شناسه : 21950018
سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

نیمی از سرطان‌ها با رژیم غذایی قابل پیشگیری است


سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: امروز با وجود شیوع سرطان‌ها، بیش از نیمی از آنها با استفاده از رژیم غذایی مناسب و تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری هستند.

به گزارش یزد آوا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، آزاده نجارزاده اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین انواع رژیم غذایی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای است که شامل مصرف بالای میوه، سبزیجات، غلات و فیبرهای کامل و زیتون است و طبق مطالعات انجام شده بین جمعیت‌های مختلف، میزان ابتلابه سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی در افرادی که از این رژیم غذایی استفاده می‌کنند کمتر از دیگران است.

وی خاطرنشان کرد: مصرف زیتون و فرآورده‌های آن می‌تواند فرآیند مرگ برنامه‌ریزی شده سلول‌های سرطانی به ویژه در بیماری سرطان سینه را تسریع کند.

این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف صحیح مواد قندی، روغن و اسیدهای چرب ترانس و عدم استعمال الکل و سیگار یادآور شد: زیتون و فرآورده‌های آن هم باید در حد نیاز مصرف شود زیرا مصرف بی‌رویه این ماده غذایی باعث چاقی و افزایش وزن می‌شود.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.