شناسه : 17788797
یادداشت/

و باز از فتنه فرمودند


قوه قضائیه و مقننه برای محاكمه كردن سران فتنه قریب به 7 سال است كه سكوت اختیار كرده اند و كار تا جایی پیش می رود كه سران فتنه و نفوذ پذیران طمع فتنه ای بزرگتر از 88 را در سر می پرورانند.

یزد آوا؛  «آن كار و آن ادعا، خسارت های زیادی بر ملت و كشور وارد آورد كه تاكنون جبران نشده است و نمی دانیم قرار است كی جبران شود» امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) 14/10/94

انسان وقتی به قرآن رجوع می كند درمی یابد كه چرا قرآن فتنه به راه انداختن را از قتل یك نفس بدتر و عملی زشت می پندارد و می فرماید «الفتنه اشد من القتل» اگرچه شاید كسی بگوید فتنه معانی زیادی دارد مانند( شرك؛ فساد و.....) ولی هیچ بعید نیست كه مفهوم آیه آنچنان گسترده باشد كه همه این معانی را در بر بگیرد.

بنابر این ایجاد نا امنی و فساد در سطح جامعه چیزی بالاتر از خونریزی است چون هم سرچشمه خونریزی می شود و هم مفاسد دیگر كه نمونه های آن را در جریان پس از انتخابات88 به وضوح لمس كردیم و این مسئله آنقدر قلب نائب امام زمان(سلام الله علیه) را بدرد آورده است كه شما كمتر سخنرانی را بعد از این حوادث از ایشان سراغ دارید كه به موضوع آن فتنه بزرگ و ابعاد آن اشاره نفرموده باشند.نمونه این سخن بیانات معظم له در جمع ائمه جمعه سراسر كشور بود كه قسمتی از بیانات خود را به موضوع فتنه88 اختصاص دادند و از عمق جان ابراز ناراحتی فرمودند كه چرا سران فتنه برای جبران خسارت از ملت عذر خواهی نمی كنند؟

به نوعی می توان این برداشت را داشت كه چرا شورای عالی امنیت ملی كه رئیس جمهور در رأس آن است، قوه قضائیه و مقننه برای محاكمه كردن سران فتنه قریب به 7 سال است كه سكوت اختیار كرده اند و كار تا جایی پیش می رود كه سران فتنه و نفوذ پذیران طمع فتنه ای بزرگتر از 88 را در سر می پرورانند.

امروز خبرها حاكی از آن است كه لیدرهای اصلی فتنه كه آزادانه به فعالیت خود ادامه می دهند، خواب هایی را برای خبرگان رهبری دیده اند و اشخاص را با عناوینی كه جدا در قد و قواره آنها نیست برای ورود به این مجلس بزرگ آماده كرده اند و تاجایی پیش می روند كه برای آزمون دادن شرط و شروط لحاظ می كنند و این خود می تواند شاه كلید یك فتنه ای بزرگ باشد به اینصورت كه اگر شخص در آزمون قبول نشد یا رد صلاحیت شد یا به خواسته او توجهی نشدبگویند كار شورای نگهبان و خبرگان به جایی رسیده است كه برای نوه حضرت امام(ره) تكلیف تعیین می كنند و به نوعی مظلوم نمایی كنند تا عواطف مردم را كه همواره به امام عزیزشان ارادت داشته اند را برانگیزند و فضا را ملتهب كنند تا شاید بتوانند به خواسته نامشروع خود برسند.

همه ما می دانیم خبرگان جایی نبوده است كه احزاب و گروههای سیاسی توان ورود با آن را به این سادگی داشته باشند و در همه این دوره های گذشته انسان هایی عالم و به معنایی مجتهد وارد خبرگان شده اند.

انتظار می رود در مورد این مسئله ( كه البته شنیده شده از جاهایی خاص كه معلوم است كجاست، به شورای نگهبان فشار بیاورند كه اگر بناست امتحانی هم گرفته شود از نوه امام جداگانه گرفته شود!!!!) كوتاهی نشود كه این خود یك قانون شكنی است و بدعتی می شود در انتخابات مهمترین ركن انقلاب اسلامی.

مجلسی كه پیشتر در آن فقهای بزرگی چون مرحوم آیه الله مشكینی، آیه الله مهدوی كنی، و فقیه بزرگی همچون مرحوم آیه الله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی(رحمه الله علیهم) و دیگران بزرگان حضور داشته اند را نمی توان با دادن القاب آن را تصاحب كرد. اشخاص اگر واقعا در آن حد بنیه علمی دارند و خود را داقعا هم ردیف علامه طباطبائی و عسگری می دانند نباید از امتحان دادن واهمه ای داشته باشند بلكه باید ممتحن را نیز به چالش بكشند.

نكته ای را نیز رهبر عزیز فرمودند به این صورت كه «رای مردم حق الناس است» و آنقدر مصادره به مطلوب شد كه معظم له مجبور شدند توضیحی بدهند و مصادیق آن را بیان كنند تا نكند اشخاص با این حربه وارد میدان شوند.

در آخر باید این مورد را در نظر داشت كه این مردم هستند كه حق انتخاب دارند و در حقیقت زمان القاء به مردم گذشته ست و مردم جریان ها را خوب رصد می كنند.

و نكته مهم تر به فرموده حضرت آقا این است كه مردم برای انتخاب نامزدها به كسانی و مجموعه هایی اعتماد كنند كه از سر صفا و صداقت و علاقه مندی به انقلاب لیست داده اند نه از روی مقاصد خاص و گاه فاسد.

انتهای پیام/

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.