شناسه : 37418805
رئیس اتحادیه صنف قصابان استان یزد:

نرخ هر دست کله‌پاچه، 130 هزار تومان/ قیمت گوشت در یزد پایین‌تر از استان‌های همجوار است


رئیس اتحادیه صنف قصابان استان یزد گفت: طبق آخرین نرخی که اعلام شده گوشت بره در واحدهای قصابی یزد به مبلغ 80 هزار تومان به فروش می‌رسد و و نرخ کله پاچه آماده و تمیزه شده بنا به اندازه آن از 95 هزار تا 130 هزار تومان است.

عل ملک ثابت در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، در خصوص قیمت گوشت در استان یزد گفت: طبق آخرین نرخی که اعلام شده گوشت بره در واحدهای قصابی یزد به مبلغ 80 هزار تومان به فروش می‌رسد که این قیمت از 22 آبان ماه تاکنون ثابت مانده است.

وی ادامه داد: گوشت شتر به صورت مخلوط 95 هزار تومان، گوشت گاو 65 هزار تومان، سیرابی 15 تا 25 هزار تومان، جگر با دل و قلوه هر کیلو 105هزار و کله پاچه آماده و تمیزه شده بنا به اندازه آن از 95 هزار تا 130 هزار تومان در قصابی‌ها عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف قصابان استان یزد با بیان اینکه هم اکنون هر کیلو دام زنده از 40 تا 43 هزا رتومان به فروش می‌رسد، ادامه داد: تفاوت قیمت در قصابی‌ها نسبت به فروشگاه‌ها به دلیل نوع گوشت است که معمولا گوشت عرضه شده در قصابی‌ها از دام‌های زیر 30 کیلوگرم است که قیمت بالاتری دارند و گوشت‌های عرضه شده در فروشگاه‌ها از بره‌های پرواری سنگین بالای 30 کیلو هستند.

ملک ثابت تصریح کرد: قیمت گوشت در استان یزد نسبت به استان‌هایی چون شیراز، اصفهان و قم تقریبا 10 درصد پایین‌تر است و در این استان‌ها گوشت بره با قیمت 90 هزار تومان عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه همچنان قدرت مردم در خرید گوشت پایین است، افزود: با توجه به اینکه هم اکنون در فصلی قرار داریم که بره‌های پرواری کشتار می‌شوند به نظر قیمت گوشت افزایش پیدا نمی‌کند، اما اگر دام سبک زیر 30 کیلوگرم بیایند و کشتار شوند قیمت کنونی ممکن است افزایش یابد.

انتهای پبام/

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.