شناسه : 26994420
بانوی حافظ کل قرآن کریم در یزد مطرح کرد

ضرورت سرمایه‌گذاری روی نخبگان قرآنی/ مأنوس بودن با قرآن جامعه را سالم می‌کند


بانوی حافظ کل قرآن کریم با اشاره به چگونگی دستیابی به توفیق حفظ کل قرآن کریم و مشکلات موجود بر سر راه حافظان یزدی گفت: پشتکار شهید حاج حسن دانش زبانزد بود.

به گزارش یزد آوا؛ 8سال است که زینب صالح بیگ کل قرآن کریم است. وی 31ساله، متأهل و دارای دو فرزند می‌باشد و در حال حاضر علاوه بر مدیریت خانه و خانواده در موسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) به مربیگری می‌پردازد. وی در خانواده‌ای به دنیا آمده است که با قرآن مأنوس هستند.

وی در گفتگو با خبرنگار یزد بانو در مورد علاقه خود به حفظ قرآن و چگونگی حافظ شدنش اذعان کرد: آرزو داشتم حافظ قرآن شوم و این علاقه در دوره دبیرستان در من شدت گرفت؛ در دوران دانشجویی خود به تنهایی مقداری از قرآن را حفظ کردم اما بعدها به این نتیجه رسیدم که حفظ بدون نظارت مربی انسجام ندارد و باید برای حفظ قرآن برنامه داشته باشم. بدین منظور بعد از اتمام تحصیل به موسسه مهد قرآن جوادالائمه رفتم و طی مدت سه سال این توفیق حاصل شد که حافظ کل قرآن کریم شدم.

صالح‌بیگ در پاسخ به این سؤال که چه کسانی در یادگیری قرآن الگوی شما بوده‌اند، تصریح کرد: اصلی‌ترین الگو برای ما شیعیان، ائمه اطهار(ع) هستند؛ اما در ابتدا که شروع به حفظ قرآن کردم، تمامی حافظان کل را زیر نظر داشتم و سعی می‌کردم با مطالعه مصاحبه آن‌ها با رسانه‌ها، شیوه حفظ و رمز موفقیتشان را پیدا کنم.

این بانوی حافظ کل قرآن کریم ادامه داد: در سال 85 که به‌طور جد به حفظ قرآن پرداختم، الگوی من در حفظ قرآن و اخلاق، خانم «بتول حیدری حافظ کل قرآن» بودند؛ از مربی خود بسیار الگوپذیری داشتم.

وی با گرامیداشت یاد شهید حاج حسن دانش خاطرنشان کرد: شهید حاج حسن دانش نیز دیگر الگوی بنده بود؛ ایشان پشتکار عجیبی داشتند و وقتی به صورت گروهی در مسابقات کشوری شرکت می‌کردیم، انتظار داشتند به عنوان نماینده یزد آمادگی کامل داشته و با دست پر در مسابقات شرکت کنیم.

صالح بیگ در مورد مقام‌هایی که در زمینه قرآن کسب کرده‌اند، اذعان کرد: پارسال در مسابقات کشوری تلاوت که توسط سازمان تبلیغات برگزار شد، به لطف خداوند موفق شدم در زمینه حفظ کل قرآن کریم مقام دوم را کسب کنم و امسال نیز در مسابقات استانی حفظ قرآن کریم رتبه اول را کسب کردم؛ باید بگویم تقریباً هر سال که در مسابقات حفظ قرآن کریم در سطح استان شرکت کردم، مقام اول را کسب کرده‌ام.

بانوی یزدی حافظ کل قرآن کریم اختصاص روزانه 2ساعت از وقت خود برای مرور محفوظاتش را یادآور شد و افزود: وقتی قرآن حفظ می‌کردم، روزانه حداقل 3ساعت از وقتم را به حفظ و تثبیت قرآن اختصاص می‌دادم، اما رفته‌رفته این زمان کاهش یافت.

وی با بیان اینکه خانم‌ها نقش پررنگی در تربیت فرزند و خانواده دارند و شرط مهم برای داشتن خانواده قرآنی، مأنوس بودن مادر خانواده با قرآن است، گفت: با تحقق این امر در زمینه تربیت فرزند، راه را هموارتر کرده و می‌تواند خانواده قرآنی، جامعه قرآنی و در نهایت جامعه سالم را برای ما به ارمغان بیاورد.

صالح‌بیگ در مورد مشکلات موجود بر سر راه حافظان یزدی تصریح کرد: بارها خطاب به مسئولان  سازمان اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی گفته‌ایم، یزد پتانسیل آن را دارد که همواره در مسابقات قرآنی چه در سطح کشور و چه در سطح جهان خوش درخشد.

وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان یزدی در مسابقات قرآنی کشوری تلاش مضاعفی دارند، اما آنچه آن‌ها را در موفقیت راحت‌تر یاری می‌کند، آن است که مسئولان با دعوت از مربیان و داوران دیگر استان‌ها در سطح کشور، حفاظ یزدی را با نکات و ریزه‌کاری‌های مؤثر آشنا کنند. این شهر نخبگان قرآنی زیادی دارد که درصورتی‌که روی آن‌ها سرمایه‌گذاری شود، می‌تواند حرف اول را در مسابقات بزند.

بانوی یزدی حافظ کل قرآن کریم در مورد برنامه‌های آتی خود اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی طرح اعطای مدرک برای حافظان دارد؛ مدرک درجه 3 آن را گرفته‌ام و دوست دارم مدرک درجه 2 و 1 آن را نیز کسب کنم و در حال حاضر با مطالعه کتب و تفاسیر مختلف قرآن سعی دارم به این مهم دست یابم.

وی ضمن سپاسگزاری از خداوند به خاطر نعمت حفظ قرآن گفت: از خداوند می‌خواهم تمام کسانی که در دل عشق به قرآن دارند را یاری‌شان کند تا در مسیر این کتاب نورانی قرار گیرند.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.