شناسه : 17750000
مدیر کل اداره استاندارد یزد:

عمده لبنیات نامطلوب در یزد، تولید دیگر استان‎ها است/ دلایل بی کیفیتی لبنیات موجود در بازار


مدیر کل اداره استاندارد یزد گفت: عمده لبنیات بی کیفیت عرضه شده در بازار یزد، در استان‌های دیگر از جمله تهران، خراسان رضوی و اصفهان تولید شده‌اند.

به گزارش یزد آوا، محمد حسین ماجدی  با بیان اینکه عمده لبنیات بی کیفیت عرضه شده در بازار یزد، در  استان‌های دیگر از جمله تهران، خراسان رضوی و اصفهان تولید شده‌اند، گفت: طی مرحله چهارم بازرسی‌های طرح طاها، براساس نتایج تحلیلی از آزمون‌های به عمل آمده، بروی فرآورده های لبنی نمونه برداری شده ازسطح بازار استان یزدمتاسفانه وضعیت کیفیت لبنیات موجود در بازار استان مطلوب نمی باشد.

وی درباره کیفیت نامطلوب لبنیات موجود در بازار یزد اذعان کرد: در تابستان سال جاری  تعداد 122 نمونه لبنیات از بازار نمونه‌برداری شد که که در مجموع 69% نمونه‌ها به طور کامل مطابق با استانداردهای مربوطه بوده و 31% نمونه ها مطابق استاندارد نبودند.

ماجدی با بیان اینکه عمده لبنیات نمونه برداری شده از بین لبنیات پاستوریزه بوده است، خاطر نشان کرد: نتایج تحلیلی از آزمون های به عمل آمده، بروی فرآورده های لبنی نمونه برداری شده ازسطح بازار استان یزد، از قبیل انواع کشک، پنیر، بستنی، ما ست، خامه، کره، دوغ و شیر، متاسفانه وضعیت کیفیت لبنیات موجود در بازار استان نامطلوب است.

وی دلیل نامطلوب بودن کیفیت لبنیات موجود در بازار استان را شرایط نامناسب نگهداری در فروشگاه‌های عرضه لبنیات، جابجایی و حمل‌بار نامناسب و بالا بودن بار میکروبی شیر قبل از تحویل به کارخانه بیان کرد.

مدیر کل اداره استاندارد یزد درباره برنامه های این اداره برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات تصریح کرد: برای آشنایی هرچه بیشتر با شرایط نگه داری لبنیات قبل از تحویل به کارخانه، هنگام حمل و جابجایی آنها و در داخل فروشگاه ها برنامه‌هایی را بطور جدی در دست اقدام داریم.

وی اذعان کرد:  با همکاری شورای اصناف یزد جهت آشنایی اعضای اتحادیه صنف لبنیات با عوامل فساد و میروبی شدن لبنیات و بیماری زا شدن آنها برنامه های آموزشی خواهیم داشت.

منبع: یزدبانو

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.