شناسه : 23741438
وقتی مرد از نامرد شناخته می‌شود

سردار پرآوازه ایرانی؛ مردی برای تمام فصول


فراموش نکرده‌ایم که اجتماع‌کنندگان زیر بیرق فتنه سبز، چگونه حرمت عاشورا را زیر پاگذاشتند و خیمه عزای سیدالشهدا(ع) را به آتش کشیدند.

یزد آوا؛ اهل بیت(ع) همگی کشتي نجات هستند؛ اما کشتي نجات حسين(ع) وسيع‏تر و در تلاطم امواج سريع‏تر است و از همین روست که‌ مسلمانان و به طور ویژه‌ شیعیان به این سفینه نجات چنگ می‌زنند تا توشه‌هایی بزرگ برای دنیا و عقبایشان برچینند.

نگاهی گذرا به روند انقلاب اسلامی از سال 42 تا کنون و پیش از آن در دوران دیکتاتوری رضاخان پهلوی، نقش الهام‌گیری از قیام سیدالشهدا(ع) در تقویت روحیه استکبارستیزی را بیش از پیش آشکار می‌سازد. بی‌جهت نبود که رضاخان در نخستین اقدامات دین‌ستیزانه، جلوگیری از عزاداری بر سیدالشهدا(ع) را در دستور کار قرار داد و با شیوه‌های گوناگون به از بین بردن فرهنگ عاشورایی همت گماشت.

در طول نهضت اسلامی مردم ایران از 42 تا 57 نیز نقش روحیه عاشورایی در توسیع و تعمیق خیزش انقلابی بر کسی پوشیده نیست و در آخرین آن‌ها راهپیمایی میلیونی تاسوعا و عاشورای سال 57 بود که ضربه نهایی را بر پیکر حکومت پهلوی وارد ساخت و ضرب شستی از حماسه پیروان مکتب عاشورا را به همگان نمایاند. بی‌جهت نبوده و نیست که دشمنان نظام و انقلاب اسلامی و همسویان داخلی‌شان از هیچ تلاشی برای دور کردن مردم از روحیه کربلایی دریغ نکرده‌ و همواره کوشیده‌اند تا با شیوه‌های گوناگون از جمله متدهای خاص روانی، آحاد جامعه بخصوص جوانان را از مسیر عشق‌ورزی به سیدالشهدا(ع) و درس‌گیری از مکتب سالار شهیدان(ع) منحرف سازند.

ملت ایران از یاد نبرده است که کسانی در سایه فضای تساهل و تسامح دوران موسوم به اصلاحات، چگونه با قلم و بیان‌های زهرآلود، به شبهه‌آفرینی درباره قیام سیدالشهدا(ع) و ابعاد آن می‌پرداختند؛ همچنین فراموش نکرده‌اند که در  سال 88 برخی اجتماع‌کنندگان زیر بیرق فتنه سبز، چگونه حرمت محرم و عاشورا را زیر پاگذاشتند و خیمه عزای سیدالشهدا(ع) را در تهران به آتش کشیدند. هرچند آتش‌  فتنه‌انگیزی دامان خودشان را فراگرفت و مردم خشمگین از این همه بی‌حیایی، با حضوری کم‌نظیر در راهپیمایی باشکوه نهم دی، بساط فتنه‌انگیزان را با صلابت برچیدند. در آن دوران فتنه‌گون، نقش ویژه سردار شهید حسین همدانی در قامت فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بر خبرگان فن پوشیده نیست؛ همان فرمانده بزرگی که در عرصه‌های دفاع از نظام اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) سر از پا نمی‌شناخت و عاشقانه و تکلیف‌مدارانه حضور می‌یافت.

سردار همدانی، هم در دوران هشت ساله دفاع مقدس جان خویش را در طبق ایثار گذاشته بود و هم در مقابله با فتنه 88 بخصوص هتک حرمت محفل عزای سیدالشهدا(ع) نیک درخشید. این شهید والامقام همچنین آن‌گاه که حرامیان با پشتیبانی شیطان بزرگ و شیطانک‌های منطقه‌ای، حریم اهل بیت(ع) در عراق و سوریه را آماج هجمه‌های خویش قرار دادند، برای دفاع از حریم حرمت خاندان نبوت(ص) ذره‌ای تردید به خود راه نداد و علیرغم کهولت و قرارداشتن در دهه هفتاد عمر خویش، به سوی میدان جهاد و شهادت شتافت و بار دیگر این سخن نغز را تجلی بخشید که وقتی شیپور جنگ نواخته شود فرق بین مرد و نامرد، تشخیص داده می‌شود. شهید همدانی از سلسله سرداران شجاعی بود که هماره در خط مقدم دفاع از دین و ارزش‌ها و حریم اهل بیت(ع) حضورمی‌یافت؛ سلسله‌ای از جنس سرداران شهید الله دادی، اسکندری، تقوی... و دیگر سرداران و مجاهدان مدافع حرم.

نویسنده : فائزه شورکی

یزد رسا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.