شناسه : 28715791
در جلسه شورای فرهنگ عمومی ابرکوه مطرح شد

رفت و آمدهای اقتصادی و انعقاد قراردادهای کذایی مشکلات کشور را حل نمی کند/در تخصیص اعتبارات در حق ابرکوه جفا شده است


امام جمعه ابرکوه در جلسه شورای فرهنگ عمومی گفت: کشورهای غربی فریاد رس اقتصاد ایران نیستند و رفت و آمد گروه های اقتصادی و قراردادهای کذایی مشکلات را حل نمی کند.

به گزارش یزد آوا به نقل از سرو ابرکوه، صبح امروز دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با موضوع «فرهنگ و بسترهای تولید و اشتغال برای اقتصاد مقاومتی شهرستان» با حضور حمیدرضا نصیری زاده رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، فرماندار شهرستان و اعضای شورای مذکور در دفتر امام جمعه ابرکوه برگزار شد.


رفت و آمدهای اقتصادی و انعقاد قراردادهای کذایی مشکل اقتصاد را حل نمی کند

در ابتدا حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه، اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسه اجرایی شدن دو مولفه شعار سال یعنی تولید و اشتغال در سایه اقتصاد مقاومتی در شهرستان است که امید می رود با عزم راسخ مسئولان شاهد فعالسازی واحدهای تولیدی و رونق اقتصادی باشیم.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: در همین راستا سیاست گذاران اقتصادی دولت باید نگاهشان به داخل باشد و چشم داشتی به خارج نداشته باشند؛ یعنی سیاست درون نگری را برای ترویج اقتصاد در پیش گیرند و فکر نکنند کشورهای غربی فریادرس اقتصاد ایران هستند. نباید تصور کنیم با آمد و شد گروه های اقتصادی در کشور و انعقاد قراردادهای کذایی مشکلات حل می شود. اقتصاد وقتی سرو سامان می گیرد که درون زایی در مقوله تولید و اشتغال داشته باشیم.


کشاورزی و گردشگری دو پتانسیل اقتصادی در ابرکوه

در ادامه سید نبی رسولی فرماندار شهرستان اظهار کرد: در زمینه تولید و اشتغال آنچه حائز اهمیت است، فراهم کردن زمینه کار مناسب برای افراد جویای کار و همچنین نظارت، راهنمایی و حمایت مسئولان است نه اینکه مسئولان خود بخواهند در این امر مشارکت کرده و با رانت خواری و ... به دنبال سودجویی باشند.

رسولی اذعان کرد: شهرستان دارای 2 پتانسیل مهم کشاورزی و گردشگری می باشد که می توان با کمترین هزینه و با استفاده از این دو ظرفیت به تولید پرداخت و فرصت های شغلی بسیاری نیز ایجاد کرد. ضمن اینکه باید با آموزش های مختلف به پرورش نیروی کار ماهر برای ایجاد توسعه پایدار پرداخت.

وی در خاتمه تأکید کرد: آنچه در ابرکوه می تواند پاسخگو باشد وجود اعتبارات کافی است که در صورت تأمین می توان این شهرستان را از زمره مناطق محروم خارج کرد. اما در صورتی که تخصیص اعتبار همچون سال های گذشته در استان صورت گیرد، در حق شهرستان ابرکوه و مردم آن جفا شده است.

سپس ناصر زارع رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این اداره در رابطه با ایجاد اشتغال و معرفی فرصت های شغلی پرداخت.


نرخ بیکاری استان یزد در سال 95 به 12 و 8 دهم درصد رسید

در خاتمه این نشست فخر الدینی دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان ابرکوه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد گفت: وضعیت اقتصادی امروز حاصل سیاست گذاری های گذشته است که در حال حاضر برنامه ریزی بخشی پاسخگوی نیازها نیست و باید برنامه ریزی منطقه ای صورت گیرد.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری استان یزد در سال 95 به 12 و 8 دهم درصد رسیده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر باید با نگاه به توسعه پایدار یک برنامه بلند مدت داشته باشیم و بر اساس داده های آماری برای ایجاد اشتغال نیاز سنجی کنیم.

انتهای پیام/ م.ف




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.