هدف از برگزاری کنسرت تغییر ذائقه مردم و بی خبری از دین و رهبری است/ بهرهبرداریهای سیاسی اقتصادی از برگزاری مجالس مبتذل
به گزارش خبرنگار یزد آوا، آیتالله سید محمد کاظم مدرسی در خطبههای نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از تشکیل حکومت اسلامی در تهران و به امامت آیتالله طالقانی گفت: نماز جمعه یکی از عبادتهای مهمی است که در طول تاریخ و فرهنگ شیعه مظلوم واقع شده است و حاکمان ظالم و غاصب به دلیل اینکه این عمل عبادی سیاسی موجب روشنگری و بصیرت مردم بوده از برگزاری آن جلوگیری میکردند.
وی ادامه داد: نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جایگاه واقعی خود را با نقش آفرینی امام (ره) و سپس مقام معظم رهبری پیدا کرد اما با این وجود هنوز نماز جمعه به باور قطعی نرسیده است و مورد مظلومیت قرار داد و هر از گاهی کسانی که خود را در جامعه دارای نقشی میبینند وقتی نماز جمعه را در مسیر متضاد با خود مشاهده میکنند مورد تهاجم قرار میدهند به طوری که اگر تهاجماتی که به نماز جمعه، خطبههای آن و ائمه جمعه در طول انقلاب شده است جمعآوری میشد به چندین جلد کتاب میرسید.
امام جمعه بخش مرکزی یزد افزود: حضور کمرنگ مسئولین در نماز جمعه از مبارزات منفی با نماز جمعه است، و این مبارزات منفی همان راهی است که حاکمان جور دنبال میکردند؛ خارج از دایره منافقین برخی از کسانی که خود را همگام با انقلاب اسلامی میدانند نماز جمعه را مورد هدف قرار میدهند و کمتر دیده شده نماز جمعههایی که در مرکز استان برگزار نمیشود مورد حمایت قرار گرفته باشد و این مبارزه منفی با این فریضه است.
آیتالله مدرسی ادامه داد: از مظلومیت نماز جمعه است که مورد هجمه و تهاجم قرار میگیرد؛ چنانچه در نماز جمعه حرفی بر خلاف سیاستهای مسئولین استان زده شود کانالها و سایتهایی که مورد حمایت همین مسئولین هستند ائمه جمعه را مورد تهاجم قرار میدهند، حتی امام جمعه مرکز استان را نیز مورد هتاکی قرار دادهاند که در واقع اینها ریشه در بنی امیه، قاجار و پهلوی دارد و چیز جدیدی نیست اما باید توجه داشت که همه دستگاهها باید نماز جمعه را جدی بگیرند و موانعی که بر سر آن وجود دارد برطرف کنند.
وی با اشاره به جریان هفته اخیر در اقدام به برگزاری مجلس مبتذل در بخش مرکزی یزد با اهداف سیاسی گفت: در ابتدای دولت یازدهم مسئولین با شعار وجود افسردگی در یزد وارد استان شدند و لبه تیز حمله خود را به مجالس اهل بیت عصمت و طهارت نشانه گرفته بودند و میگفتند چه نیاز به برگزاری مجالس عزاداری در ایام مختلف است که با صحبتی که با آنها شد اتمام حجت کردیم که با اعتقادات مردم بازی نکنید و با این شعار افسردگی در کارتان موفق نمیشوید و به ظاهر از آن دست برداشتند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: اما این مسئولین عملا به کارخود ادامه دادند و گفتند میخواهیم شادی و نشاط را در جامعه وارد کنیم و آن را خواسته مردم اعلام کردند؛ آیا خواست مردم این است که مجالسی را تشکیل دهید که مردم با هر هزینه و با هر شیوهای در آن حضور پیدا کنند و ابراز شادی کنند؟
وی تصریح کرد: روحانیون از اولین مدافعان شاد ی و نشاط مردم هستند به این دلیل که خود برگزار کننده و رکن اساسی مجالس عزاداری و از شادترین و سالمترین اقشار در عرصههای مختلف هستند، مجالس علما مجالسی شاد و پرنشاط اما در چارچوب دین و با معیارهای اسلامی روشن و مبرهن است.
مدرسی با بیان اینکه برگزار کنندگان مجالس مبتذل آن را خواست مردم میدانند، ادامه داد: اگر اینگونه است آیا یارانه و برخورد با حقوق نجومی خواسته مردم نبود؟ چرا یارانه که مطالبه همه مردم بود حذف شد، چرا حقوقهای نجومی برای مسئولین و نزدیکان آنها در نظر گرفته شد و با تاراج اموال مردم، یارانه قطع شد، چرا در مقابل قطع یارانه و حقوقهای نجومی ایستادگی نشد؟
وی خواست مردم را حضور مردم برای رسیدگی به رفع مشکلات آنها دانست و تصریح کرد: مسئولین عالی رتبه استان در دوره مسئولیت خود چند بار در روستاها حضور پیدا کردند و برای نجات کشاورزی منطقه، رونق بخشیدن به کار و تلاش، اشتغال مردم و مشکلات معیشتی آنها چه اقداماتی انجام دادند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد برگزاری مجلس کنسرت و مبتذل را به منظور تغییر ذائقه مردم دانست و افزود: هدف برگزارکنندگان این مجالس این است که با تغییر ذائقه مردم دیگر خبری از دین، اسلام و امام و رهبری نباشد.
وی گفت: هر استانی دارای اقتضائاتی است و یزد نیز دارالعباده و محل پرورش متدینین است و چهل سال در دین و مذهب با بزرگانی چون آیتالله شیخ عبدالکریم حائرو آیتالله طباطبایی یزدی جلودار دین و مذهب بوده است باید با این ویژگیها یزد برند شود نه اینکه خود را برای این مجالس مبتذل خرج و روح عبودیت و بندگی را ذبح کنید.
آیتالله مدرسی با بیان اینکه اکنون نیز مجلسی شاد در استان برگزار میشود که درآن ابتذال و بهرهبرداریهای سیاسی اقتصادی دیده نمیشود، گفت: روحانیون مدافع شادی و نشاط مردم هستند اما امروز هنر و تشکیل مجالس برای برخی از مدیران و سیاسیون در استان جنبه ابزاری و سیاسی پیدا کرده است و از آن برای بهرهبرداریهای شیطانی سیاسی و اقتصادی و منزوی کردن متدینین و علما استفاده میشود.
وی با تشریح درآمد هنگفتی که برگزاری کنسرت اخیر میتوانست به همراه داشته باشد، ادامه داد: بلیطهای این مراسم تا 250 هزار تومان به فروش رسیده بود، درآمد سنگین در برگزاری این مجالس را میخواستند در چه راهی هزینه کنند، برخی از درآمد آن به لاشخورهای زمان داده میشود تاعلیه روحانیت در فضای مجازی اقدام کنند، اگر میخواهید با فروش بلیط 250 هزار تومانی برای مردم شادی ایجاد کنید ما در مقابل دنیای شما میایستیم.
امام جمعه بخش مرکزی با بیان اینکه تاکنون چه اقدام فرهنگی برای این منطقه انجام شده است، گفت: باید مسئولان به جای پرداختن به حواشی، در جهت ساخت فضاهایی مناسب برای پیاده روی و اماکن تفریحی به ویژه برای بانوان اقدام کنند، استان یزد نسبت به دیگر استانها در این زمینه به شدت عقب مانده است باید پارکها و اماکن ورزشی در شان مردم برای تخلیه نشاط و هیجان آنها ایجاد شود.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- آیینهای سنتی عزاداری یزد در قالب کتاب منتشر شود
- برای ترویج حجاب همه نهادها باید احساس تکلیف کنند/ از فرمانداری انتظار برخورد بهتری با بانوان تجمعکننده داشتیم
- ثبت جهانی بافت تاریخی یزد نتیجه صبوری مردم و توجه خاص شورای شهر بود
- فروش بلیتهای ۳۰۰ هزار تومانی کنسرت خنده!+عکس
- بی قانونی برای اجرای کنسرتی در یزد، داد اصلاح طلبان را هم در آورد
- ایجاد اشتغال و تامین مسکن؛بهترین اقدام برای ایجادنشاط در جوانان/دیدار فرماندهان سپاه با رئیس جمهور دشمنان را مایوس کرد
- بحران آب و اشتغال؛ دغدغه اصلی روحانیت یزد/ خبرنگار بنگاه هدایت افکار عمومی است
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|