شناسه : 36425242
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد:

مشکل از تصفیه‌خانه شاهدیه نیست؛ اقدامات بعد از تصفیه انجام نشده است


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد در واکنش به هجوم پشه‌ها به شهرهای شاهدیه و زارچ گفت: کارهایی که بعد از تصفیه باید انجام گیرد، به دلایل مختلف به درستی انجام نشده است.

به گزارش یزد آوا، هر سال عمدتا در فصل بهار شهرهای شاهدیه و زارچ به صورت غیرمتعارف مورد هجوم پشه قرار می‌گیرند و این مسئله باعث آزردگی شهروندان این 2شهر شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد در رابطه با هجوم پشه‌ها به شاهدیه و زارچ در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهار کرد: امیدواریم با اقداماتی که انجام شده و تصمیماتی که گرفته شده است در سال‌های بعد این مشکل به طور کامل حل شود.

علی اسلامی با اشاره به اینکه وجود تصفیه‌خانه فاضلاب در نزدیکی این دو شهر باعث شده که شرکت آب‌و‌فاضلاب در افکارعمومی منطقه به عنوان مقصر اصلی معرفی و شناخته شود، خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که روز شنبه با حضور فرماندار و اعضای شورای اسلامی زارچ و شاهدیه، بخشدار زارچ، شهرداران و امام جمعه این دو شهر، رییس سازمان محیط‌ زیست و مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد برگزار شد، بنده توضیح دادم که مشکل از تصفیه‌خانه فاضلاب نیست؛ چرا که تصفیه‌خانه فاضلاب یک محدوده بسیار مشخصی داشته و کاملا کنترل شده است.

وی با اشاره به اینکه بحث تصفیه فاضلاب بحثی کاملا علمی هست و در همه شهرهای کشورها نیز در حال اجرا است، تصریح کرد: مشکل از تصفیه فاضلاب نیست؛ مشکل اساسی وجود حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هکتار تالابی هست که در زیرپای تصفیه خانه ایجاد شده و محل مناسبی برای تولیدمثل و رشد پشه است؛ تا زمانی‌که این تجمع آب در منطقه وجود داشته باشد، هر اقدامی هم صورت گیرد، این مشکل به طور کامل حل نخواهد شد.

این مقام مسئول افزود: مشکل این است که در حقیقت کارهایی که بعد از تصفیه باید انجام گیرد، به دلایل مختلف به درستی انجام نشده است، اگر این مسائل و تکالیف انجام شود مشکل حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه مسئولیت شرکت آب و فاضلاب جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن است، گفت: بعد از تصفیه آب در اختیار شرکت آب منطقه‌ای قرار می‌گیرد که این شرکت بر اساس قانون و مقررات آن‌را تخصیص می‌دهد؛ تخصیص پساب‌هایی که در آنجا ایجاد شده به دو شرکت واگذار شده است؛ برای انتقال پساب اخطارهای لازم به هردو مشترک داده شده و امیدواریم تا پایان سال‌جاری منتقل شود.

اسلامی تصریح کرد: در جلسه روز شنبه مصوب شد که بحث انتقال آب با سرعت صورت گیرد، شرکت آب‌و‌فاضلاب نیز مکلف شد که سمپاشی‌ها را وسعت و شدت ببخشد؛ کمیته‌ای تشکیل شود که کانون‌های دیگر تولید و افزایش پشه را شناسایی و از بین ببرند؛ سهمیه بودجه مناسبی هم به شهرداری‌های منطقه داده شود تا فضای سبز را توسعه داده و در نهایت مشکل حل شود.

وی با اشاره به اینکه بعد از آنکه تجمع آب از بین برود، قطعا دیگر مشکل وجود نخواهد داشت، اذعان کرد: درحال حاضر به صورت گسترده و به روش‌های مختلف منطقه را سمپاشی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد افزود: شرکت آب‌و‌فاضلاب با همه توان در جهت رفع این مشکل تلاش خواهد کرد تا با اقداماتی که انجام خواهد داد این مشکل برای همیشه حل شود.

انتهای پیام/3857




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.