد مگر اینکه درآمد بیشتری از گذشته کسب کرده باشند.

منوچهر اسدی با اشاره به تسهیلات اداره مالیاتی استان یزد گفت: تسهیلات مقطعی برای کارگاه های کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است که برای مثال می توان به تقسیط پلکانی مالیات کارگاه های زیر 100 نفر و همچنین رسیدگی به دفاتر و اسنادی که مؤدی ارائه می دهد به جای تشخیص علی الراس اشاره کرد.

وی افزود: در جهت تسهیل تولید  و ارائه خدمات به مالیات دهنده ها بخشودگی جرائم گاهاً به 100 درصد هم رسیده است.

اسدی از بخشودگی جرایم، اعمال معافیت ها و تقسیط طولانی مدت و خارج از عرف طبق نظر کارگروه رفع موانع تولید را به عنوان دیگر تمهیدات صورت گرفته برای کمک به تولید کنندگان و صنعت یاد کرد.

وی با اشاره به تعیین سهمیه مالیاتی برای هر استان خاطر نشان کرد: سهمیه چیزی نیست که ما مکلف باشیم به هر شکل آن را محقق کنیم، به بیان دیگر تعیین سهمیه الزامی برای ما ایجاد نمی کند و ما مالیات را بر اساس قانون دریافت می کنیم.

اسدی گفت: در سال گذشته با استفاده از ظرفیت های استان و منابع معوقه توانستیم علی رغم همه تسهیلات تقریباً 100 درصد سهمیه استان یزد را محقق کنیم که این میزان حدوداً رقمی بالغ بر 13 هزار میلیارد ریال بود.

این مقام مسئول ابراز داشت: گاهاً گفته می شود یزد بزرگترین مالیات دهنده کشور است که به هیچ وجه صحت ندارد، چرا که بیش از 50 درصد از مالیات کشور از استان تهران تأمین می شود و مابقی متعلق به 30 استان دیگر است، برای مثال اصفهان چیزی حدود 4.5  برابر و کرمان 2.2 برابر یزد مالیات می پردازند، لذا چنین صحبتی اصلاً صحت ندارد.

وی با اشاره به منابع مختلف دریافت مالیات اظهار داشت:  در حالی که مالیات بر ارزش افزوده  چیزی حدود 40 درصد مالیات ها را شامل می شود، مالیات مشاغل، صنوف، کسبه پزشکان وسائط نقلیه  سبک و سنگین چیزی حدود 6 درصد مالیات است بنابراین این رقم نباید باعث نگرانی جامعه کثیر مالیات دهنده ها در مشاغل و کسبه شود.

مدیر کل امور مالیاتی استان یزد اذعان داشت: طبیعی است زمانی که زیر ساخت مناسبی نداشته باشیم و فرد بتواند در فضای غیر شفاف کسب در آمد کند، فرار مالیاتی اتفاق بیافتد. اما با اصلاحیه قانون در سال 95 فرار مالیاتی جرم انگاشته شده و شخصی که فرار مالیاتی می کند حتی می تواند با مجازات زندان مواجه شود که این اتفاق بسیار بزرگ و مثبتی است.

وی با اشاره به برنامه ریزی ها برای کاهش فرار مالیاتی عنوان کرد: نصب صندوق مکانیزه فروش در مرحله تدوین است که تا یک یا دو ماه آینده ابلاغ می شود و به موجب آن بسیاری از مشاغل موظف هستند تمام خرید و فروش های خود را ثبت کنند و دیگر فرا مالیاتی رخ نمی دهد. ضمناً پروژه تکمیل بانک های اطلاعاتی نیز در دستور کار قرار دارد که طبق این پروژه اشخاص موظف می شوند خرید و فروش 3 ماهه خود را ثبت کرده و به اداره مالیات ارائه دهند.

اسدی در پاسخ به سوال خبرنگار یزد آوا بیان کرد: ارزش افزوده مالیاتی مدرن است که 60 سال است که در دنیا باب شده، در این نوع مالیات بابت ایجاد ارزش افزوده مالیات نمی گیریم بلکه بابت ارزش افزوده اخذ می شود. در واقع یک نوع مالیات بر مصرف است که مصرف کننده نهایی باید بپردازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: معوقات به بحث های غیر مالیاتی مربوط می شود لذا نمی توانیم رقم آن را بیان کنیم اما از متوسط کشوری پائین تر بوده و بهتر از بقیه استان ها وصول می شود.

وی اظهار کرد: 3 درصد از درآمدهای مالیاتی به عنوان عوارض به شهرداری ها پرداخت می شود که در سال 95 چیزی حدود 195 میلیارد تومان به شهرداری ها و دهیاری های استان یزد پرداخت شده که بیش از اعتبارات عمرانی استان است.

اسدی با اشاره به احداث خیابان ها، پارک ها و میادین مختلف از محل مالیات مردمی گفت: تا کنون 8 مکان عمومی در 8 شهرستان به نام مالیات و ارمغان مالیات نامگذاری تا مردم  بدانند پولی که می دهند در کجا هزینه می شود. امیدواریم با مساعدت مسئولین استان و شهر، این اتفاق در شهر یزد نیز رخ بدهد.

انتهای پیام/ف




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.