شناسه : 7342487
یادداشت/

فاجعه غزه و هراس دشمنان از سپاهیان اسلام


جاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آستانه روز جهانی قدس، بار دیگر موضوع فلسطین را در صدر اخبار رسانه‌ها قرار داده و زمینه ای را فراهم آورده تا ملت‌ها واقع‌بینانه‌تر ازگذشته، درباره ماهیت این رژیم و حامیان آن به قضاوت بنشینند.

یزد آوا؛ تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آستانه روز جهانی قدس، بار دیگر موضوع فلسطین را در صدر اخبار رسانه‌ها قرار داده و زمینه ای را فراهم آورده تا ملت‌ها واقع‌بینانه‌تر ازگذشته، درباره ماهیت این رژیم و حامیان آن به قضاوت بنشینند. رژیم جعلی که ماهیت وجودی آن بر پایه تجاوز و کشتار بنا شده، به بهانه کشته شدن سه شهروند خود، از چندی پیش جنایت هولناکی را برضد مردم ستمدیده نوار غزه آغاز کرده و تاکنون صدها فلسطینی را به شهادت رسانده است و در سایه سکوت مجامع بین‌المللی و متولیان نظام سلطه همچنان به جنایت خود ادامه می دهد. در این باره گفتنی است:

1. سردمداران صهیونیست با پوشش گسترده توسط بنگاه‌های تبلیغاتی صهیونیستی، جنایت‌های ددمنشانه خود را در چارچوب حق «دفاع مشروع» تعریف می‌کنند و  سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های غربی نیز بر این ادعای واهی مهر تایید می‌زنند! این در حالی است که اساس رژیم صهیونیستی بر اشغال سرزمین مسلمانان و تعدی به حقوق آنان بنا نهاده شده است و در این میان، حق عقلائی دفاع مشروع تنها از آنِ مسلمانان ستمدیده فلسطین است. طبیعی است مردم فلسطین و گرو‌ه‌های جهادی، حق – و البته وظیفه دینی و ملی- دارند که با تمام توان در برابر رژیم اشغالگر بایستند.

2. رخدادهای تالم‌آور نوار غزه و مشاهده صحنه‌های دلخراش شهادت کودکان و زنان بی‌پناه با سلا‌ح‌های ممنوعه از یک‌سو و سکوت مدعیان حقوق بشر و حتی حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی از سوی دیگر، دوباره بر این واقعیت تلخ مهر تایید می‌زند که خط‌قرمزهای نهادها و سازمان‌های غربی مدعی حقوق بشر، بیش از آن‌که برپایه شرافت و انسانیت باشد، در راستای امیال جاه‌طلبانه اربابان نظام سلطه و همپالکی‌های آن‌ها تعیین و بزرگ‌نمایی می‌شود. شگفت نیست که این مدعیان، در مواردی برای فریب افکار عمومی جهان، حتی به نقض واقعی حقوق بشر در موارد کمرنگی که تضاد چندانی با منافع آن‌ها نداشته باشد، اعتراض کنند؛ اما تامل عمیق در مصادیق سکوت و اعتراض این نهادهای مدعی، پرده از واقعیت‌های بسیاری کنار خواهد زد. فراموش نکرده‌ایم که اینان سال‌های گذشته در حالی که چشم بر زندان‌های مخوف گوانتانامو و ابوغریب و شکنجه‌گاه‌های اشغالگران فلسطین و برخی دیکتاتورهای منطقه و ... فرو بسته بودند، چگونه در ماجرای قتل مشکوک «ندا آقاسلطان» و موارد مشابه، به شانتاژ تبلیغاتی ضد جمهوری اسلامی ایران پرداختند و صدالبته برخی را در دام تزویر خود گرفتار کردند! همچنین است ادعای پرطمطراق غربی‌ها در زمینه آزادی بیان از یک سو و مخالفت دولت فرانسه با هرگونه تظاهرات اعتراض‌آمیز ضد جنایتکاران صهیونیست از سوی دیگر!

3. از چند سال پیش که برخی زمامداران فلسطینی با نادیده‌گرفتن قبح مذاکره ذلیلانه، با متجاوزان برسر میز مذاکره نشستند تا شاید به حقوق خود دست یابند، جمهوری اسلامی بارها تصریح کرده بود که این گفت‌وگوها نتیجه‌ای جز تشویق متجاوز به سرکوب و جنایت بیش‌تر، نخواهد داشت و به تعبیر رهبری معظم، «آمریکا آشکارا در طرف غاصبان صهیونیست قرار دارد و دست‌پخت استکبار مطمئنا به ضرر فلسطینی ها خواهد بود» اما پرچمداران فلسطینی با تشویق سران برخی کشورهای اسلامی، با نگاهی سرشار از خوش‌بینی! بارها و بارها به سان متهمانی منفعل به مذاکره با غاصبان سرزمین مادری خود پرداختند و با اعطای امتیازهای فراوان به دشمنان قسم خورده، حقوق مسلّم مردم مسلمان فلسطین را قربانی عافیت‌طلبی و دستپاچگی خویش کردند. شاید اگر آن زمان، زمامداران فلسطینی و سران برخی کشورهای اسلامی به جای مذاکرات بی‌حاصل با دشمن، با نگاهی به درون به تلاش بیش‌تر برای تقویت توان گروه های جهادی می پرداختند، امروزه رژیم صهیونیستی جرات نمی‌کرد اینگونه ناموس مسلمانان را در جلوی دیدگان جهانیان به خاک و خون بکشد؛ اگرچه خوشبختانه در سایه راهبرد مقاومت و تدابیر جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر، گروه‌های جهادی توانسته‌اند ضربات جانانه‌ای بر پیکر ارتش صهیونیستی وارد آورند و به جنایتکاران تفهیم کنند که هرگونه تجاوز با پاسخ قاطع رزمندگان روبرو خواهد شد.

4. رخدادهای اخیر غزه بار دیگر بر این واقعیت تاکید می‌کند که هیچ‌گاه نباید ذره ای از تقویت بنیان‌های دفاعی خود غافل شد و هرگونه باج دادن در این زمینه پیامدهایی جبران‌ناپذیر را در پی‌خواهد داشت. از همین روست که مقام معظم رهبری همواره با ترسیم دورنماهای روشن،  بر تقویت بنیان های دفاعی جمهوری اسلامی تاکید ورزیده و قاطعانه در برابر پافشاری آمریکا برای دست برداشتن ایران از افزایش آمادگی‌های دفاعی -به ویژه اخیرا در زمینه موشک‌های پیشرفته سپاه پاسداران- ایستاده اند. طبیعی است چنان‌چه دشمنان قدرت دفاعی ایران را ضعیف می دیدند، هرگز  میز مذاکره را انتخاب نمی‌کردند و در استفاده از اهرم نظامی برای تحقق نقشه‌های شوم خود از جمله نابودی تاسیسات هسته ای ما تردید نمی‌کردند. توجه به این واقعیت، ضرورت بهادادن بیش از پیش به  سازمان‌های دفاعی کشور به ویژه نهاد انقلابی سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین را به خوبی نمایان می سازد.

   5. در هنگام نبرد نباید لحظه‌ای از  جنگ روانی دشمن غافل شد. در ایام جنگ 22 روزه غزه برخی موزیانه بر ادعای ناصبی بودن مسلمانان مظوم فلسطین پای فشردند و عده‌ای را نیز هرچند برای مدتی کوتاه به تردید انداختند. به تعبیر مقام معظم رهبری «در قضیه‌ غزه - در این جنگ بیست و دو روزه چند ماه قبل - ... یک وقت دیدیم که ویروسی دارد تکثیر مثل می‌کند... که آقا! شما دارید به کی‌ کمک می‌کنید؛ اهل غزه ناصبی‌اند! ناصبی یعنی دشمن اهل‌بیت. یک عده هم باور کردند! دیدیم پیغام و پسغام که آقا، می‌گویند این‌ها ناصبی‌اند. گفتیم پناه بر خدا، لعنت خدا بر شیطان رجیمِ خبیث. در غزه مسجد الامام امیرالمؤمنین علی‌بن‌ابی‌طالب هست، مسجد الامام الحسین هست، چطور این‌ها ناصبی‌اند؟! بله، سنی‌اند؛ اما ناصبی؟! این‌جور حرف زدند، این‌جور اقدام کردند، این‌جور کار کردند.»

6. دفاع از مظلومان فلسطین که یکی از جلوه های عینی آن حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس است، وظیفه‌ای دینی و ملی به شمار می‌آید؛ دینی از آن رو که مصداق بارز «مَن سَمِعَ مُنادیا یُنادی یا للمسلمین فلم یَجبه فلیسَ بِمُسلم» است و ملّی از آن رو که امروزه غزه و لبنان، خط مقدم مصاف با هیتلرصفتان نوین محسوب می‌شود و اگر نبود فرو رفتن رژیم صهیونیستی در باتلاق مقاومت جانانه غزه و لبنان، چه بسا امروز ناچار بودیم در مرزهای کشور خودمان  از ناموس و شرف خویش دفاع کنیم. از همین روست که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «روز قدس پشتوانه‌ امنیت کشور ما هم هست... هر یک نفرى که روز قدس در خیابان مى‌آید، به سهم خود دارد به امنیت کشور و امنیت ملت و حفظ دستاوردهاى انقلابش کمک می‌کند.» دراین میان، نگاهی به رخدادهای سال 88 و شعارهای تلخی چون «نه غزه نه لبنان...» واقعیت های ناگواری را یادآور می شود.

مرتضی رضائیان

منبع: یزد رسا
 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.