شناسه : 29276826
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد

شبکه های اجتماعی؛بلای خانمان سوز/ میزان تحصیلات زوجین در کاهش پدیده ناپسند طلاق موثر است


سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان شبکه های اجتماعی را در جدایی همسران و گسست خانواده ها تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروزه شبکه های اجتماعی بلای جان خانواده ها شده و افردای را که از نظر اعتقادات دینی ضعیف باشند در دام خود گرفتار می کند.

 به گزارش یزد آوا به نقل از یزدامروز؛ سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه  معمولا بیشترزوجین در سال های اول تا پنجم زندگی مشترک دچار مشکل شده و اقدام به جدایی می کنند اظهار داشت: متاسفانه عدم پایبندی به مسائل اخلاقی و روابط فرازناشویی،دخالت اطرافیان و اعتیاد،عدم تمکین و تناسب فرهنگی زوجین،مشکلات جنسی،ازدواج مجدد،عدم پرداخت نفقه،بیماری های جسمی و اختلافات دینی و مذهبی اصلی ترین عوامل طلاق در جامعه  امروزی به حساب می آیند.

علی شریعت پناه افزود: از سال 91 طرحی با عنوان طرح مداخله در فرایند طلاق با همکاری سازمان بهزیستی  در استان آغاز شد که در آن مرکزی به عنوان مرکز تحکیم بنیاد خانواده تاسیس و پرونده های طلاق قبل از رسیدگی به این مرکز ارجاع داده شده و نسبت به صلح و سازش زوجین اقداماتی صورت می گرفت که در اکثر مواقع نیز موفقیت آمیز بود.

شریعت پناه افزود: متاسفانه در سال 95 اداره بهزیستی با تعطیلی  مرکز تحکیم بنیاد خانواده  آن هم بدون اطلاع معاونت، پرونده  طرحی را که از سوی قوه قضائیه  مورد تقدیرقرار گرفته و به عنوان بهترین طرح کشوری انتخاب شده بود  بست.

وی با اشاره به اینکه معاونت پیشگیری از جرم دادگستری استان پس از توقف طرح فوق،اقدام به راه اندازی مراکز مشاوره خانواده کرد اظهار داشت: 4 مرکز مشاوره تحت نظر معاونت تشکیل و در حال فعالیت هستند که نتیجه فعالیت این مراکز منجر به صلح و سازش 36درصد از پرونده های طلاق شده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان  شبکه های اجتماعی را در جدایی همسران و گسست خانواده ها  تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروزه شبکه های اجتماعی بلای جان خانواده ها شده و افردای را که از نظر اعتقادات دینی ضعیف باشند در دام خود گرفتار می کند.

شریعت پناه با بیان اینکه 34 درصد از متقاضیان طلاق غیر بومی هستند ابرازداشت: در پرونده های طلاق  میانگین سنی زوج ها 37 و زوجه ها 35 سال است.

وی در پایان میزان تحصیلات زوجین در کاهش پدیده ناپسند طلاق را موثر دانست و گفت: از میان متقاضیان طلاق  9/42 درصد دارای مدرک تحصیلی دیپلم و زیردیپلم ،11درصد کارشناسی،8/2کارشناسی ارشد و 4 درصد دارای مدرک دکترا بودند.

انتهای پیام/

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.