شناسه : 11056871
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در یزد:

شایسته‌سالاری را در کشور نهادینه کنیم/ شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی به راهبرد مسئولین تبدیل شود


حجت الاسلام ابوترابی با بیان اینکه برای رسیدن به قله های برتر باید شایسته سالاری را در کشور نهادینه کنیم، ادامه داد: نفوذ اندیشه امام وانقلاب در تار و پود اسلام، ثمره رویش دین در کشور و مدیریت شایسته رهبری برآمده از آموزه های دینی و حضور و مشارکت اقتدار آفرین ملت بزرگ ایران است.

به گزارش خبرنگار یزد آوا ، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تقدیر از حضور باشکوه مردم یزد در راهپیمایی 22 بهمن با اشاره به آیه تلاوت شده از قرآن در ابتدای مراسم(آیه 58 سوره نسا ) دین محوری، شایسته سالاری و عدالت گستری را از پیام های این آیه شریف عنوان کرد.

وی با بیان اینکه علمای بزرگ اسلام و بنیانگذار انقلاب اسلامی و شهدای این مرز و بوم خدا محور بودند گفت: انقلاب اسلامی همه چیز را از دین مداری دارد و ایران باید نماد دین مداری باشد، زنان نماد حجاب، عفت و پاکدامنی و جوانان نماد غیرت و همت و عزم برآمده از دین و ایمان باشند.

ابوترابی فرد  تمام موفقیت انسان ها و جامعه بشری را در گرو شایسته سالاری دانست و تأکید کرد: شایستگان باید مدیریت جهان را به دست گیرند و در مسئولیت های کلان، میانی و خرد قرار بگیرند.

وی تمام تحولات عظیم راهبردی و استراتژیک در کشور را نتیجه قرار گرفتن شایسته  ترین فرد در اداره این کشور در زمان غیبت امام معصوم(ع) خواند و تصریح کرد: ولایت فقیه یعنی شایسته سالاری، عدالت و مدیریت مبتنی بر علم و دانش و ایمان.

نائب رئیس مجلس  خاطر نشان کرد: امام(ره) در سایه بازگشت مردم ایران به  قرآن، ایران اسلامی را به سوی سعادت رهبری نمود و امروز ملت ایران نماد بازگشت به آموزه های دینی در مدیریت، رهبری و سیاست  کشور خویش هستند.

وی با بیان اینکه باید شایته سالاری را در همه مدیریت کشور ساری و جاری کنیم، ادامه داد: به بیان رهبر انقلاب مردم و پاسداران 22 بهمن آنگاه نظام اسلامی سامان خواهد یافت که شایسته سالاری در تمام سطوح کشور تحقق یابد.

حجت الاسلام ابوترابی‌فرد با بیان اینکه مردم ایران امروز پرچمدار مردم سالاری دینی در منطقه، دنیای اسلام و معا دلات بین المللی سیاسی و جهان هستند، گفت:  یکی از راه های نزدیک شدن به شایسته سالاری حضور و مشارکت جدی در تمام صحنه‌های انقلاب از جمله حضور در پای صندوق های رأی در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و انتخاب شایستگان برای مدیریت کشور است که را ه را برای حرکت همراه با عزت و سعادت کشور هموار می‌نماید.

وی جایگاه فاخر سیاسی  ایران در این دنیا را در سایه شایسته سالاری و بازگشت به دین دانست و یادآور شد: اگر ایران نماد امنیت، اقتدار سیاسی و حرکت علمی پرشتاب در مسیر تولید دانش و تبدیل دانش به فناوری و تجاری سازی علم است ثمره شایسته سالاری است.

وی با بیان اینکه دفاع از ملت و احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت آنها سخن رهبری است، گفت: اگر این چنین نبود این شرف و عزت و این اقتدار میلیونی که برآمده از مردم در برابر ظلم و استکبار است رقم نمی خورد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت مبتنی بر دانش شعار قرآن است، ادامه داد:  قرآن کریم قرن هاست که اقتصاد مبتنی بر علم و دانایی را مطرح کرده است و تمام تأکید رهبر انقلاب بر حرکت علمی مسئولان و توسعه علمی کشور و مدیریت مبتنی بر دانایی و تعهد است.

وی یادآور شد: سردار سلیمانی که اکنون در دنیای اسلام و جهان می‌درخشد به این دلیل است که با دو ویژگی تعهد و  احساس مسئولیت در برابر خدا و رهبری نظام اسلامی شناخته می شود و همه ملت های مظلوم جهان همان احترامی که ملت ایران برای سرداری چون الله دادی قائل هستند، برای او قائل هستند.

ابوترابی فرد امنیت امروز ایران را ثمره شایسته سالاری در ایران دانست و گفت: باید با این قدرت جوشیده از اسلام، شایسته سالاری و دین مداری در برابر مزدوران غرب و دنیا بایستیم.

وی ادامه داد: این که ایران در یک سمت میز مذاکره و تمام قدرت های به اصطلاح بزرگ دنیا در سمت دیگر آن بنشینند از عظمت ملت ایران است.

حجت الاسلام ابوترابی با بیان اینکه برای رسیدن به قله های برتر باید شایسته سالاری را در کشور نهادینه کنیم، ادامه داد: نفوذ اندیشه امام وانقلاب در تار و پود اسلام، ثمره رویش دین در کشور و مدیریت شایسته رهبری برآمده از آموزه های دینی و حضور و مشارکت اقتدار آفرین ملت بزرگ ایران است.

وی با اشاره به پیام سوم از آیه نورانی قران کریم تصریح کرد: زمانی نظام اسلامی به آرمان های بلند خویش دست می‌یابد و اسلام در متن جامعه تحقق می‌یابد که مردم و دستگاه مدیریتی کشور آراسته به عدالت باشد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از حوزه‌های عدالت در جامعه را ریشه کن کردن نابرابری و فاصله های اقتصادی در جامعه عنوان کرد و تصریح کرد: در جامعه اسلامی نباید شکاف عمیق طبقاتی  و نام و نشانی از فقر وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: باید شکل گیری اقتصاد مقاومتی به راهبرد مسئولین تبدیل شود و با شکل گیری این اقتصاد مبتنی بر تولید کالا و خدمات با بالاترین کیفیت و کمترین قیمت، مردم عدالت را در حوزه معیشتی خود انگونه که امام و رهبری تبیین کردند احساس نمایند.

 

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.