شناسه : 23063387
مدیرانی که فقط یک طرف غش می کنند

مدافعان کنسرت، تعطیلی سینماهای یزد را نمی‌بینند!؟


علی رغم وجود معضلات فرهنگی متعدد در استان متاسفانه مسئولان توجه خود را معطوف به بحث کنسرت‌ها کرده‌اند به طوری که برگزاری و یا لغو یک کنسرت‌ در یزد بسیار خبر ساز می‌شود اما تعطیلی گسترده سینماها و وضعیت نامطلوب هنر هفتم در سال های گذشته گوشه‌ای از توجه مسئولین را نیز به خود جلب نکرده است.

به گزارش یزد آوا به نقل از آوای‌اقتصاد، سینماها به عنوان یک ابزار فرهنگی غنی می توانند در زمینه پرکردن اوقات فراغت و تفریح سالم و سازنده برای جوانان جامعه موثر واقع شوند.
 
اما این ابزار فرهنگی سال‌هاست که به حال خود رها شده و چراغ سینماها در شهرستان‌ها یکی پس از دیگری در حال خاموش شدن است و مسئولین مربوطه نیز دغدغه‌ای برای بهبود شرایط این صنعت فرهنگی ندارند. ريزش مخاطبان سينما و از سوي ديگر فرسودگي بسياري از سالن ها باعث شده، اين سينماها به سالن هايي متروکه مبدل شوند.
 
سالنهای سینما نیز مانند پارک ها، کتابخانه ها و دیگر مکان های فرهنگی یکی از اماکن عمومی است که هم به لحاظ فرهنگی و هم به لحاظ تفریحی می توانند اوقات فراغت مردم را پر کنند اما این ابزار فرهنگی تفریحی در سایه غفلت و بی توجهی مسئولین روزهای بدی را می‌گذراند.
 
در استان یزد با بیش از یک میلیون نفر جمعیت نیز سینماها روزهای بحرانی خود را طی می‌کنند به طوری که سه سینما از پنج سینمای موجود در استان تعطیل و حتی تغییر کاربری یافته‌اند و دو سینمای فعال نیز درگیر مشکلات خاص خود هستند. 
 
اوضاع سینماها در شهرستان‌ها به مراتب بسیار بدتر از مرکز استان است. طبق گفته «فهیمه سهیلی‌راد» رئیس اداره امور سینمایی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از یازده شهرستان یزد تنها چهار شهرستان (بافق، میبد، اردكان و ابركوه) دارای سالن سینما هستند و هفت شهرستان دیگر بی‌نصیب از این تفریح سالم هستند.
 
گفتنی است از آن چه به عنوان سالن سینما در این شهرستان‌ها نام برده می‌شود؛ اغلب سالن‌های آمفی تئاتری هستند که با تغییر کاربری و تجهیزات پخش فیلم از آن‌ها به عنوان سالن سینما نام برده می‌شود و جالب آن که این سالن‌ها برای مراسم‌های دیگر نیز استفاده می‌شود و در واقع سالن های چند منظوره هستند.
 
 
سینما که امروزه یکی از عمومی‌ترین و محبوب‌ترین تولیدات هنری را ارائه می‌کند، از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این جایگاه ویژه، هم به سبب کثرت رجوع و طرفداری عمومی از آن و هم به دلیل میزان اثرگذاری آن در مقایسه با دیگر اقسام هنر، به سینما اختصاص یافته است اما علی رغم اهمیت و جایگاه این ابزار فرهنگی مسئولان استان دغدغه‌ حل مشکلات و معضلات این صنعت را ندارند. از این رو می توان گفت وضعیت نامطلوب سینماها در یزد حاکی از بی توجهی مسئولان و ناآشنا بودن آنها به تاثیر سینما در زندگی مردم مربوط می‌شود.
 
علی رغم وجود معضلات فرهنگی متعدد در استان متاسفانه مسئولان توجه خود را معطوف به بحث کنسرت‌ها کرده‌اند به طوری که برگزاری و یا لغو یک کنسرت‌ در یزد بسیار خبر ساز می‌شود اما تعطیلی گسترده سینماها و وضعیت نامطلوب هنر هفتم در سال های گذشته گوشه‌ای از توجه مسئولین را نیز به خود جلب نکرده است.
 
به طور کلی عملکرد مسئولان فرهنگی استان  نشان داده است که آن ها نسبت به مسائل فرهنگی کم توجه یا بی توجه هستند و تفریح و نشاط جوانان را به رفتن به کنسرت خلاصه کرده‌اند.
 
مسولین مدعی که عدم برگزاری کنسرت را عامل بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی چون اعتیاد و ایدز می‌دانند از ابزارهای فرهنگی بزرگ‌تری و جذاب‌تری چون سینما غافل هستند که این موضوع حاکی از آن است که مدافعان برگزاری کنسرت دغدغه تفریح و نشاط جوانان و مردم را ندارند بلکه اهداف سیاسی و لجبازانه خاص خود را دنبال می‌کنند.
 
مسئولان باوجدان که دغدغه تفریحات سالم و مسال فرهنگی استان را دارند باید بدانند که سینما نسبت به سایر ابزارهای فرهنگی جامعیت و علاقه‌مندان بیشتری داشته و بسیاری از حاشیه‌های کنسرت را ندارد از این روست که کارشناسان معتقدند که باید در زمینه فرهنگی، صنعت سینما در اولویت کاری مسئولین قرار گیرد.
 
انتهای پیام/



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.