شناسه : 24312364
بانوی فعال اجتماعی استان یزد:

فرزندان خانواده‌های آسیب دیده اجتماعی را دریابیم/ معتادان و بیماران ایدزی یزد در بن بست اشتغال


بانوی فعال اجتماعی استان یزد در مورد فرزندان خانواده های بیماران ایدزی و معتادان یزدی هشدار داد.

به گزارش یزد آوا؛ آمارها از افزایش ابتلای بیماران ایدزی به ویژه درزنان یزدی حکایت دارد و اعتیاد در رتبه های نخست آسیب های اجتماعی یزد قرار دارد.

 مولاوردی معاون رییس جمهور در امور زنان در سفر به یزد از ابلاغ طرح تشکیل ستاد مقابله با آسیب های اجتماعی به همه دستگاههای اجرایی خبر داد و برنامه ششم توسعه نیز به دنبال تحقق کاهش 25 درصدی آسیب های اجتماعی است.

اولین سئوالی که ذهن هر فعال اجتماعی دردمندی را به خود مشغول می کند وضعیت بد فرزندان این خانواده هاست که با توجه به انزوای اجتماعی و فقر اقتصادی خانواده در حال رشد هستند و در معرض آسیب قرار دارند.

*تنها مؤسسه مردم نهاد در زمینه حمایت از معتادان بهبودیافته و بیماران ایدزی یزد

صدیقه شهسواری مدیر مؤسسه مردم نهاد پیام روشنی و یکی از فعالان اجتماعی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو بیان کرد: بیش از 15 سال است که پس از بازنشستگی یک مؤسسه مردم نهادی را با اخذ مجوز از استانداری ویژه حمایت از خانواده های معتادان و بیماران ایدزی در یزد به همراه دیگر اعضای دغدغه مند ایجاد کردیم.

وی افزود: مؤسسه پیام روشنی تنها سازمان مردم نهادي است كه در زمينه حمايت از مبتلايان به ايدز در استان يزد فعاليت مي كند و قریب به 100 بيمار مبتلا به ايدز را به همراه خانواده هايشان تحت پوشش قرار داده و كارگاهي براي اشتغال افراد تحت پوشش با همکاری اين مؤسسه در زمینه خیاطی و قالی بافی راه اندازی شده است.

*تنها مشکل آسیب دیدگان اجتماعی فقر اقتصادی در بن بست انزوای اجتماعی

این بانوی فعال اجتماعی تصریح کرد: پس از یک دهه کار آموزشی و پژوهشی و ارتباط با خانواده های معتادان بهبودیافته و بیماران ایدزی به این نتیجه رسیدیم که بزرگترین مشکل آنان نداشتن کار به دلیل طرد از جامعه و انزوای اجتماعی است در حالی که نباید فراموش کنیم که فرزندان این افراد به عنوان نسل فردا در حال رشد هستند.

*فرزندان خانواده های آسیب دیده اجتماعی را دریابیم

شهسواری هشدار داد : فرزندان خانواده های معتادان یزد در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند و به دلیل فقر اقتصادی با مشکلات معیشتی و بهداشتی روبرو می شوند که مسئولان باید ایجاد اشتغال برای توانمند سازی اینگونه خانواده ها را در اولویت طرح های حمایتی خود از خانواده های آسیب دیدگان اجتماعی قرار دهند.

وی بیان کرد: برخی از زنان به دلیل طلاق و نیز ابتلا به بیماری ایدز بر اثر اعتیاد همسرانشان دیگر توان کارکردن هم ندارند در حالی که فرزندانی در کنار خود دارند که از هیچ منبعی به این آنان کمک نمی شود و رسانه ها می توانند نگاه مردم و دولت را به این سمت جلب کنند.

*ایجاد اشتغال برای 25 معتاد بهبودیافته و بیماران ایدزی یزد

مدیر مؤسسه پیام روشنی در خصوص اقدام این مؤسسه در ایجاد اشتغال برای معتادان بهبود یافته و مبتلایان به ایدز گفت: بیش از دو سال است که کارگاه خیاطی و قالیبافی برای این قشر راه اندازی کردیم با توجه به بازدیدی که از تهران انجام شد یک کارگاه بزرگتر به صورت سوله از سوی شورای مبارزه با مواد مخدر استان یزد در اختیار ما قرار گرفت.

شهسواری افزود: هم اکنون 25 نفر اعم از زن و مرد در حال کار هستند و توانستند با کرکردن و کسب درآمد به اجتماع برگردند و خانواده خود را نجات دهند.

وی تصریح کرد: در صورت حمایت دیگر مؤسسات مردم نهاد برای هم افزایی و افزایش مشارکت می توان افراد بیشتری را تحت حمایت اقتصادی قرار داد.

این بانوی فعال اجتماعی در پاسخ به این سئوال که آیا دولت و دیگر تشکل ها در زمینه اشتغال اینگونه افراد اقداماتی را انجام داده اند؟اظهار کرد: تا کنون مشاهده نکرده ام که فرد یا گروهی در زمینه ایجاد اشتغال معتادان و بیماران ایدزی فعالیتی انجام داده باشد و با تغییر نگاهها و هشدار نسبت به این موضوع به مردم و مسئولان، بسیاری از مشکلات اشتغال این قشر مظلوم جامعه حل می شود.

انتهای پیام /




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.