شناسه : 17096352
رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد مطرح کرد

نامه رهبری به جوانان غربی؛ اسناد طراحی پایه‌های تمدن اسلامی/ پیاده‌روی اربعین، مانور آمادگی نیروهای انسانی برای یاری امام زمان(عج)


رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد با اشاره به دو نامه رهبری به جوانان غربی خاطرنشان کرد: نامه‌های رهبری به عنوان سندهای طراحی پایه های تمدن اسلامی ثبت و ضبط خواهند شد و شاید چند دهه طول بکشد تا آثار این سندها در تاریخ به عنوان اسناد تاریخی و به گونه ای در پژوهش‌های اسلام شناسی خودش را نشان بدهد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا ابویی در گفتگو با خبرنگار یزد آوا ضمن تسلیت اربعین حسینی، با اشاره به آیه 24 سوره توبه که «قُلْ إِن كَانَ آبَاؤُكُمْ وَأَبْنَآؤُكُمْ وَإِخْوَانُكُمْ وَأَزْوَاجُكُمْ وَعَشِيرَتُكُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ كَسَادَهَا وَمَسَاكِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَيْكُم مِّنَ اللّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِي سَبِيلِهِ فَتَرَبَّصُواْ حَتَّى يَأْتِيَ اللّهُ بِأَمْرِهِ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ» به این معنی که «اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و زنانتان و، خويشاوندانتان و اموالی که اندوخته ايد و تجارتی که از کساد آن بيم داريد، و خانه هايی که بدان دلخوش هستيد برای شما از خدا و پيامبرش و جهاد کردن در راه او دوست داشتنی تر است ، منتظر باشيد تا خدا فرمان خويش بياورد و خدا نافرمانان را دوست ندارد» یکی از شاخصه‌های ایمان را محبت به اهل بیت و خاندان پیامبر(ص) عنوان کرد و ادامه داد: امام باقر(ع) در حدیثی دين را مساوی با حب و عشق دانسته و فرمودند:«هل الدين الا الحب؟ الدين هو الحب و الحب هو الدين.».

اربعین نقطه اوج و کمال در عرض ارادت به خاندان پیامبر(ص)

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد با بیان اینکه در زمان ما یکی از مهم‌ترین نمادهای محبت به اهل بیت(ع) عزاداری‌های سیدالشهدا(ع) است، ادامه داد: این عزاداری ها برخاسته از ارادت قلبی همه مسلمانان مخصوصا شیعیان به ساحت اهل بیت(ع) است.

حجت الاسلام و السملیمن ابویی اربعین را درمیان همه عزاداری‌های ابا عبدالله(ع) یک نقط اوج و کمال در عرض ارادت به خاندان پیامبر (ص) دانست و یادآور شد: زیارت اربعین یکی از شاخصه‌ها و نمادهای مهم بازتاب ایمان است به گونه‌ای که یکی از 5 ویژگی مومن برشمرده شده و اربعین می‌تواند پیام ویژه ای برای همه مسلمانان در همه اعصار باشد.

بازگشت اهل بیت به کربلا در اربعین؛ مهمترین دستاورد قیام کربلا

وی با بیان اینکه فلسفه بازگشت اهل بیت به کربلا در اربعین آنچنان که در روایات آمده می‌تواند مهمترین دستاورد قیام کربلا باشد، تصریح کرد: بازگشت اهل بیت به کربلا همانطور که در سخنان معظم رهبری هم وجود دارد اگر اینگونه تعبیر شود که بازگشت  آن‌ها برای رفع دلتنگی و زیارت و عزاداری بوده است خیلی سطحی نگری است و نبایستی افعال اهل بیت و تدبیر امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) را حمل بر کارهای ظاهری کرد که گاهی در میان ما رواج دارد .

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان با تأکید بر اینکه اهل بیت(ع) در حقیقت بنیان و طرح گسترده حاکمیت اسلام را بر جهان طراحی کرده و پیگیری می‌کند، ادامه داد:امام حسین(ع) نه فقط برای اینکه در برابر یزید قیام کند که اساس قیام ایشان بر ریشه کنی ظلم است نه ریشه کنی یزید و با توجه به روایتی از پیامبر که کسی که تنها تماشاگر نظام سلطه باشد و بی تفاوت باشد به عذاب الهی دچار خواهد شد و جایگاه مسلمان بی تفاوت در طرح نظام اسلامی آتش است.

دکتر ابویی با اشاره به بیانات چند سال پیش  مقام معظم رهبری گفت: برای حرکت به سمت تمدن جهانی اسلام  که در حقیقت نظام نهایی است که حضرت ولی عصر آن را اداره خواهند کرد مراحلی را باید پشت سر گذاشت که یکی از آن بحث انقلاب است که اکنون 36 سال از از بنیان انقلاب گذشته است.

نامه‌های رهبری به جوانان غربی؛ اسناد طراحی پایه‌های تمدن اسلامی

وی با اشاره به دو نامه رهبری به جوانان غربی خاطرنشان کرد: نامه‌های رهبری به عنوان سندهای طراحی پایه های تمدن اسلامی ثبت و ضبط خواهند شد و شاید چند دهه طول بکشد تا آثار این سندها در تاریخ به عنوان اسناد تاریخی و به گونه ای در پژوهش‌های اسلام شناسی خودش را نشان بدهد.

حجت الاسلام ابویی افزود: همانگونه که نامه‌هایی که پیامبر به سران قبایل وحکومت‌ها می نوشتند به عنوان اسناد مکاتیب الرسول است و یک نوع طراحی ایدئولوژی و بنیان عقیدتی اسلام را اشاعه می دادند، نامه های رهبری هم جایگاه و اثر خودش را در تاریخ خواهد گذاشت.

وی مرحله دوم بعد از طراحی انقلاب اسلامی را بحث نظام اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: در این مرحله باید یک سیستم، مجموعه و ساختاری طراحی شود  که در آن اعتقاد، کارایی، نظم، فرایند توسعه و عدالت و همه آنها جایگاه خودش را داشته باشد که بایستی اندیشمندانه پایه ریزیشود و توسعه علوم اسلامی که رهبری بر آن اصرار دارند به نوعی مهندسی نظام اسلامی است که الان در جریان است.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان مرحله دیگر در حرکت به سمت تمدن جهانی اسلام را دولت اسلامی دانست و تأکید کرد: این دولت اسلامی است که می تواند یک کشور اسلامی به پهنای جغرافیا و همه کره خاکی  ایجاد کند و نهایتا این کشور می تواند تمدن اسلامی را در عالم نمود بدهد و به ظهور بنشاند.

اربعین یادآور وظیفه امت اسلامی در برپایی حکومت حق و عدل و مبارزه با نظام سلطه

دکتر ابویی با تأکید بر اینکه نقش اربعین باید بیشتر روشن شود، گفت: بازگشت اهل بیت به کربلا در اربعین به یک معنا نشانه ‌گذاری برای محل تجمع اهل ایمان و کسانی هستند که به براندازی نظام سلطه باورمندند که جانمایی آن را اهل بیت نشان دادند.

وی افزود: بازگشت اهل بیت به کربلا در اربعین یادآوری این خاطره است که برپایی نظام اسلامی، حکومت حق و عدل و مبارزه با نظام سلطه این ارزش را دارد که حتی از جان امثال ابا عبدالله(ع)، فرزندان واصحابش هزینه شود و به شهادت برسند.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یادآور شد: بازگشت به کربلا این وظیفه را مدام به امت سلامی یادآوری می کند که وظیفه ما برپایی نظام اسلامی و حق، مقاومت اسلامی و برافکندن نظام اسلام است و این درس بازگشت امام سجاد(ع)، حضرت زینب(س) و کاروان اسرا به کربلا در روز اربعین است.

پیاده روی اربعین، مانور آمادگی نیروهای انسانی برای یاری امام زمان(عج)

وی ادامه داد: اگر این فرمول را تطبیق دهیم با روایت ظهور حضرت ولی عصر(عج) که پرچم های سیاه توسط عزاداران حسینی برافراشته می شود و تعدا زیادی از ایران و شرق به سمت عراق برای یاری امام زمان حرکت می کنند و اینکه  برای اولین سال‌هاست که نشان داده می شود که چگونه نیروی چند میلیونی همه منظم و با هویت و شناسنامه دار ظرف مدت کوتاه چند روزه ساماندهی و سازماندهی می‌شوند و حرکت می کنند و به سرعت خودشان را ولو پیاده (چون تجهیزات نمی‌تواند چنین لشکری را پشتیبانی کند) به میدان معرکه برسانند اینها همه  تمرین و مانور است .

حجت الاسلام والمسلمین ابویی پیاده روی اربعین را یک مانور آمادگی و ساماندهی نیروهای انسانی برای یاری حضرت ولی عصر(عج) در هنگام ظهور دانست و تصریح کرد: زیبا اینجاست که در روایات ظهور آمده که حضرت ولی عصر(عج) زمانی که ظهور می‌کنند خودشان را به نام اباعبدالله(ع) و منتقم خون ایشان معرفی می کنند و یکی از اهداف ظهور حضرت را انتقام خون ابا عبدالله اعلام  می کنند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص پیاده روی اربعین گفت: ایشان در مجموع این حرکت و رویداد بزرگ را حرکت تلفیقی ایمان و محبت که یک نوع شعار و شعور را به همراه دارد دانسته اند که یک نوع عقلانیت و در عین حال احساسات و عواطف سراسر محبت اهل بیت(ع)  را در خود دارد و در معرفی شیعه، حقانیت اهل بیت(ع)، اباعبدالله و حضرت مهدی(عج) به جهانیان مقدمه خوبی می تواند باشد.

انتهای پیام/

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.