شناسه : 6279566

هفتمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد برگزار گردید


هفتمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد با حضور رئیس کل دادگستری استان و اعضای این شورا برگزار گردید.

به گزارش یزد آوا ، در این نشست غلامحسین حیدری با اشاره به ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا اظهار داشت:قوه قضائیه در راستای محقق کردن فرمایشات مقام معظم رهبری اقدامات بسیار زیادی انجام داده و نتایج خوبی نیز حاصل گردیده است.

وی افزود: شعب ویژه ای در دستگاه قضایی استان برای برخورد با تخلفات انتخاباتی تشکیل گردیده و در زمان برگزاری انتخابات و همچنین پس از آن کار این شعب ادامه می یابد.

حیدری خاطر نشان کرد: به دلیل وجود تعهد مذهبی در بین مردم استان، خوشبختانه در انتخابات گذشته کمترین میزان تنش در استان وجود داشته است و امیدواریم انتخابات پیش رو نیز آرام و با حضور گسترده مردم برگزار شود.

در ادامه مدیر کل پیشگیریهای امنیتی انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و دبیر ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی کشور حضور گسترده و حداکثری مردم در انتخابات پیش رو را موجب دلسردی و یاس دشمنان نظام دانست و ابراز امیدواری کرد با حضور گسترده مردم حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری به بهترین نحو محقق گردد.

سید محسن صادقی با اشاره به اینکه نرخ رشد جرایم متأسفانه روز بروز در حال افزایش است افزود: در سال گذشته یک میلیون و 500 هزار نفر به خاطر جرایم مختلف در کشور دستگیر شدند که 600 هزار نفر آنها در زندان به سر می برند.

دکتر صادقی افزود: 70 درصد از زندانیان فاقد سابقه کیفری و 30 درصد نیز سابقه دار هستند.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و 930 عنوان مجرمانه در قوانین کشور وجود دارد افزود: اولویت ما باید بررسی10 یا 20 جرم اول باشد.

صادقی 10 جرم اول کشور را به ترتیب سرقت مستوجب تعزیر  ، ضرب و جرح عمدی ، ایراد صدمه بدنی غیر عمد ، توهین ، تهدید ، تخریب ، نگهداری و مالکیت  مواد مخدر ، استعمال مواد مخدر ، صدور چک بلامحل و کلاهبرداری ذکر کرد و افزود: نرخ رشد جهانی جرایم 5 درصد است در حالیکه جرایم در ایران بیشتر از آمار جهانی رشد دارد.

وی اظهار  داشت: در استان یزد تصادفات جرم اول و پس از آن سرقت ، ضرب و جرح عمدی ، توهین ، نگهداری و  مالکیت  مواد مخدر در رده های بعدی قرار دارند.

دکتر صادقی تصریح نمود: سالانه بیش از 11 تا 13 میلیون پرونده در دستگاه قضایی تشکیل و رسیدگی    می شود.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.