رهبری مذاکره نکردن با امریکا را خط قرمز نظام اسلامی اعلام کردند
کارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، در خصوص بیانات دیروز مقام معظم رهبری گفت: ایشان در واقع به عنوان مغز متفکر نظام اسلامی تلاش کردند مسیر سه قوه نظام را به سمت مسیر درست هدایت کنند و در همین راستا بیانات ایشان دیروز در چند حوزه خلاصه شد.
ابراهیم طاهری ادامه داد: مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی به صورت آشکار اعلام کردند که جمهوری اسلامی به این درک رسیده است که فعلا و در شرایط کنونی مذاکره با امریکا به صلاح نیست و در واقع منظورشان این بود که این خوی استکباری امریکا همیشه وجود دارد و جمهوری اسلامی حاضر نیست از این منظر با امریکاییها مذاکره کند چرا که امریکاییها در واقع پایبند به عهدشان نیستند.
وی تصریح کرد: بنابراین در عرصه سیاست خارجی این خط را برای دولت روشن کردند که در هیچ حوزه دیگری هم جمهوری اسلامی حاضر به مذاکره با امریکا نیست به خصوص که تجارب تلخی از مذاکره با امریکا داشتیم و طی این 38 سال در حوزههای مختلف با امریکایی مذاکره کردیم و نتیجه خوبی نگرفتیم چون امریکاییها از منظر یک کنشگر برتر به موضوع مذاکره نگاه میکنند و در موارد مختلف هم سعی کردیم حسن نیت نظام جمهوری اسلامی را به اثبات برسانیم اما به نتیجه مثبت نرسید.
طاهری عنوان کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات دیروز خود خط قرمز نظام اسلامی را مشخص کردند و مذاکره نکردن با امریکا را خط قرمز نظام اسلامی دانستند و هیچ کدام از دولتمردان جمهوری اسلامی ایران در هیچ حوزهای حق مذاکره با امریکاییها را نخواهند داشت.
وی گفت: معظم له از طرف دیگر همچون رویههای سابقشان در بحث حمایت از دولت هم کم نگذاشتند و میخواهند این تلقی را در افکار عمومی و در عرصه بین الملل جا بیندازند که بین سه قوه جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری اختلافی در ارتباط با موضوعات مختلف وجود ندارد و رویه ایشان نسبت به دولت کنونی رویه حمایت است و حتی این رویه تخریب که هیچ، انتقاد هم نیست.
عضو هیئتعلمی دانشگاه یزد تصریح کرد: عمده هدف معظم له این است این موضوع را جا بیندازند که هماهنگی بین دستگاههای مختلف حاکمیتی در جمهوری اسلامی هست و در این بازی و جنگ روانی که بین ایران و امریکا اتفاق افتاده است تلاش میکنند به امریکاییها این را القا کنند که دارای انسجام داخلی هستیم و از این انسجام هم حمایت میکنیم.
طاهری با اشاره به بیانات رهبری در رابطه با مشکلات اقتصادی و ارزی اخیر عنوان کرد: همانگونه ایشان قبلا هم فرموده بودند در واقع بخشی اعظم مشکلات حاصل عدم مدیریت صحیح اقتصادی است و اگر در حوزه ارز و دلار مدیریت صحیحتر می کردیم به این وضعی که هستیم دچار نمی شدیم.
وی ادامه داد: ایشان در واقع همچنان اعتقاد به نیروهای داخلی را برای پیشبرد و توسعه اقتصادی ایران به صورت غیر مستقیم گوشزذ میکنند و اعلام کردند ممکن است تحریمها بر اقتصاد ایران تاثیرگذار باشد اما این تاثیرات جزئی است و آنچه وضعیت کنونی اقتصاد ایران را به خصوص در حوزه ارز و دلار باعث شده بیشتر حاصل مدیریت ناصحیح اقتصادی است و اگر بتوانیم مدیریت صحیحتری انجام بدهیم به جاهای بهتری میرسیم.
این کارشناس برجسته مسائل سیاسی با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری در مقوله فساد نیز راهگشا بود، افزود: ایشان به صورت آشکار اعلام کردند در برخورد با مفاسد اقتصادی ایران جدی هستند ولی در برخورد با آنها دچار عجله نباید بشویم و همه کسانی که در این مسیر فساد قرار گرفتهاند قرار نیست اعدام کنیم و این خط قرمز را روشن کردند که نمیشود فردی که جرم بزرگتری مرتکب شده را اعدام و برای فرد دیگری با جرم کوچکتر هم حکم اعدام صادر کرد و ایشان قائل به قاعده عدل و انصاف در رابطه با مفاسد اقتصادی هستند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- مقاومت بر آرمانها، انقلاب را بیش از پیش جهانی میکند
- مذاکره سمّ است جنگ هم نمیشود/ گزینه قطعی ملت مقاومت است
- هدف امریکاییها از مذاکرات «نرمال سازی ایران» بود/ لغو تحریمها از سوی امریکا، تصوری اشتباه است
- تصویب طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان گامی مثبت برای شفافسازی
- بسیج؛ ماندگارترین یادگار امام(ره)/ حافظه تاریخی ملت باید تفاوت بین مذاکره و مقاومت را حفظ کند
- پیشنهاد مذاکره ترامپ با هدف اختلاف افکنی در داخل ایران ارائه شد
- نباید فریب درخواست مذاکره از جانب امریکا را خورد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|