شناسه : 37432603
کارشناس مسائل سیاسی:

فتنه 88 پیام امیدبخش به دشمن در اعمال تحریم‌ها بود


کارشناس مسائل سیاسی گفت: تحریم‌هایی که بعد از سال 88 اعمال شد، و در سال 89 و 90 اوج گرفت نتیجه پیام امیدی بود که در فتنه سال 88 به دشمن داده شد که می‌توان از این طریق به نظام، مردم و سفره مردم را دچار مضیقه و تنگنا کرد تا اینکه بر نظام فشار بیاید و عقب نشینی کند.

احمد برزگر استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار یزدآوا، با اشاره به سالروز حماسه 9 دی ماه گفت: فتنه 88 تبعات بسیار زیادی برای کشور داشت که یکی از آن تبعات در حوزه اقتصادی بود و متاسفانه خسارت‌های فراوانی به کسب و کار و شرایط اقتصادی کشور زد.

وی ادامه داد: فتنه 88 در بعد امنیتی نیز کشور را حداقل به مدت 6 ماه دچار ناامنی نسبی کرد و موجب فرار سرمایه گذاران داخلی و همچنین سرمایه گذاران خارجی و یا حداقل توقف کار آنها شوند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه فتنه 88 به اعتماد مردم به سیستم سیاسی و حکومتی خدشه وارد کرد، عنوان کرد: متاسفانه شبهه تقلب در انتخابات 88 تا حد زیادی اثر کرد و نظام خیلی هزینه پرداخت کرد تا شبهه در باب تقلب در انتخابات و سلامت انتخابات از ذهن اکثریت جامعه رفع شود.

برزگر ادامه داد: فتنه 88 در کنار معایبی که داشت حسن هم داشت و مردم را واکسینه کرد که دشمن در هر زمانی با هر روش و شگرد جدیدی وارد عرصه می‌شود تا ضربه اش را بزند، هیچ کس تصور نمی‌کرد کسانی که سابقه ریاست جمهوری، ریاست مجلس و نخست وزیری را در همین ساختار سیاسی داشتند علیه نظام قائله و بلوا به پا کرده و نظام را با چالش و آسیب مواجه کنند.

وی افزود: با وجود 6 ماه آشوب و فتنه88، با حماسه 9 دی مشخص شد مردم به در جه‌ای از بلوغ، عقلانیت و آگاهی و بصیرت رسیده و تشخیص دادند که انتخابات و تقلب در انتخابات بهانه بوده و اصل نظام مورد هدف بوده است که خوشبختانه  فتنه‌گران به هدفشان نرسیدند.

برزگر با بیان اینکه فشارهای اقتصادی و تحریم‌های جهانی علیه ایران از فتنه 88 نشات می‌گیرد، افزود: مقام معظم رهبری در سال 89 بزرگترین جرم فتنه گران که نابخشودنی است را امیدوار کردن دشمنان نامیدند؛ چرا که دشمنی که تقریبا از ایجاد چالش اساسی و ضربه به نظام جمهوری اسلامی ناامید شده بود با فتنه 88 امیدوار شد که طیفی در داخل هستند که دلبستگی به غرب دارند و می توانند برای نظام اسلامی چالش اساسی ایجاد کنند و دشمن روی آنها سرمایه گذاری کرد.

وی تصریح کرد: تحریم‌هایی که بعد از سال  88 اعمال شد، و در سال 89 و 90 اوج گرفت نتیجه پیام امیدی بود که در فتنه سال 88 به دشمن داده شد که می‌توان از این طریق به نظام، مردم و سفره مردم را دچار مضیقه و تنگنا کرد تا اینکه بر نظام فشار بیاید و عقب نشینی کند. تحولات سال 92 به بعد که بخشی از حکومت به مذاکره با امریکا اصرار داشت تحت تاثیر آن فشارها و کدی بود به غرب ارسال شد و غرب آن کد را به خوبی دریافت کرد و  فشارها را اعمال کرد.

 این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: با وجود اینکه این از نظر عقلی و منطق سیاسی کار قابل قبولی نیست کسانی که به نوعی علیه یک نظام کار کردند و فعالیت داشتند و یا در مقابل آن فتنه و فعالیت سکوت کردند امروز در عرصه فعالیت سیاسی حضور داشته باشند و یک بخشی از قدرت اجرایی کشور را در اختیار بگیرند و کمتر کشوری چنین موضوعی را می پذیرد ولی متاسفانه در کشور ما با قاعده مردم سالاری این اتفاق افتاد و هنوز این آقایان طلبکار هم هستند و با موضع طلبکارانه با نظام و جامعه برخورد می کنند و ادعا دارند حرف آنها درست است و باید با دشمن تعامل و مذاکره کرد.

برزگر ادامه داد: خوشبختانه نظام اسلامی قرص و محکم ایستاده است و اجازه تعامل به دشمن را نمی‌دهد چرا که یکبار در قضیه برجام این را امتحان کردند و موضع خود را خواستند به پیش ببرند و نظام هم حمایت کرد ولی همانگونه که پیش بینی شد طرح آنها جلو نرفت و با شکست سنگینی مواجه شد و لذا نظام دیگر با منطق عقلانی اجازه نمی‌دهد دوباره در حوزه‌های موشکی و هسته‌ای و غیره به سراغ مذاکرات بروند و به دشمن امتیازی بدهند که ضررهای جبران ناپذیری را به کشور وارد می‌کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اهمیت گرامیداشت حماسه نهم دی ماه، گفت: گرامیداشت حماسه 9 دی مبنای منطقی دارد، و این دستور قرآن است که «و ذکرهم بایام الله»، 9 دی قطعا یوم الله است چرا که با 6 ماه آشوب و بی اعتمادی و فضای رسانه ای که شکل گرفته بود امکان نداشت این اتفاق بیفتد و این خداوند و اراده الهی بود که دل‌های مردم را تحریک کرد و غیرت آن‌ها را به جوش آورد تا این حماسه را خلق کنند و این روز از مصادیق یوم الله است که باید گرامی داشته شود، همچنین گرامیداشت حماسه 9 دی ماه مبنای عقلی نیز دارد و نقطه عطفی در تاریخ کشور است و هر ملتی نقطه عطف تاریخی و افتخارات خود را گرامی می‌دارد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.