شناسه : 23463983
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی:

لایحه توسعه مدارس خصوصی کانال ورود فرهنگ بیگانه است/ بی‌توجهی مجلس در تصویب لایحه تأسف‌بار است


نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: لایحه‌ای که اخیراً در هیات دولت تنظیم و با کمال تأسف در مجلس بدون مطالعه تصویب شد و اکنون در شورای نگهبان به سر می‌برد، برای افراد سابقه‌دار در تعلیم و تربیت و امثال بنده دغدغه‌آفرین است.

به گزارش یزد آوا به نقل از صبح توس، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در آئین زنگ نماز که ظهر امروز در مدرسه امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، گفت: امیدوارم سال تحصیلی دانش‌آموزان به برکت نماز و عبادت خدا، آمیخته با بندگی و عبودیت ذات مقدس پروردگار باشد چراکه نتیجه همه آموزش‌ها و آموختن‌ها بنده‌سازی برای خدا و ارتقا و تکامل در خط عبودیت ذات مقدس پروردگار است.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان باید به این نکته توجه داشته باشند که تحصیل و علم و طی مسیر کمال و ظهور آثار نخبگی هنگامی در مسیر کمال قرار می‌گیرد که آمیخته با عبودیت و دلدادگی به خدا باشد، تصریح کرد: این مسیر باید ممزوج با معنویتی باشد که در خط بندگی و اطاعت خدا و انجام واجبات و دارا بودن عفت کامل همراه شود و در این هنگام شما به‌عنوان یک عنصر موفق در زندگی شخصی و در عرصه جامعه و نظام عنصری، نقش‌آفرین خواهید بود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: اگر آموزش‌وپرورش به‌صورت آموزش‌وپرورش سکولار درآید و درس خواندن‌ها صرفاً در جهت متخصص شدن و پیگیری و رشد و تعالی آموزش‌های تجربی و جدا از معنویت دینی و اخلاص عبودیت باشد، نتیجه‌بخش نخواهد شد و خوشبختی نمی‌آورد.

آیت‌الله علم‌الهدی سرآغاز سال تحصیلی با زنگ نماز را به معنای آمیختگی و ممزوجیت علم‌آموزی با عبودیت و بندگی خدا دانست و خاطرنشان کرد: معنای همه این آموزش‌ها در عرصه تعلیم و تربیت بنده‌سازی برای خداست که امیدواریم این عبودیت و بندگی خدا را هم در حوزه آموزگاران و مسؤولان و هم در حوزه دانش‌آموزان دختر و پسر در حوزه‌های عفت، عصمت، حجاب و رعایت ارزش‌های دینی و حفظ هنجارهای اسلامی شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه باید تعلیم و تربیت و آموزش‌وپرورش در کشور به‌عنوان نمونه برجسته در جهان اسلام باشد، افزود: باید این حقیقت را به نمایش بگذاریم که یک نظام حاکمیت ولایی و دینی و اسلامی در انسان‌سازی و پرورش انسان‌ها نقش و اهمیت زیادی دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور در مجتمع امام رضا (ع) گفت: قاعده این بود که تولیت آستان قدس در این مراسم حضور پیدا می‌کردند و اقامه زنگ نماز به‌وسیله ایشان صورت می‌گرفت و از نزدیک با جریان مجتمع آشنا می‌شدند و در برابر نظرات و گزارش‌ها نظرات خود را ابراز می‌کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی از نماینده وزارت آموزش‌وپرورش خواست مجتمع امام رضا (ع) را به‌عنوان الگویی به وزیر آموزش‌وپرورش معرفی کند و هشدار داد: لایحه‌ای که اخیراً در هیات دولت تنظیم و با کمال تأسف در مجلس بدون مطالعه تصویب شد و اکنون در شورای نگهبان به سر می‌برد، برای افراد سابقه‌دار در تعلیم و تربیت و امثال بنده دغدغه‌آفرین است.

وی ادامه داد: برخلاف اینکه می‌گویند من در این زمینه‌ها تخصص ندارم اما اگر بنده تخصصی هم داشته باشم، تخصص تعلیم و تربیت دارم چراکه قوی‌ترین دانشگاه‌های انقلابی کشور را راه‌اندازی و 23 سال آن را مدیریت کردم و به‌سختی می‌توان کسی در این توان و ظرفیت پیدا کرد و نباید این تصور ایجاد شود که اگر کسی امام‌ جمعه شهری شد نسبت به سایر مسائل فاقد تخصص است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی به دانشگاه امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: عده‌ای در ابتدای تأسیس این دانشگاه اصرار می‌کردند که این دانشگاه پولی باشد اما ما مخالفت کردیم چراکه معتقد بودیم استعدادهای شکوفا و درخشانی در اقشار و مناطق محروم وجود دارد، چراکه فقر و محرومیت را لمس کرده‌اند و از استعداد بالایی برخوردارند و اگر در رأس تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های نظام قرار گیرند می‌توانند نظام را در جهت انقلاب هدایت کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: اگر این دانشگاه پولی می‌شد از روستاهای فقیرنشین کویر، استعدادهایی شکوفا نمی‌شد و برپایی چنین مدارسی در مناطق محرومی مثل خواجه ربیع به خاطر این است که استعدادهای برجسته در این قشر به‌مراتب بسیار بیشتر از اقشار دیگر است.

وی گفت: لایحه اخیر دامنه مدارس خصوصی را توسعه می‌دهد اما مخالفت ما با تشکیل مدارس غیرانتفاعی به‌ این‌علت بود که آموزش‌وپرورش و رشد و کمال را در قشر مرفه جامعه منحصر نکنیم و اگر نتیجه این لایحه و مصوبه مجلس این باشد که مدارس امام رضا(ع) زیاد شود، سعادت است اما من شنیده‌ام از جمله کسانی که برای مدرسه امتیاز گرفته‌اند، شرکت آل.جی و شرکت‌های تجاری بوده‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری هشدار داد: اگر این مصوبه فضایی را باز کند که جریان‌های اقتصادی و شرکت‌های تجاری امتیاز مدرسه بگیرند و آن‌ها کانالی بشوند برای ورود فرهنگ بیگانگان به جامعه ما و تعلیم و تربیت و آموزش‌وپرورش ما در راستای توسعه تجارت و ثروت برای بازرگانان و تجار شود، دغدغه‌آفرین و دلواپس‌کننده است.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: ما امید داشتیم در مجلس لایحه‌ها و موادی اضافه شود که باوجود کم کردن بار اقتصادی و هزینه‌ای دولت از اینکه کانالی برای ورود فرهنگ اجانب و بیگانگان در مسیر آموزش‌وپرورش شود، جلوگیری کنند اما متأسفانه در مجلس توجهی نشد و روی این لایحه کار نکردند.

وی خاطرنشان کرد: مجلس می‌خواست بار هزینه وزارت خانه را سبک کند اما این دغدغه و اضطراب در اقشار روحانی که دستی بر آموزش‌وپرورش و تعلیم و تربیت دارند موجود است.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.