شناسه : 17598986
مدیرحوزه علمیه استان یزد:

مؤمنین محدّث کلید خنثی‌ساز نقشه‌های شوم دشمنان داخلی و خارجی/ شاخصه‌های مؤمن انقلابی


مدیرحوزه علمیه استان یزد با اشاره به این سخن امام رضا(ع) که من دوست دارم مؤمن، «محدّث»باشد، گفت:مشکل کنونی کشور متأسّفانه وجود آدم های بعضاً بی‌خیال وسهل‌اندیشی هستند که با وجود در اقلّیّت بودن اما فعّالند و حرف های باطل خود را مینویسند و میگویند و تکرار می کنند و...

به گزارش یزد آوا به نقل از حوزه علمیه استان یزد، حجت الاسلام و المسلمین محمد شمس ظهر امروز بعد از نماز ظهر و عصر در جمع کارمندان حوزه علمیه استان یزد در مدیریت حوزه علمیه استان یزد با اشاره به حدیثی از امام رضا(علیه السّلام) در خصوص شاخصه های مومن انقلابی واقعی اظهار داشت: امام رضا (علیه السّلام) می فرمایند: «عَنْ عُبَیْدِ بْنِ هِلَالٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا الْحَسَنِ الرِّضَا (ع) یَقُولُ إِنِّی أُحِبُّ أَنْ یَکُونَ الْمُؤْمِنُ مُحَدَّثاً قَالَ قُلْتُ وَ أَیُّ شَیْ‏ءٍ الْمُحَدَّثُ قَالَ الْمُفَهَّمُ» عبید بن هلال می گوید: شنیدم که امام رضا (علیه السّلام) فرمودند: من دوست دارم مؤمن، «محدّث» باشد، پرسیدم: «محدّث» چیست؟ فرمودند: بسیار فهمیده و دانا.»
 
مدیر حوزه علمیه استان یزد در تشریح این روایت امام رضا(علیه السّلام) ادامه داد: همانگونه که مقام معظم رهبری می فرمایند، مشکل کنونی کشور متأسّفانه وجود آدم های بعضاً بی‌خیال و سهل‌اندیشی هستند که با وجود در اقلّیّت بودن در مقابل انبوه عظیم جمعیّت انقلابی و آگاه و بصیر کشور اما فعّالند و حرف های باطل خود را مینویسند و میگویند و تکرار میکنند و دشمن هم بعضاً به اینها کمک می کند اما جوانان مؤمنِ انقلابیِ خوش‌روحیّه‌ و باانگیزه‌ی که دارای احساس عزّت‌به‌نفس و متدیّن که به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه این کشور محسوب می شوند باید بابصیرت و عمّارگونه این نقشه های دشمنان داخلی و خارجی را خنثی کنند.
 
استاد حوزه علیه استان یزد ادامه داد: بنده معتقدم مومن فهیمیده و با بصیرت طبق گفته امام رضا(علیه السّلام) کسی است که علاوه بر مؤمن بودن به مبانی انقلاب، نظام و فرهنگ اسلامی، به استقلال فکری، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی کشور نیز ایمان داشته باشد.
 
وی گفت: طلاب، حزب‌اللّهی ها، مردمان مؤمن، مسئولان باتعهّد کارهای خوبی را تاکنون برای مقابله با نقشه های شوم دشمنان داخلی و خارجی انجام داده اند اما همانگونه که بارها رهبری نیز تاکید کرده اند بیش از اینها باید در کشور کار شود و این کار وظیفه افراد خوش ذوق، متعهد، انقلابی و فهمیده است.
 
حجت الاسلام و المسلمین شمس در بخش دیگر صحبت های خود با اشاره به روایت دیگری از امام رضا(علیه السّلام) در خصوص زنده کنندگان امر اهل بیت گفت: امام رضا(علیه السلام) می فرمایند: «رَحِمَ اللهُ عَبْداً أحْیی أمْرَنا، قیلَ: كَیْفَ یُحْیی أمْرَكُمْ؟وَ قالَ علیه السلام : یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا وَیُعَلِّمُها النّاسَ. یعنی رحمت خدا بر كسی باد كه أمر ما(مكتب اهل بيت و تشيع) را زنده نماید، سؤال شد: چگونه؟ حضرت پاسخ دادند: علوم ما را فرا گیرد و به دیگران بیاموزد» بنابراین طلاب و روحانیون که زنده کننده امر اهل بیت هستند مورد رحمت حضرت نیز می باشند.
 
مدیر حوزه علمیه استان یزد تصریح کرد: در ادامه این روایت حضرت می فرمایند: اگر كسى علم را به خاطر اين بياموزد كه با افراد سبك مغز مجادله و ستيز کند و به دانشمندان آل محمد (صلى الله عليه و آله و سلم ) افتخار و برترى جويى كند و ادعاى امامت ناحق نموده و در پرتو علم خود، مردم را به سوى خويش فرا خواند، اهل دوزخ است. ولى اگر آموختن علم به اين خاطر نباشد، خدا او را رحمت نمايد، زيرا اين امر سبب زنده شدن ولايت و (استحكام ) شيوه و برنامه ما مى شود.
 
وی عنوان کرد: راى می گويد به امام رضا(علیه السّلام) عرض كردم: اى فرزند رسول خدا (صلّى الله عليه و آله و سلّم ) براى ما از امام صادق (عليه السّلام) نقل كرده اند كه فرمود: «من تعلم علما ليمارى به السفهاء، او يباهى به العلماء، او ليقبل بوجوه الناس اليه فهو فى النار. یعنی (هر كسى علمى را به اين خاطر بياموزد كه با علم خود با افراد سفيه و احمق مجادله و ستيز كند، يا با علم خود بر دانشمندان افتخار كند، يا مردم را متوجه خود نمايد، مجازات چنين شخصى آتش دوزخ است». امام رضا (عليه السلام) در پاسخ فرمودند: جدم راست گفت، آيا مى دانى منظور از سفيهان در اين سخن چه كسانى هستند؟، عرض كردم: نه نمى دانم. امام فرمودند: منظور داستان سرايان مخالف ما هستند. سپس فرمودند: آيا مى دانى منظور از دانشمندان چه كسانى هستند؟ گفتم: نه اى فرزند رسول خدا (صلّى الله عليه و آله و سلّم). فرمودند: منظور علماى آل محمد (صلّى الله عليه و آله و سلّم) هستند كه خداوند اطاعت و دوستى از آنها را واجب كرده است. سپس فرمودند: آيا مى دانى مردم را متوجه خود سازد چيست؟ گفتم: نه، نمى دانم. فرمودند: سوگند به خدا، منظور از آن ادعاى امامت بدون حق است.
 
مدیر حوزه علمیه استان یزد با بیان اینکه ریشه دار بودن اعتقاد به مهدی و منجی، موجب آماده بودن مردم اعصار گوناگون برای پذیرش و تبعیت وی شده و می شود افزود: از همین رو، مفهوم منجی موجب سوءاستفاده فریبکاران و شیادانی شده است که در طول تاریخ با ادعاهای دروغین، خود را مهدی یا از یاران او معرفی کردند تا از رهگذر عقیده پاک مردم به نیات آلوده خویش دست یابند که داعش نیز در زمان کنونی یکی از همین مدعیان دروغین محسوب می شود و تا همه نشانه های ظهور نمایان نشود هرگروه و فردی که ادعای مهدویت کند کذّاب است.
 
انتهای پیام/ع



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.