شناسه : 8775128
امام جمعه موقت یزد:

نگاه تاریخی به غدیر به منزله به تاریخ سپردن دین است/ هیچ مسلمانی داعش و داعشیان را مسلمان نمی‌داند


امام جمعه موقت یزد گفت: جریان غدیر یک جریان اعتقادی است و نه تاریخی؛ و چنانچه کسی به این واقعه، تاریخی نگاه کند، ندانسته خط بطلان بر همه آموزه‌های دین کشیده است و دین را به موزه تاریخ سپرده است.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، حجت الاسلام محمدحسن معزالدینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه عظیم‌ترین حادثه بعد از بعثت پیامبر، جریان غدیر است، گفت: حادثه غدیر با هدایت بشر پیوند خورده است و تا انسانی در این عالم زنده است، غدیر هم زنده می‌ماند.

وی ادامه داد: جریان غدیر یک جریان اعتقادی است و نه تاریخی؛ و چنانچه کسی به این واقعه، تاریخی نگاه کند، ندانسته خط بطلان بر همه آموزه‌های دین کشیده است و دین را به موزه تاریخ سپرده است.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به قطعیت واقعه غدیر تصریح کرد: هیچ کس نمی‌تواند منکر غدیر شود و عالمان اهل تسنن نیز به آن اذعان دارند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مسئله غدیر، مسئله وحدت بخش مسلمین است و نباید به عاملی برای تفرقه شیعه و سنی تبدیل شود، باید به گونه‌ای عمل شود که تنش رفتاری ایجاد نشود و همه مسلمین با هم با درستی با هم رفتار کنند.

حجت الاسلام معزالدینی با بیان اینکه جهان اسلام گرفتار داعش شده است، گفت: اجماع علمای اسلام از شیعه و سنی این است که داعشی‌ها مسلمان نیستند و تنها جریانی که از آنها احساس امنیت می کنند، رژیم صهیونیستی است.

وی ادامه داد: داعشی‌ها از اسلام خارج هستند و هیچ عالم اسلامی که مذاق اسلام را چشیده باشد، امکان ندارد داعش و داعشیان را مسلمان بداند.

اما جمعه موقت یزد ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: امنیت از بزرگترین نعمت‌های خداوند است که چنانچه وجود نداشته باشد، عبادت هم نمیتوان کرد.

وی همچنین با اشاره به سی‌امین سالگرد تأسیس وزارت اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات باید دید بیدار و تیزبینی داشته باشند تا تمام تحرکات ضد نظام و اسلام را کنترل کند، در داخل و خارج کشور فعال باشد و با گروه‌های خرافی و انحرافی مبارزه کند.

معزالدینی ادامه داد: کار بردارن اطلاعاتی بین وجوب و حرام است و باید به گونه‌ای عمل کنند که  حضور آنها در جامعه مایه امنیت باشد و مردم از انها خوف و ترسی به خود را ه ندهند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.